101030
.
  • SötétBarom
    Hát ha az a legfontosabb, akkor szépen beleülsz mind2be, és amelyik kényelmesebb neked, azt veszed.. Régebbiekben ültem (s40-ben meg mondeoban is), nekem a mondeo szimpatikusabb.. Kérdés, hogy V6, vagy pedig a volvo turbo motorja fekszik-e jobban..
  • SötétBarom
    Bravo T-Jet test @ totalcar
  • tompka
    nincs szerkeztési gomb
    a legfontosabb a kényelem szempont.
  • tompka
    ja ez lemaradt: Ár-érték,minőség,tartósága. alapján
  • tompka
    Mind a kettő új.(szalonban van még) :),és benzines.
    és a legnagyobb legerősebb motorral
  • SötétBarom
    Mikori, milyen, benzin/dízel, .. stb. ???
  • tompka
    Melyiket érné meg megvenni? Ford Mondeno vagy Volvo S40?
  • Csabesz6
    tegnap akkorát csapattunk faterral a Zsigával=)
    finom kis hó, "csak keresztben"(dunaparton, jó fagyott földuton).egesz ugyes voltam.van egy sóderes cuccból épített "híd". átmentem rajta, és persze hogy leszakadt a kipuff:D(régebben is leszakadt már párszor)imádom ilyankor a hangját=).annyira klafa volt ebben a hóban, amikor érzed hogy hopp kis gázzal visszahozod,kis ellenkormány...stbstb.nagyon jo volt:=)
  • toretto r34
    tudod mi van mind a két oldalon felénk azon az egyenesen erő jobbrol erő balrola közepe felé van egy aszfaltos bekötőút ennyi semmi más
  • DJ BP
    de teherautó mellett nem szúrod ki, ha épp jobbról jön :)

amúgy tényleg hülye példa volt, de emberünk elmondhatná miért van ott záróvonal, oknak lennie kell
  • broman191
    Suzuki SX4 WRC - Igen. Megcsináltuk.
  • cement
    egy oz csak az elozo auto ele szalad ki? hogyne
  • broman191
    Az szerintem is, bár régen az az előtti jobban tetszett-.-
  • DJ RX7
    Szerintem a mostani 5 ajtós Focus jól néz ki.
  • broman191
    OMG egyre csúnyább
  • DJ RX7
    Közben utána olvastam, hogy igen ez US Focus. De akkor is nagyon elcseszték az egész autót.
  • DJ RX7
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem.
    Az amerikai ford.com honlapján címlapon az új 2008-as Focus.
    Európában is ez a fos fog megjelenni? Vagy terveznek az "Európai Fordosok" egy másikat?
  • Borg
    Hosszu egyenesen max azért van záróvonal, mert veszélyeztetett becsatlakozó utak vannak. (b. lusták voltak szaggatottat húzni :D)
  • SötétBarom
    Lásd be, hogy ez fasság.
  • toretto r34
    Miért ha csak egyedül megyek azon az egyenesen akkor nem ugorhat ki elém az őz ez hülyeség de nagyon
  • GregSB
    Hosszú belátható egyeneseken vadveszély miatt szoktak záróvonalat rakni, nem? Ha tévedek akkor bocsi...

Ja és Buék mindenkinek! :)
  • DJ BP
    minek nézed már, majd utána, előbb iszik, aztán vezet :DDD
  • I.C.ram
    ...és vezetni :D
  • fifi
    nem értem az összefüggést az őz és a záróvonal átlépése között...
    na mind 1
    BUÉK
    megyek piálni...
  • GregSB
    Majd ha kiugrik eléd egy őz vagy más állat egy ilyen kielőzés közben és totálkárosra töröd magad akkor legközelebb kétszer is meggondolsz majd egy ilyen előzést (ha túléled)... dehát ez van, a saját kárán tanul az ember.
  • toretto r34
    Felénk van egy olyan utszakasz ami kb 1,5 km hosszú tök egyenes és zárovonal van végig nem fogok ott kullogni egy lassu teher autó mögött az 100 hogy megelőzőm és nem csak én csinálom ezt hanem más is
  • DJ BP
    Ha te követed 70-el a teherautókat gratulálok csak igy tovább megérdemled.

Záróvonalról volt szó héló. Gondolkozzál már
  • cement
    en 40el megyek mindenhol -.-'
  • toretto r34
    Ha te követed 70-el a teherautókat gratulálok csak igy tovább megérdemled.
    Sokszor azért nem halad a forgalom mert valaki fosik megelözni egy teherautót vagy egy buszt és csak torlodik mögötte a sor na szerintem ezt nem kéne csinálni.
  • autoszimulator
    Legidegesítőbb, mikor a városból hajtok ki, tábla messzebb van, mint a városban/faluban levő házak, utolsó ház elhagyásakor rágyorsitok, erre a tábla mellett, a mezőn álló rendőr bemér 80al lakott területen, megbüntet.. Na ez normális szerinted?
    Főúton megyek 150-el: büntessen.
    Városban megyek 70el: büntessen.
    De ilyenekért... közben meg az "izomgépes" sufnis golfosok, civicesek, stiftesek 90-100al huznak el a város belsejében a belső sávban, mer gizdulni húdejó, és őket nem kapják el... haggyukmár
  • DJ BP
    hivatalosan 70-nel mehetnek, azokat is előzgeted? :) Vagy az már elég gyors? :)
  • toretto r34
    Megy előtted egy ifa 60-nal lakott területen kivül zárovonal van megelőzöd kiszurnak, szivesen fizetsz mert ez már nem kikerülés mert nem 30-al ment mert ugye ifa mögött ki szeretne menni lassú és büdös.
  • DJ BP
    kiégett izzó miatt sose büntettek meg, pedig 2x is igazoltattak pont akkor...
    Biztonsági öv meg, akárhogy sietnék, bekötöm, 5 mp, élet ennyit még ér... De az első kereszteződésnél ezt is megspórolhatod :D

Jobb példákat szeretnék, hajrá :))
  • ZsirosKenyer
    nekem már egyszer mesélte a sztorit akkor 3000Gt -t mondott úgyhogy most csak véletlenül belekeverte a talon-t :)
  • CSOCSO
    "mitsu 3000gt (eagle talon)"

nah most akkor melyik is?

eclipse vagy 3000gt?
  • MaSzKa
    arab stunt
  • fifi
    aha
    ugye tudod, hogy nem fizuért csinálnak amit csinálnak, vagy éppen -nem- csinálnak...
    csakhogy tisztán lássál a következő hasonló okosság beírása előtt...
  • Lteebee
    Izzóért engem még csak figyelmeztettek.
    A biztonsági övet meg nem szokás elfelejteni.
    Vagy úgy élsz, hogy tudod, hogy be kell kötni, vagy nem fogadod ezt el.
    Ha elfogadod, eszedbe is jut.
  • Lteebee
    Természetesen nem tartok be mindent.

Csak a módszer trivialitása zavar, hogy ugyanis nyilvánvalóan azért lesz egy húszéves polgárőr, hogy műbizonylat nélküli szarokat aggathasson a kocsijára.

A polgárőrség nem arról szól, hogy próbáld jobbá tenni lakóhelyed és közvetlen környezetét?
  • toretto r34
    jó nem is erre gondoltam de egy biztonsági öv miatt mert például siettél vagy nem ég az eggyik izzod mert kiégett és nappal van nem vetted észre ilyen ért szivesen fizetsz mert ha 160-al megyek akkor aláirom én voltam a hibás és fizetek de egy kis szarság miatt mondjuk nem vagyok polgárőr nincsenek jard haverjaim mert utálom a jardokat