101030
.
-
Porsche felni powa
-
DJ BP #60276 egy Cayennen javított felni? :)
Ha nem ment volna gyorsan, hogy a rákba törik szét a hátsó felni is?
Egyébként a motorházdomborodásból ítélve a bal eleje megvan törve -
szerintem sem nagy sebességű baleset lehetett, inkább csak gyenge, szar minőségű, esetleg többször javított felnik voltak alatta, amik nem bírták ki a padkára felfutást -
Azért az tényleg durva, hogy így szétmegy egy felni. Viszont azt sem hiszem, hogy túl nagy tempóval történt volna a dolog, mert akkor nem úszta volna meg a kasztni mindenféle sérülés nélkül, és még azok a kis oszlopok is majdnem függőlegesen állnak, pedig azokat kézzel is kilehet dönteni (lásd köcsög vandálok Budapesten). -
DJ BP #60273 sztem biztos fékezett mint állat nagy tempóról miközben felszaladt :D -
ahogy ránéztem a képre, tudtam, hogy ruszkihonból van -
Ez érdekelne, hogy sikerült :D
"terepjáró" :D -
o bazz
-

-
ZsirosKenyer #60268 masszív felnik kis szépséghibával eladók...kecie!
-
mar nem azert de a csako nem 1800 at mond hanem 1500 at........................ szep lenne ha a racsni benzintol hirtelen 800 loval tobbet tudna a kocsi.. -
Olajsejk-merci tarolt rendesen azért:)
Egy 560SEC-et bevállalnék :D -
A minek kategória éllovasa^^
De itt a válasz: [URL=http://www.vezess.hu/hirek/ennel_durvabb_auto_meg_nem/12701/]Bugatti gyenge, monnyon le^^[/URL] -
Népítélet összesítés 30000 ítélet után -> -
Akkor viszont nem tudom melyik ez, de majd ha arrafelé járok megfigyelem :) Amúgy ha új akkor gondolom azért nem sikerült még jól belőni, majd talán most megfigyelik h alakul ott a forgalom aztán finomítanak rajta :) -
DJ BP #60262 Gratulálok... -
Dodo55 #60261 Nem, ez új, állítólag pár hónapja csinálták, előtte lámpa nélküli kereszteződés volt. -
Hehe, ott viszont valóban vicces dolgok vannak néha, de ott is állítgatták már többféleképpen az elmúlt években, néha tényleg érdekes kombók jönnek össze... -
Dodo55 #60259 A vízszintes úton nem biztos, hogy pont így vannak a sávok, de amúgy nem az, amit mondasz.
A vízszintes út a Szent Flórián körút, a függőleges meg vagy az egyik laktanya mellett, vagy mindkettő között jön ki(nem emlékszem pontosan), jobbra van a Tesco, balra a Metro. -
Ez a Horvát I. - Széchenyi kereszteződés ha jól tévedek. A lámpák és a lámpaoszlopok pontos elhelyezkedését most így nem tudom felidézni, de az egszen biztos, h a jobb szélső sávból, amit te csak kanyarodónak ábrázoltál egyenesen is tovább lehet haladni. Az a bizonyos sziget azért nincs előtte :) Valamint a közelebb eső lámpának emlékeim szerint kiegészítő zöldje van, ami tökéletesen elenged mikor egyenesen piros, viszont abba a sávba amibe mi kanyarodunk nem érkezik senki. Szal az a kereszteződés jól van belőve.
mod.: elbizonytalanodtam, ez nem is biztos h az a kereszteződés, mert ott jobbra bekanyarodva csak 2 sáv van és mi a szélsőbe érkezünk. Ráadásul a fenti jobbra kanyarodó sávból is lehet egyenesen menni. Ha ez mégsem az a kereszteződés akkor bocs, elsőre az ugrott be :) -
Dodo55 #60257 Itt olyan van szerencsére jópár, viszont most egy ilyet sikerült csinálniuk:
3 féle lehetőség van:
-A képen látható
-Mindegyik piros
-A 2 távolabbi piros, a közelebbi zöld
Direkt álltunk ott 10 percig, hogy hogyan váltogat, de egyszerre sosem volt zöld a 2. Elméletileg a 2 távolabbi nem vonatkozik a szélső sávra, csak akkor nem kellett volna a távolabbi oszlopra is tenni egyet, elég lett volna középre föntre.
Meg miért nem a jobb szélső sáv elé tették azt a háromszög alakú szigetet, hogy egyenesen ne is lehessen akkor menni tőle? -
Itt Debrecenbe másfél percig szokott piros lenni a lámpa, de sok helyen már kijelzővel is írja. 90-ről számol vissza. Viszont sok "zöldhullám" van. -
Itt sopronban van 3.
-
én a jobbra kisivben engedo kiegeszito lampakat hianyolom, itt kecskemeten van nagyon sok lampa de kb 3-4nel van csak ilyen, pedig lehetne. forgalmasabb utakon sztem jobbra kisivben kulon sav kene... dehat ez csak szep alom -
na azt én is tapasztaltam
Csak állok fél napot nézem,hogy mi van :) -
Legkomolyabb Debrecen, ahol percekig van piros egyes helyeken (nem túlzás!) :DD -
Pesti lámpák faszák! De vidéken szégyen :/ -
Nem ismerem fehérváron a lámpákat, de Budapesten nagyon jól be vannak lőve , NY-európai szinten is. Van NY-EU ban több olyan város ahol nincs pl zöldhullám. Ilyen például Dublin. Kicsit furcs annak tükrében, hogy Írországban a második legmagasabb a GDP már évek óta az EU-ban... ennek ellenére nem képesek rendesen belőni a lámpáikat a fővárosukban. -
DJ BP #60249 Ember gondolkodjál, egy kereszteződésbe 4 irányból dugó van, ott Schumacher se segít...
Az hogy téged mi idegesít a közlekedési morálban, a buszokban, mindjárt hipotéziseket kell felállítanod, ami sületlenség? -
És ez miben befolyásolja összességében a buszok használhatóságát? Egy busz lehet többet káros anyagot ereget ki mint egy autó, de visz 80 utast. Ha azokat beültetnéd autókba na az lenne a környezetszennyezés.
Az hogy utálod a buszokta, nem von le semmit a hasznosságukból, ha kiakarod vonni a buzsokta a forgalomból építs helyettük villamos vonalat, meg metrót.
Más részről meg gondolkozzál, akinek nincs jogsija és nem is akar, vagy még fiatal, az mit csináljon? -
Dodo55 #60247 Nézd, itt Fehérváron messze nincs akkora forgalom, mint Pesten, de az utak elég szélesek. Mégis néha olyan dugók vannak, hogy csak nézek. Van pl a Palotai út, ott egy 500 méteres szakaszon kb 7 lámpa van, és azok úgy váltanak, hogy ha 30-nál gyorsabban mész, akkor minden lámpánál 10-20 másodpercet kell várnod a zöldre. Egyrészt eleve indokolatlan annyi lámpa, 4-5 lámpa csak zebra miatt van, amik nagy része szintén felesleges, pl van egy nagy gyalogos híd az út felett, 10 méterrel arrébb, meg zebra... Másrészt meg úgy tudom úgy kéne őket programozni, hogy 40-50-el haladva mindig zöldet kapj, amikor odaérsz a következőhöz. -
Dodo55 #60246 Gondolom nekem akartad írni.
Tudom, túlzok néha, de akkor is utálom a buszokat.
Fossák a fekete füstöt, kényelmetlen utazni rajta, verekedni a többi utassal, akik véletlenül sem engednének az ajtóhoz, hogy le tudj szállni, és még folytathatnám.
Meg van itt egy különjárat a városban, 10°-al meg van dölve az egész jobbra, és 90-el szokott száguldozni az egyik legforgalmasabb, a belváros szélén lévő úton. A múltkor simán áthúzott a piroson a Berényi Út-Szent Flórián körút/Kadocsa út kereszteződésen, mert nem tudott volna megállni. Mi mentünk 60-al, az meg úgy húzott el mellettünk, hogy a menetszele érezhetően meglökött. -
én fél évig tanultam anno közlekedési informatikát, sok érdekes dolog volt benne már akkor is, de ekkora baromságokat régen olvastam... -
"rendkívül káros gáz"
ez a rendkívül káros gáz kábé a kartergáz, és amiről te beszélsz az sztem a kartergázcső... semmiféle káros-szennyező-ideggázra nem kell gondolni -
Ugyan már!Közlekedésmérnök is vagy? 
Ha minden autós buszra,metróra,villamosra,biciklire ülne /fordítva mint mondtad/ egész élhető lenne a főváros is. -
Dodo55 #60242 A dugóról a szarul programozott közlekedési lámpák, és a béna vezetők okozzák, akik nem tudják kinek van elsőbbsége, ezért 1 percig csak néznek a kereszteződésbe félig már belehajtva, fél percig szarakodnak sebességbe rakással zöldre váltó lámpánál(mert ugye hivatalosan üresbe kell tenni), és 20km/h-val mennek át két 6 sávos út kereszteződésében. -
Hát ez tényleg zseniális volt... Sőt még az autókat is adják ingyen, hogy boldog-boldogtalan autóval járjon és a tankolás is legyen ingyenes. -
Útfelület foglalás, ha az autó 100%: busz: 6%, metró: 3,5%
Energiaszükséglet: busz: 20%, villamos: 15%, metró: 13% -
Amelyik csövet látod az valszeg a kartergáz cső.Nem különösebben mérgező a kartergáz,mert főleg vízpára.
Ha egy busz 5-ször annyit szennyez mint egy személykocsi,akkor 5 utas felett már kedvezőbb annál!
Számolj is ember!
Így is bedugulnak a nagyvárosok,mi lenne ha mindenki kocsival járna?
Remek ötletek jutnak eszedbe!
-
Jah, nemtom figyeltétek e de az Ikaruszok hátulja korom fekete volt pesten miután leesett a hó meg ónos eső. Annyira, hogy a hátsó üvegen átlátni sem lehetett a legtöbbnél :P