101030
.
-
Nice! -
Ha Coupé, akkor már ez:
Remélem ez lesz a következő Oldtimerem :D
-
"A coupé (from the French verb couper, to cut) or coupe is a car body style, the precise definition of which varies from manufacturer to manufacturer, and over time. Coupés are often sporty variants of sedan (or saloon—see American and British English spelling differences) body styles, reduced from 4 doors to 2, with a close-coupled interior offering either two seats or 2+2 seating (space for two passengers up front and for two occasional passengers in the rear). Before the days of motorized vehicles, the word referred to the front or after compartment of a Continental stagecoach." -
Ez az új divat, hogy mindenre ráagasszuk a coupé jelzőt, ami 4 ajtós, és sportos :( Quattroportéval indult el ez meg a CLS-sel, aztán azóta minden nagyobb gyárnak van szinte. -
Ki tud szűkebb ablakot gyártani verseny? 
-
Coupé létére kicsit sok az ajtók száma... -
DJ BP #60311 Passat Coupé
A belsejétől többet vártam, VW létére is
-
Ha szép nem is, öreg és jó pénzt ér...idővel^^ -
lenne szíved?
-
Ez sem rossz!:D
Töréstestre vele!:D -
tessék ezis piros,és legalább szép is:)
-
Tudom!Nekem szín nagyon bejön!:D -
ZsirosKenyer #60305 hülyén néz ki.
túl magas, nem? -
fura ízlésed van:D -
Ford Verve Sedan Concept 
-
Szvsz elég ronda az amcsiknak. -
nagyon komoly verdái vannak
-
Jáj de csúnya vaaagy! Visszamennyéééééééé!:S -
Politikus...nem kell mindent elhinni neki^^ -
Azért van aki komolyban csinálja:)
sry az első linket elcsesztem:P -
-
amikor a hummmer bejelentette h leall a h1esek gyartasaval, arnold bacsi rendelt még 5 darabot beloluk, mert neki az a kedvence amugy. szoval nem csak ez az egy h2-je van -
DJ BP #60295 mert aki nem autóbuzi és nem magyar, minek vegyen drágábbat? :D Legalábbis miért venne mindegyik -
DJ BP #60294 ,,Schwarzenegger pedig hűséges maradt, így most egy nagyjából húszmilliót érő Hummer H2-vel közlekedik."
Ja nálunk, kinnt min. ,,5-6 millióval olcsóbb" :D
Jó tudom bulvárcikk, de ha kicsit is érdekli őket a tárgyilagosság, amcsi áraknak is utánanézhettek volna.... -
ZsirosKenyer #60293 Az viszont vicces hogy a Schwarzi mután kormányzó lett Kaliforniában hatalmas kampányt indított a környezetszennyezés ellen, és szorgalmazta hogy minél kevesebb ember járjon SUV-val.
Ezen a képen még úgy tűnik más eszméket vall :D -
ZsirosKenyer #60292 jaja, leszarják. A legtöbbjüknek csak közlekedni meg lazulni kell a verda, arra meg elég egy drága is. Úgysem azt akarják hogy verdájukat csodálják, hanem hogy Őket.
Az MTV Cribsben régen volt pár olyan tag aki kifejezetten imádta az autókat. Nos nekik simán volt 5-10 db. autójuk, és nem szaros 20 millióér. -
talán mert kb lesz@rják? viszont melyik bár tulajdonosnak van saját magán repülője? -
Elég szarok. Azthittem ennél jóval többet költenek kocsira ezek a majmok. 20 milliós autója itthon is van minden második bár tualjdonosnak. -
Húszmilliótól kezdődik az igazi celebautó -
Jó ronda, szerintem. Challanger jobban néz ki sokkal. -
de még koncepcio csak, nincs sorozatgyártva -
Ez manapság már nem prototípus
-
sztem is az -
ezmá mikori bakker, vagy 1,5 eves :D -
Szerintem PS. -
ha egy normál felni lett volna, előbb tört volna el a gömbcsuklő és szakadt volna le a kerék, minthogy így ledarálja! nézd meg az első kereket, körbe letörtek a küllők, tehát a kerék forgott és darálta szépen! egy kemény felninél az első küllőnél megakadt volna, sőt még a perem se tört volna csak behajlik, és az ütéstől a kerék tengelyestől tört volna le (lásd Potzner Ferenc baleset, ahol nagyon nem kis sebességnél kapta el a padkát és az oszlopot, ám mégis egyben maradt a felni, csak a perem hajlott be)! -
íGY! -
nICE!
-
Dodo55 #60279 Pont az előbb láttam egyet, annyi van belőle itt Fehérváron, mint a franc.
Meg egy 356A-t is. Nem vagyok biztos benne, hogy A, de ha jól emlékszem a sima 356-ban nem volt 1600-as motor, erre meg annyi volt csak hátulra írva, hogy Porsche 1600.
Amúgy egy ismerősöméknek is volt valami Porschejük, csak hogy milyen azt nem tudom, vagy ilyen Cayanne, vagy Caymen. Azt mondta egy barátom valami C betűs, én inkább Cayannere gyanakodtam, de azt mondta rendes Porsche, magyarul sportautó, és nem terepjáró, az meg a Caymen ami C betűs. -
Még mindig szerencsésnek mondható ugyanis nem a nagy oszlopot kapta telibe....