101030
.
-
ZsirosKenyer #60157 akinek nincs vaj a fején az hazudik.
Te is csúsztál már bele pirosba, és mentél 40-nel 30-as táblánál ne is tagadd.
Egyébként ha már közlekedési lápáról van szó: a leggecibb a vasúti átkelő. Ott ugye nincs sárga, és bármikor előfordulhat hogy miután a visszahelyezed a tekinteted az útra már pirosra ugrik a jelzés és gém óver. fizetsz. -
DJ BP #60156 Sztem az fosik, akinek vaj szokott lenni a fején :))
Pl. múltkor is megyek, már megállok a pirosnál, akkor vág ki valaki egy lofordulósávba és megy át a piroson...
És annyira lehet érezni mikor necces átmenni sárgán sztem, -
nem, ha mondjuk ti ultok 3an az utoban es 4 rendor megallit... akkor a rendor velemenye is 1nek szamit meg a tietek is egynek szamit, valami osszeeskuves elmelet vagy mi a geci a neve a lenyeg hogy nem szamit kik hanyan vannak a szövetkezés miatt -
Esküszöm.. Itt állt a kapu mellett egy jard meg egy határőr, a lábuknál meg egy fekete zsák :| Mellette meg egy kis bevásárlószatyor..
Gondolom valami 90 éves arc beadta a kulcsot :/ -
hulla? mivót ott :D -
Az igaz, hogy két rendőr ugyanazt állítja, akkor az már bizonyítékként felérő tény? Mert megnézném, melyik az a rendőrtárs, aki mást mond, mint a partnere -.- -
ZsirosKenyer #60151 hulla? elköltöztél Racoon city-be?
képt! -
Sikerült széttolatnom az autómat délelőtt. 
Volt egy hulla a ház előtt és kicsit elbambultam :/ -
Igzektli. -
ZsirosKenyer #60148 jólvan menjen csak az álszent okoskodás megint!
megnézném hogy miként reagálnátok ha a sárgán történő áthaladás után a rendőr 2 tanúval az oldalán kijelentené hogy már a piros volt mikor áthajtottatok, majd ezek után jönne a csekk 100ezerről. -
A cégeknél meg vezetve van, ki melyik autót használta és mikor.
Azt meg nem tudom, hogy mennyire szokás kölcsönadni barátnak, rokonnak az autót. Monjuk ha Pistika elkéri fatertől az autót és elmeszelik, az már necces, de még mindíg jobb mint, ha nem lenne semi hatása. Ez esetben gondolom 1 hét szobafogság és nem kapja meg többet a kocsit:) -
Igen, a céges dolgokra gondoltam. -
DJ BP #60145 de ha az üzembentartó cég? :) Ez igaz, ki kap pontot? :)
-
nem lehetsz uzembentarto jogsi nelkul, nem lehet autót venni ha nincs jogositvanyod. -
Az sem volt jó, és ez sem jó, de ott legalább érezte picit az ember, hogy valakit el akarnak kapni, de itt, mint irja a csáó is TC-n, picit sem...Mert a büntetést az üzembentartó kapja, de a pontot kicsoda? Főleg ha az üzembentartónak jogsija sincs? -
szerintem a vw direkt kicsit csúfítja őke -
de kar a hatuljaert :( pedig az octaviakat meg ugy ahogy jonak tartom ugyanis annyit nyujt mint egy passat szinte csak joval kevesebb zsetont kell perkalni érte. de igy eleg furan nez ki, lehet h élőben jobban mutat -
Majd szerintem erre félév múlva térjünk vissza. -
De most komolyan, az mennyivel volt jobb hogy lekapták xy, kiküldték a számlát és mondta, hogy nem én vezettem, rokont meg nem árulom be? Ezzel minden okés volt így? -
Vagyis: céges kulcsos autó? Majd fizet a cég. Családi autó? Majd fizet apuka. S hogy valójában ki tépett kétszázzal a városban, kinek kéne bevonni a jogsiját? Kit érdekel? Csak a három kiló meglegyen, csak csengjen a kassza.
ez a gond, hogy ez qrva igaz -.- -
nem félek tőle, csak értelmét nem látom, semmit nem fog javítani a helyzeten, ergó fölösleges és megint csak a pénz szedésről szól. -
Ami az jelentené, hogy minden maradt a régiben, teháát akkor akik félnek a bírságoktól, azoknak nincs okuk, ha nem változik semmi, akkor nem büntetnek jobban, nincs vissztartó erő, nem de? Akkor miért félsz tőle? -
DJ BP #60135 sztem nincs ezzel semmi gond, konzervatív autó, remélem relatíve olcsón -
Azért érdekes hogy még ez ellen is ágál valaki! -
igen, a magyar közlekedési morált a tiltott helyen pisálók rontják le, megragadtátok a lényeget a témából :D -
Az máris valami!
Próbálj meg Lugánóban hugyozni közterületen,ugy megbasznak mint az állat!
Én nem hugyozok közterületen,és ezt mástól sem tűröm el!
Szerintem meg ez az egyetlen megoldás,egyre keményebb bűntetések.
Aki persze a balkánon érzi jól magát,az jól érzi magát egy hugyszagu parkolóban is.
Mindenki szeretné a nyugati viszonyokat,de tenni már nem hajlandó érte semmit. -
ember vonatkoztass már el a példáktól és a lényegre figyelj, szerintem a jövő év végi statisztikákból ki fog derülni hogy minimális változást fog ez okozni..... -
Ne mond már, hogy a semmiből csak úgy előjön és 5perc alaltt beicsurizol. Ha így van, akkor tényleg a klinkákon a helyed kivizsgálson.
Ez akkora kamu duma.
Még egy hasmenés görcsöt is ki lehet bírni 15percnél tovább.
Én még nem láttam senkit autópálya leállóban hugyozni, de az meg is érdemli a 100at, kb balkáni színvonal.
Mellesleg amiket felsoroltál annyira extrém esetek, hogy foglalkozni is kár velük. -
G_ArchAngel #60129 Előlről nagyon rendben van, de hátul miért lett ez is "Laguna"? 
-
azt te csak hiszed, ennyi erővel a pisálás is vészhelyzet, azt mondom rossz a prosztatám úgyse érdekli ha büntetni akar büntetni fog. -
DJ BP #60127 azt hiszem betegséget vehetjük vészhelyzetnek -
utaztál már beteg kis gyerekkel? az nem 15 másodpercet se bír ki, de igazából ez azt mutatná hogy ténylegesen nem a közlekedési helyzet javítása a cél hanem a több pénz beszedése. -
DJ BP #60125 10-15 percenként van, elég elvetemült aki nem bírja ki :) -
pedig ha nagyon kell és már nem éred el a pihenőt akkor csak nem fogsz behugyozni :D amugy vicces, tvben mikor ment erről a bírságemelésről riport akkor mutattak egy felvételt ahogy egy e46os két párhuzamosan halado kamiont leállósávban előz ^^ én is lehettem volna a videon mert sokszor csinálom ha sietek :S -
DJ BP #60123 ,,egy éjszakai pisálás a leállósávon százezerért egy kicsit nagy elugrás a mostani bírságolási szintektől. "
Azért nekem ez eszembe se jutna, ezért ott megállni :)
,,Vagyis: céges kulcsos autó? Majd fizet a cég."
A cég behajtja ám valószínűleg :)
A kinntfeletett idióta táblákat kéne elfelejteni, azokból ezelőtt is gond volt, a feljelentések -
sok igazság van benne :( -
DJ BP #60121 Rally nem veszélytelen dolog :) -
Kérdezd csak meg Dávid Ibolyát és Jakupcsek Gabriellát és azt mondják majd, hogy ez nem igaz. -
Vagy buzi 
no offense -
:D akko én csak nő lehetek a magam 75 kilojaval es 183 centijevel :DD