101030
.
-
A Volkswagen évek óta nem tud felmutatni újat.A Golf 5-t meg vehetjük ráncfelvarrott 4-esnek,ugyanis sok változás nincs kettőjük között.
De mondok egy alternatívát,ami sokak szerint egy szar,de mégis tudott felmutatni valamit.Opeléknél G Astra és H Astra között feltűnöbb a különbség mind anyagminőségileg,mind formailag.Érdekes módon H Astra veri mindenben a Golfot.Még a németek is megmondták,hogy jobb,pedig ők aztán nagy Volkswagen pártiak. -
Már ne haragudj a Volvo mióta német? -
Túl van árazva? Az ugyanaz, mintha szar lenne, nem? :D Kategóriáján belűl kapsz jobbat is. Ezt jelenti a túlárazás :) Úgyis fellehet fogni, hogy az árához képest szar anyagokból van, szar a minősége, stb :) -
" Golf 5 (ami szvsz egy kalap szar)
Ezt kifejtenéd részletesebben? Haverom már 2 éve vezet céges 5. gen Golfot. Kötelező szervízen kívül csak azért volt szervízben, mert szélvédője berepedt felrepülő kavics miatt.. Én is elég sokat vezettem már (az övét), és mindketten abban állapodtunk meg, hogy a kategóriáján belül egy nagyon jó kocsi, a beltér elől-hátul tágas, ergonómikus, jó anyagokból van. Futóműve is jó, egész jól elnyeli az úthibákat pesten, jó érzés vezetni a kocsit. Egyetlen hibája hogy túl van árazva, csak ezért nem kéne... (a kinézetet direkt nem említettem meg, mert ez szubjektív.. nekem tetszik) -
Borg #59991 Hát hogyne :D
A statisztika meg biztos bunda, nem? Ja nem az az ADAC teszt szokott lenni. Ja hogy az is német :( Akkor nemtom, hisz ők tökéletesek... -
Ahogy elnézem itt Rízsrakéta uralom van,ami igazából azoknak nem kedvez aki európai autó hívő.De az Octavia tényleg jó autó,jobb mint a márkacsoporton belüli Golf 5 (ami szvsz egy kalap szar,sok eltérés nincs a 4-es Golf-hoz képest)
Én inkább vennék 6 milláért egy Volvo V70-t,az 100x jobb mint egy Accord,minőségileg biztos. -
meg csak úgy, mer honda
-
meg azt, hogy szép és megbizható :) -
Hogy lehet ilyen igénytelen, hogy még a díszlécet sem pattintja vissza a helyére a tetőn? :D -
vagy még1:) -
ilyen,csak egy evvel öregebb és 5ajtos. -
101 lovas pontosan. -
11000 kmt használta lol
abból aztán sok kiderül
3 hónap alatt vezetek annyit... -
Borg #59982 És ugye tegyük hozzá, hogy ez full extra. -
1.9 dízel. -
ZsirosKenyer #59980 ja hogy kombit akarsz...az kell a ráknak :D
de ha már mindenképpen akkor:
Accord Tourer 2007 Special Edition 2.0 Sport 155 LE
Fogyasztói ár regisztrációs adóval 6 669 000 Ft
-
Borg #59979 Milyen, 1.4-es? -
Csak azt felejted ki, hogy ez az alap szedán, nem pedig kombi. Octaviaból a kombi is megáll 6 millió alatt, és abba még extrákat is pakolhatsz kb 600ezer értékben. -
ZsirosKenyer #59977 Accord 2007 2,0 Comfort 155 LE
Fogyasztói ár regisztrációs adóval 5 450 000 Ft
vagy ugyanez executive kivitelben : 6 349 000 Ft
-
Honda Accord kombi 8 millió... Ne hülyéskedj már. 2 millió különbség van. Az kurvasok azért ebben a kategóriában. -
Hát egy kicsit extrázott Skoda Octavia kombi kijön 6 millióból. Nem hiszem, hogy egy Accord is kijönne ennyiből. -
ZsirosKenyer #59974 Ha ismerőseim körében nem lennének frissen szétment octaviák talán még bólogatnék is, de így..
egy hasonló teljesítményű accord ugyanannyiba kerül, és azért jóval megbízhatóbb és élvezetesebb autó.
Vagy alternatívának ott a mazda 6. Szerintem aki ezek után octavia-t vesz az meg is érdemli :P -
Mondjuk, ha családi autó kéne, és nem számítana semmi más csak a megbízhatóság/ár arány, akkor Octáviát vennék én is valószínű. Sok jót hallani róluk, és viszonyag normálisan is néznek ki, meg az áruk sem túl elrugaszkodott. Kombi Octavia egész jó vétel lehet. -
DJ BP #59972 Épp nézegettem Skodákról
,,Aki négyszemélyes megbízható autót keres csak VW csoporton belül gondolkozzon. "
Gondolom sokan beszélgetnénk vele :DDD Na most az ilyenek ítélete is hiteles? :) Ilyet semmilyen márkáról nem mondanék... -
DJ BP #59971 8 éve sztem nem volt 100 lovas 1,4 :) A VW-nél főleg nem :) Nem 75 lovas az? :) -
Nekünk idén nyáron lesz 8 éves a fábiánk.Van benne kb 250e km,1.4 16v 100ló.Nagyon jó kis autó,mielött megvettük volna, elvittük probautra egy fabiát, de az 68lovas egynégyes volt.Apuka azt mondta eleg lomha volt,szoval a 16 szelepes mellett döntöttünk.Ugy gondolom nem volt rossz döntés.3000 alatt semmi extra(mért lenne),de fölötte szépen el kezd húzni.Jó nem egy versenyautó,de tud menni:) -
DJ BP #59969 Lexus LS600h pl. szériában :) -
Nem arra gondolok, ez még nem igazán van, ami van azis kb a nagy autógyáraknál(főnök azt mondta hogy ő pl az audinál hallotta) -
Már lehet kapni most is csomó H7esbe való LED ízzót. Általában erősebb fény, kisebb fogyasztás, nincs "bemelegedési" idő. -
valaki tud valamit az állítólagos xenont leváltó új technológiáról(aszem talán LED)? Sehol nem találok semmi infot erről.. -
Srácok, lehet már direktbe linkelni youtube videókat :) (csekk "makrók" gomb)
Be is rakok egyet: Peel Trident, a világ legkissebb kocsija :) (nemrég volt TopGearben)
-
Aston Martin V8 Vantage Roadster vs. Man on Roller Skates - Top Gear -
Kiváncsi voltam hogy sikerült ezt a leszakítást véghezvinni.
Ahogy néztem,a lökhárító konzoljába akasztották a kampót!:)
Persze az is bírta volna,ha nem a legnagyobb havon keresztül rángatták volna át,lendületből!
Még az sem volt elég,mikor már félig lerepedt,ők folytatták tovább.:)))
-
DJ BP #59962 Megbüntetném őket mint a sz*rt :) -
Normálisabb helyeken alap,hogy megkérdezik a szerelők,hogy beálljanak-e az akna fölé. -
DJ BP #59960 Ezt hívják szopásnak? :D
Ezt még muszáj megnézni, uccsó :) -
DJ BP #59959 Aktuális
Ez inkább :) -
looool :))))) -

-
Puff Daddy ki fog nyirni.