101030
.
-
érdekes, most hogy ennyibe kerül az olaj, nem rinyál senki a híradóban, hogy jajj, elfogy az olaj. ennyi pénzért rengeteg van. bezzeg mikor egy marék mogyorót nem adtak egy hordóért, akkor minden olajtársaság által pénzelt kutatócsoport sikítozva futkározott, hogy jajj nekünk, elfogy a kőolaj és mind meghalunk. -
Eddig még nincs túl sok hibrid kocsi, a totalcar Prius-os tesztje is azt mutatta, h. átlagban kb. 8 litert eszik, szóval annyira nem gazdaságos az... -
Az a furcsa ebben az egészben, hogy hatalmas olajmezőket fedeznek fel szerte a világban. Arról szól ez az üzemenyagár emelés, hogy megakarják nézni, hogy mennyit hajlandóak adni érte az emberek maximum, és ezen a szinten tartani. 1000 forintos literár szerintem nem lesz. Ha ennyi lenne, akkor már taxizni sem érné meg, de még autót tartani sem. Kicsit visszaesne a gazdaság. -
pff aha, én is pont életszerűnek tartom, hogy addigra tele lesznek az utak hibrid szarokkal:/ -
Meeeeeennyiiiiii? Az már kicsit durva lenne... -
Nem lesz ezzel gond ha elterjednek jobban a hibridek...városban lámpától lámpáig lavírozva így nem fog benzin fogyni, maximum minimális... -
ZsirosKenyer #59909 Az ezer forintot is elérheti a benzin ára.
A Német Gazdaságkutató Iintézet szakértője a Bild Zeitungnak adott nyilatkozatában nem zárta ki, hogy a nyersolaj hordónkénti ára nem áll meg tartósan a jelenlegi 100 dolláron, hanem tovább emelkedik, és idővel eléri a 200 dollárt is, s ennek következtében drasztikusan felszökhet az üzemanyag ára. A szakértő nem zárta ki, hogy egy-két éven belül akár 4 eurót (ezer forintot) is elkérnek majd egy liter benzinért.
lassan ideje új hobbi után nézni
-
itt viszont tetszenek a képek :) -
nem rossz autó, de hülyét kapok tőle, amikor vesz valaki egy literes, 60 lóerős autót, aztán posztolja a képeket, hogy szakadékban zuhanva, hátszéllel fél óra után sikerült elérni a 170et. ezért lett a skoda-féle HTP motorok beceneve is Hova Tolod Paraszt? -
ZsirosKenyer #59906 szegény gyereket az tévesztheti meg hogy a hegyekben lakik :D
lejtőn a 14 sec gyorsulás és a 180 kmh végsebesség is reális :D -
[URL=http://totalcar.hu/nepitelet/index.php?op=itelet&cat_id=45657]Csávó 4 secet farag a gyári 0-100 adatból
[/URL]
-
Placccs.... gyémántberakás helyett övet kellett volna extraként rakatni a kocsiba:) -
bazzeg milyet repulnek
-
Felállnak, aztán mennek haza a másik verdáér :D -
Tényleg?Miért is?
-
Minek a biztonságiöv 2 kemény arabnak!:) -
:'(((((( -
Arab viszket a talpam :D -
Hmm azthittem más soha nem veszik észre ezt, dee úgylátom azért csak-csak lesz valami, nagyon elszálltak már, minden újabb modell általában mindíg majdhogynem 100 kilóval nehezebb mindíg... -
sztem nem gyomor, hanem vastag arcbor kell ahhoz hogy egy ilyet felvegyel, en birom a vert, a szanaszet trancsirozott ember latvanyatol sem rettenek el, igaz nem is hoz lazba hogy hudeszep de meg birom nezni. egyszeruen nem lenne a pofamon bor odamenni es razoomolni a haldoklo emberre, mert lehet hogy ez életének utolsó 10 másodperce, és én sem örülnék ha a haláltusámat utána bárki megnézhetné. -
Igen, ez is egy jogos érv, és épp ezért olyan kétes megítélésű szakma pl a haditudósító riporter vagy fotós. Valaki áldja a munkájukat, valaki meg idiótának nézi őket amikor a lerobbant lábú sérülteket fotózzák ahelyett hogy segítsenek rajtuk... -
Én rohadtúl nem örülnék mikor a legvédtelenebb pillanatomba kameráznának, és bámulnának rám, aztán meg fölpakolnának a netre. -
Ilyenkor nehéz megítélni, hogy szemét e a kamerás vagy sem. Alapból azrra gondol ilyenkor az ember, hogy kamerázna a hülye ilyenkor, inkább próbálna segíteni. De gondoljatok bele hogy nem semmi gyomor + erő kell ilyet felvenni, és nem hiszem hogy hobbiból csinálta, hanem hogy közvetítse az eseményeket, hogy mi lássuk és elgondolkozzunk kicsit a látottakon...
Lehet felvette a pár perc anyagot és utánna odament a túlékőkhöz és beszélt velük, nem lehet tudni... (ilyenkor beszélgetésen kívül egyébként se lehet sokmindent tenni, egy rossz mozdulattal meg lehet ölni a sérülteket) -
"A 0,9 literes kivitel még ígéretesebb. Ebből is két változat lesz, egy 90 és egy 110 lóerős, és ha igaz, mindkettő 160 Nm körüli csúcsnyomaték leadására lesz képes, azaz elvben az 1,4 literes szívómotorok is kiválthatók vele."
OMFG :D -
én is terhesnek láttam -
DJ BP #59890 mivel valaki belinkeli :)
De alapból nem keresek fel ilyen oldalt -
Itt legalább nincsenek haláltusát vívó emberek!Itt már a tömeg nem tehet semmit. -
te meg videón nézed, mi a különbség? -
mit fosnak ugyis extrem sport, igy csak izgibb lett volna :D mar nem csak az a veszely fenyeget hogy kiborul fel 120al, meg ugrat ra egy dune mogott elakadt mocisra, hanem kit kapnak le rpgvel :D -
Bazzeg most az egyszer nem bántam hogy pixeles a kép!
Nem igaz hogy nem bírják letakarni a halottakat!
Abba kéne belegondolni néha hogy MINDENKIRE EZ VÁR ha nem képes normálisan közlekedni! -
DJ BP #59885 úúú, b+...
Eleve az ott ácsorgókat nem értem, ilyet nézegetnek -
tompka #59884 "Látta hogy uborkaszezon van,feldobott egy témát" :)
igazad van! :)
kicsit hüjültem,de ekkora nagy baj? :) -
tompka #59883 Já kinyert? :D -
kész csoda hogy eddig ment. -
2008 Dakar:Vége -
baleset ezis 18+ -
DJ BP #59879 engem ha most felhúznának, vennék egy hikomatos trabantot :D
Ha olyan helyre mennék :D -
Látta hogy uborkaszezon van,feldobott egy témát,gördült is kicsit a topic!
Én azért nem szóltam hozzá,mert hamar egyértelművé vált hogy kamu.
Végülis nem ez volt az első,de az utolsó sem. -
DJ BP #59877 felhúznak, és azt mondod veszel egy Lexust? Menj már... -
Nálunk ezért biztos kapott volna vmit segítségnyújtás elmulasztása néven! Mondjuk oroszoknál nem tudom ez hogy van! Más ország más törvények!