101030
.
-
tompka #59795 Nem én.Ott más néven vagyok! -
DJ BP #59794 amúgy te írtál az indexen is Volvo fórumba? Jópár hónapja, az is tompka -
Az túlzás hogy nincs lábtér hátul a GS-ben, ezt a képet egy 181 centis tesztelő csinálta a hátsó ülésen úgy, hogy a vezető ülés úgy volt beállítva előtte hogy kényelmes legyen neki. :)
A Volvók nem annyira vészesek hátul S60 felett, bár az tány hogy a Mondeóban jelentősen több hely van mindenhol (elől, hátul, csomagtartóban). Ez magasságfüggő is, menj el és próbáld ki mindegyik kocsit. Állítsd be a vezetőülést utánna próbálj meg beülni magad mögé :)
-
tompka #59792 A Mondeoval mennék mindenhova. A GS-el csak "elit" helyre mennék :)
Azaz választottan.Mondeo-t veszek :) -
tompka #59791 Hát na. :) Kell 1(2) kocsi. Most megyek. viszik el a gépet. (rosz a táp) :D -
DJ BP #59790 akkor vegyél nagy egyterűt, ha hely kell, hidd el S80 se nagyobb a GS-nél.
15 millág GS mellé venni egy Mondeot vagy Volvot nekem fura :)
Vagy ez az egész valami vicc? -
ilyen aláírással nem :) -
tompka #59788 Mert? Elhiszed hogy én vagyok a magyar Microsoft elnöke? :D -
rádszakadt a bank?=) -
tompka #59786 Hát igen,de a Volvo is nagyon teccik.De ha azokban nincs hely akkor ugrott. -
Épp ezért mondom. Ha veszel egy olyan autót, ahol nem lényeg a méret, akkor olyat kéne másiknak, ahol van hely bőven, nem? -
tompka #59784 Annál nem lényeg. Az nem lenne családi. Ha annál nem férnek el akkor feküdjenek. :D -
Veszel egy GS450-est is? Hát abban semmi lábtér nincs hátul, szóval akkor lehet jobb a Mondeo. -
tompka #59782 Az van. :)
Vagy Volvo vagy Mondeo. még foggalmam sincs. Ezen kívül egy Lexus GS450h
Amit megveszek. :) De a Lexus-t "elegáns" alkalmakkor használnám. -
Hát hosszabb az S80 majd 20 centivel, de azt mind a csomagtér kapta meg, tehát az nőtt. Lábtér talán 20 mm-el ha nagyobb az S80ban.
Hosszú lábú sofőr mögött ülni az kellemetlen tud lenni, mert hosszú távon tényleg elzsibbad ott az ember lába.
Csomagtér növekedése meg nem annyira lényeges, hisz s60 csomagtere is nagynak mondható, négyünk egy egész heti csomagja simán elfér hátul. -
DJ BP #59780 költséghatár csak van, jó lenne tudni, hogy segíthessünk :) -
Hát az S80 egy kategóriával nagyobb, szóval nyilván tágasabb valamennyivel, de még mindig azt mondom, hogy a Volvo nem kifejezetten családi autó. Esetleg valamelyik kombija. Bár szerintem azok sem tágasabbak hátul, max a csomagtér. -
tonnni #59778 Hello!
AZ a gondom hogy valami miatt a vezérműszij sípol, tudom mindenki azt mondja hogy cserélni kell de két helyen nézettem és azt mondták hogy a szíjnak semmi baja, jo állapotba van még nem kell cserélni, az lenne a kérdésem hogy milyen spray-el kellene befujni hogy ne sípoljon, mert amikor s szervízbe befujják két honapig semmi hangja nincs..persze egy perces munka 1500 ft.. -
tompka #59777 És az S80 milyen? tágasabb mint az S60? hát család az van. És jó lenne ha mindenki elférne :)
A Mondeo-ban volvo motor van :) -
+ bőrjakó + sötét Rambó sztájl napszemürge
-
DJ BP #59775 megfogalmaztad a lényeget :)
Elegáns autó kell, vagy családi autó :). Ez már szubjektív döntés -
Borg #59774 A malacszínű ruhát kihagytad :) -
kopasz barom a kacsaszájú nőjével xD
-
Én az S60-ast venném. Volvo valahogy mindig az értelmesebbek autója volt. Még sosem láttam Volvoból kiszállni kopasz barmot a kacsaszájú nőjével. Elegáns autó.
Mondeo meg inkább családi autó. Olyan átlagos, de biztos sokkal praktikusabb.
S60-ban ültem már párszor, ráadásul egy fullosban TV-vel. Nem azt mondom, hogy nekem csak ez kéne, de a két autó közül mindenképpen a Volvot venném. Új Mondeoban még nem ültem soha, de számomra semmi vonzó nincs benne. -
DJ BP #59771 nomeg nem is jellemző annyira a meghibásodás rájuk.
khm khmm -
DJ BP #59770 neked mi tetszik? :)
S60 nem mai modell már, gondolom te is tudod, de ha így is tetszik, vegyed :) -
DJ BP #59769 fullos S40 vagy Mondeo? Mire kell? S40 akkora mint egy Focus belül... Nekem biztos nem kéne, azt vallom, hogy annyi pénzért már terpeszkedhessek :). Meg a presztízs sem érdekel, azért kérdem neked mi kell? Szóval én Mondeot mondom. Ha nincs család, tetszik a Volvo, a minőség, a kidolgozás fontos, akkor vedd azt. De ha sokszor hosszú utakra viszel mást is, Mondeoval jobban jársz.
Az se válasz, hogy a Ford szar, mert Volvókról is hallok rossz tapasztalatot. -
Egy Vectrához is közel annyi egy külső tükör... -
Ha a pénz nem számít, akkor S60 :)
Egyébként az a vicces, hogy az S60-asban is kissebb hátul a lábtér mint az új Mondeoban... -
S80-ba nehogy beüljél akkor :) Főleg a több mint 300 lovas AWD-be :DDD
S60 jó kis kocsi, még van pici presztizse, elég jól megy, nameg komfortos.. Benzint mondjuk nagyon szereti, de szerintem ha a kocsira van kess, akkor már marad arra is.. -
tompka #59765 Hm. Most ültem egy S60-ban. S40 törölve. Csak még mindíg nemtudom eldönteni hogy az új Mondeo vagy S60? egyik ismerősöm Mondeo-t mond, a másik meg S60at.
-
Naja, nem hibásodnak sűrűn, de pl haverék S60-ján letört a jobb oldali visszapillantó tükör és 100 ezerért raktak fel egy újat... (és nem, nem verték át őket, attól talpraesettebb a srác hogy ilyenen átverjék :)
Fiesta szervíze passz... -
ha már itt tartunk egy új Fiestának mennyi lehet egy kötelező szervize? -
Nem feltétlen, csak jól kell megválasztani a szervízt, nomeg nem is jellemző annyira a meghibásodás rájuk. De persze ha valami bekrepál, és úgy kell hozatni bele, az elég kerek összegre rúg. De ez szerintem más kocsiknál is csak így van. -
Borg #59761 Full-os benzines mondeot meg s40-et nem az vesz, aki nehezen köhögi ki a szerviz díjakat... -
Ja és azt ki is felejtettem, hogy a Fordot olcsóbb szervízelni. Volvo szervízben néha horrorisztikus árakat képesek elkérni... -
"Ha tévedek akkor bocsi..."
Ettől többet nem tudom miért kéne vezekelnem :) -
Én a Mondeora szavazok, szerintem egyértelműen jobb az ár/érték aránya. Belül sokkal nagyobb mint az S40, óriási lábtér van a hátul ülőknek és ezt nem a csomagtartó mérete sínyli meg. Minőségileg sem okozna csalódást szvsz, eddig összességében csak pozitív teszteket olvastam róla (Clarkson pl azt írja hogy minőségileg, menetdinamikailag ez a kocsi nagyon közel áll a Volvókhoz)
Azt javaslom próbáljátok ki mindkettőt, nekem az S40 nevetségesen pici és szűk volt a Mondeo után... -
Borg #59757 Plusz ha jól tudom Mondeohoz nincs összkerék, annak ellenére, hogy többe kerül a fullos, mint az S40 T5 AWD. -
en ultem uj s80ban az nagyon kenyelmes volt, gondolom az s40 se tul rossz. szerintem volvo jobb valasztas, presztízs értéke sokkal nagyobb, biztonságos, a fordokért egy fillért se adnék