101030
.
  • DJ BP
    de klíma nuku, ami +200e, akkor már inkább még +200, és kijön a full...

Felvágós autóba hülyén jön ki, ha nyáron izzadsz :D, amúgyis klíma nélküli autó nem gyere be.

Mondjuk nekem ugyanmindegy, ha kevés pénzem lesz, akkorse kéne kisautó, hátmég ha 3,5-em lesz újautóra...
  • Balyy
    1,4-essel már 3,2-től vihető és ahogy néztem elég jól felszerelt az alap is! Ebbe már széria az ESP is! Az 5*-ról meg ne feledkezzünk meg főleg h mennyire kicsi autó!
  • I.C.ram
    Jó lenne ez a Fiat 500-as, csak félek, hogy a kutya nem férne be hátra :(
  • I.C.ram
    Nem olyan vészes. Annó az Y-unk (régi) volt 3.2, és abban sima manuális klíma meg majdnem alapfelszereltség van.
  • Csabesz6
    de aszongya a Ford téma igaz. X-)
  • Borg
    Azt álmodtad hogy te választhatsz apád helyett az S40/S60/Mondeo között, ráadásul full felszereltséggel, benzinesben :D Röhögtünk is nagyokat.
  • tompka
    Juj. hopp. kéremszépen.Tegnap tényleg nem voltam a toppon :)
    A Ford igazi a GS kamu.Most visszaolvasva nem is emlékszem hogy mit írtam :D sorry
  • DJ BP
    Fiat 500 árak megvannak, 2,8M az 1,2-es

3,6 az 1,4-es 100 lovas felszerelve (automata klíma, 15" alukerék, Bluetooth stb.) Sztem ez Minihez képest korrekt, legalább 1,5-2 millával olcsóbb az azonos 1,4-esnél
  • Borg
    Szigor van ausztriában...

Érdekes, hogy visszatáncoltak a tompitott alwaysON szabálytól. A zöldeknek nem kis befolyásuk van ott, és a CO kibocsátás sokkal inkább nőtt ettől, mint amennyire a balesetek számát csökkentette volna.
  • Csabesz6
    tökéletesen igaz meg minden, de ez nem igazán helytálló:"akinek meg ennyi penze lenne annak valszleg esze is van" főleg a mai világban.
    tompka beszívott:)
  • cement
    hallod, nehogy elhidd már neki. az hogy még esetleg volvo meg mondeo kozt vacilal elhinne neki az ember bar szerintem ha en kocsit vennek nem itt kerdeznem meg melyiket vegyem (mondjuk en elbirom donteni magam, de ha nem tudnam akkor nem itt). de azt hogy mellette vesz egy gs lexust hat az nevetseges lenne, ilyet senki nem csinal, akinek meg ennyi penze lenne annak valszleg esze is van ugyhogy nem hulye hogy ilyet csinaljon. tompka valszleg csak ivott 3 sort es bebaszott aztan most itt hulyiti a nepet

ha vennek gs lexust az boven eleg lenne nem kene mas melle, foleg nem szaros ford mondeo. ha még mellé venne egy sportkocsit vagy egy terepjarot, az meg oke, ha megteheti de igy vááááá
  • ZsirosKenyer
    ennek tényleg nincs értelme. A mondeo mégsem egy matiz, hanem mindenhol vállalható light-presztizs kategória.
    Mondjuk én kifejezetten jól érzem magam öltönyben a civicben is :D, de ha neked mindenképpen fontosak ezek a dolgok akkor megnyugtatlak hogy ismerek mondeóst aki a minisztériumban dolgozik elég magas pozícióban és mégsem szégyelli a fordot.
    Ha amúgy is veszel egy lexust akkor meg minek mellé a ford? nem hiszem el hogy ennyi felesleges kibaszandó pénzed van..
  • cement
    áááá akko inkább elmegyek nagymutter astonjával, nem akarok annyira felvágni.
  • I.C.ram
    Azt nem adom, most most csinálják jocóék a gyémántberakás. De van telibe krómozott Maybachom, ha kell.
  • cement
    áhááááá shalom shalom testvérem, majd az aranybevonatos slr-edet elkérném a hétvégére mer "elit" buliba megyek :D
  • I.C.ram
    bazz, akkor rokonok vagyunk!
  • cement
    hogyne persze, az en teljes nevem meg Abdul Ahab Maratma Shabib, van 16 rolls-unk, 9 porschenk, 12 ferrarink, a tobbit nem tudom fejbol..
  • Csabesz6
    :D de milyen faja volt vele a hóban a dunaparton:D
  • CSOCSO
    jezus nektek mennyi bajotok van :D:D:D en vettem egy autot ami tetszett... az ar volt ami volt.. az auto uj volt.. nem letezett ember a foldon aki elmondthatta volna hogy mar beletett 40 ezer merfoldnel tobbet es ez tortent az autojaval vagy az......

menjetek el szalonba nezd meg a ket autot kivulrol belulrol. menj el tesztvezetesre es vedd meg amelyikre jobb ajanlatot kapsz.

• fifi
    igen, de az FSo Nagypolszkimba, meg emberünk zsigájába több mint valszínű, hogy nem azt tették... :)
  • I.C.ram
    Mercim is műbor :D Mondjuk az MB Tex nevű műbor annó drágább anyag volt, mint a sima bőr.
  • Csabesz6
    valahogy sejtettem,egyebkent nekem tök8:)
  • Csabesz6
    mégszép 1200s =)
  • fifi
    műbőr az...
  • broman191
    Szepsöl edisön
  • Csabesz6
    enyém bőrülésestegnap faszán elhagytam a kipufogót.fasza lett a hangja:D
  • desigo
    Mindegy az csak pajszer legyen kéznél :)
  • DJ BP
    erre hajlok én is :)
  • broman191
    Ha az ár nem számít akkor miért veszel hulladék Méjbeket? Plüssüléses Zsigát vegyél! xD
  • GregSB
    Most miért? Én pl az Exxon Mobil magyar igazgatója vagyok és holnap veszek egy Maybachot, csak nem tudom eldönteni hogy a rövidet vagy a hosszút vegyem. Tudnátok segíteni? Szerintem ez a legjob hely az egész országban ahol meg tudom ezt kérdezni :D

(Legrosszabb esetben meg tudom venni mindkettőt, mert pénz az van...)
  • fifi
    sztem te kamuzol...
  • SötétBarom
    Ennek semmi értelme, már elnézést..
  • broman191
    :D:D
  • broman191
    Szerintem az autó méretéből adódóan érthető...
  • GregSB
    Mégnagyobb önbizalmat ad majd a városban rallizó kisfuvarosoknak :D
  • I.C.ram
    Nézd meg a lökhárítót milyen batár. Majdnem az ablakokig ér.
  • broman191
    inkább az oldalvonal a hangsúlyozott
  • I.C.ram
    Nem tetszik, hogy a lökhárító hangsúlyosabb mint maga az egész autó.
  • broman191
    Felni egész jó - gyárihoz képest-.-
  • DJ BP
    dobozosok közt egész jól néz ki :)