101030
.
  • Lteebee
    A cikkből amúgy nem derül ki, hogy a tulajnak volt-e korábban Ferrarija.
    A szállítmányozó cég alkalmazottja "vette kölcsön".
  • Coral Springs
    Az a helyzet, hogy a mai autóiparban keresni kell az egyedi autókat, a gyártók szó szerint egymásról másolnak, alig van olyan autó, amin ne lehetne felfedezni egy másik autó stílusjegyeit. A Mustang viszont egy kultusz, egyedi volt minden téren, az autó ami megtestesíti régi, és a modern muscle car fogalmát. Ha az öreg Shelby még élne, ezt az európai bevezetést nem engedte volna, pont.

A 2003 -as stílusváltásnál elkezdődött valami, és ez 2013 -ban tökéletesedett ki, olyannyira hogy ebből már csak elvenni lehet, hozzáadni nehezen, és azt is csak egy ember tudna, Caroll Shelby. Sajnos a tudását vitte magával a sírba, nyugodjon békében. A profitorientáltság sohasem fog kiemelkedőt alkotni, az autótervezéshez stílusérzék és szenvedély kell.
  • Borg
    Szerintem jobb lett. Kicsit BMW-s, tényleg európaibb a formája. Kevésbé tűnik baltával faragottnak.
  • Szabi #96997
    a 2006-os Giugiaro Mustang-ot is szerettem, szóval én imádom az újat is :)
  • Coral Springs
    Hát nem tudom. Szokni és emészteni kell ezerrel, de inkább azt mondom hogy Carroll Shelby halálával egy korszak lezárult. A Mustang szép lassan elhagyja a keményvonalas muscle car formát, szép lassan beáll a sorba, lévén hogy az EU -ban is megjelenik a forgalmazása.

• Szabi #96995
    szeretjük, de ez a videó nézhetetlen :D
  • GregSB
    Volvo már 2017-ben tervez kihozni teljesen önműködő robtautókat, egyelőre csak Svédországban.
  • pedobear
  • veteranjames

Szép estét. Összerakás utáni tesztkör. Van valaki aki a régi kocsikat szereti? Üdv:János
  • tuzfal3
    Ezek szerint rosszul tudtam. Köszi az infót!

Coral - Úgy látszik le vagyok maradva pár oldallal, az emberség javára.
  • cement
    ez egy 458, a ferrari belepo modellje. nem kriterium hogy elotte legyen ferrarid, csak az enzonal volt, illetve a most megjeleno laferrarinal elvaras hogy f40/f50 tulaj legyel, ugyanis azok limitalt darabszamban keszulnek
  • Coral Springs
    A gyártó telibe leszarja, hogy aki vesz náluk autót az tud vezetni vagy sem, hogy elvan-e borulva agyilag vagy sem. A legtöbb tehetős emberke pedig újat vesz amennyiben összetöri a vasat, ez pedig a gyártónak még nagyobb profit. Nem értem a kérdést.
  • tuzfal3
    Ezek szerint már nincs az a Ferrari szabály, hogy csak úgy vehetsz ha már volt egy Ferrari-d? Vagy volt már nekik és most csak crash-re veszik? Nem értem... Komolyan mondom valami 1 hónapos tréningre küldeném az összes embert aki ilyet venne és akkor is az ott kihullottak között szelektálnék, hogy kaphat-e vagy sem. Semmi irigység nincs a mondandómban, mert egy családi sedan-t vagy egy hachback-et többre tartok mint egy ilyen "szuper autót" ..Csak érdekel, hogy ez mégis most hogy is van. Mondjuk gondolom a gyártó ezekből csak annyit akar meglátni, hogy na majd vesz egy másikat, jön a stex a zsebbe..?! Esetleg valakinek valami véleménye a témáról?
  • Stockbauer33 #96987
    1 újabb bajnok
  • tuzfal3
  • Coral Springs
  • Coral Springs
  • pajti

• sovatalevi
    Neked..Majd mikor te is meghalsz,remélem csak egy annyit mondanak,hogy csak egy köcsög volt...
  • pedobear
    Csak egy színész..
  • Coral Springs
    "Roger Rodas vezette az autót, aki a Pirelli World Challenge-ben volt pilóta a Walkerrel közösen működtetett Porsche csapatban és második lett tavaly idén pedig a GTS kategóriában vezetett egy Ford Mustang Boss 302-essel."
  • Coral Springs
    Nyugodjon békében, ezt még mindig képtelen vagyok elhinni... és ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül.
  • Magnumrolcsi
    Paul Walker
  • Stockbauer33 #96977
  • pajti
  • Mentol
    Szerintem meg ritka különlegesen néz ki. Az "undorító" jelzőt nem használnám rá, az biztos! Undorító az, amikor fent van az autón a >20" felni, de csak a kerékagyig látszik, mert "le van ültetve"...
  • RatBaG #96974
    DAT sun!

• Stockbauer33 #96973
  • desigo
    Ritka undorító az egész kinézete.
    Mint valami bazári optikai tuning.
  • Stockbauer33 #96971
    Lamborghini Veneno
  • pajti

• LaszloLedzenyi
    Van benne
  • bowden
    Olyanban esetleg tud valaki segíteni, hogy miként tudom kideríteni azt, hog az autómban van e indítás gátló gyárilag. Követelmébnyként szerepel casco szerződésben, azonban fogalmam sincs róla.
    Az autó egyébként:
    Renault Clio, 2004-es, 1.2 16V, 55kw, d4fg722 motorkód.

Segítséget előre is köszönöm!

Üdv!
  • fifi
    thx
  • Falkon
    Autodata adat:

Első: 1,1 liter
    Hátsó: 1,5 liter
    80W/90
  • kemszi2
    viszont bontási rajzokat már találtam :D
  • kemszi2
    más olaj nem volt ott,csak automatához való
  • fifi
    köszönöm, de ez a rendes difi/hajtómű/ olaj...

75W140 lesz a megoldás, de örömmel várom a tanácsokat...
  • Firerock
    Ja boccs,nem frissítettem,de jobb kétszer mint egyszer sem :)
  • Firerock
    A leírásban ez van,nemtudom hogy ez segít e:
    Gearbox Manual (main) 2.3Litre Diff (front) 1.5Litre Diff (rear) 1.5Litre

Fuchs Titan 80W90 oil. API GL5 specification.