101030
.
-
A városi száguldozók, meg cikkcakkozók pedig az én nézőpontomból loserek.
Én igyekszem időben indulni. -
Nekem azt mondta a főnök, hogy "a mercis nem siet, mert tudja, hogy megvárják".
Amúgyis általában nyugisan vezetek, de ezzel bármikor takarózhatok is:) -
Ja a riportban is mondja a csóka (ami vele készítette franciául, fent is van youtubeon), hogy iszonyat módon izgult, amikor bement az egyirányú kisutcákban, hogy ne jöjjön szembe semmi, és ne kanyarodjon ki semmi. Az egyik kisutcában meg is szívta, mert ott állt egy autó, ami miatt rögtönöznie kellett, és az útvonalat újra tervezni. -
Én nem a csávó miatt írtam,hanem miattad.
'de nekem hobbim az hogy városban hasonló módon közlekedem,"
Mész 110-el,kihajt eléd valaki,a féknyomokból és az ütközés erejéből a szakértő bebizonyítja hogy 110-el mentél,téged hoznak ki vétkesnek!
Hiába volt elsőbbséged!
Vagy elbaszol egy öreglányt aki meghal,aztán mehetsz a kóterbe!
Felmérted egyátalán mit kockáztatsz? -
Rosszul emlékeztem nem versenyző volt, hanem szimplán autóbuzi filmrendező/producer. Volt több Ferrarija is. Csak a filmet reklámozták úgy, hogy F1 pilóta vezeti.
Szerintem simán kihozta a maxot abból az erőgépből a józan ész keretein belűl.
Megnézel egy Getaway in Stockholm részt abban is tök lassúnak tünik a városi közlekedés, pedig baromira nyomják neki. Egyenes szakaszokon mindig lassúnak tünik, de a kanyargós részen azért látszik a tempó.
Ez is elég durva azért. Vajona a Carina-d ennél is jobban menne? :D -
hajnali ures utcakon sokkal kisebb az eselye hogy kijon eled valami, foleg ha 4-6savos védett uton mész... de ezért is irtam hogy a csavo nem akart kockaztatni, de ha az ember kicsit jobban mer, sokkal jobb idot futhat ennel. nem mondtam hogy szarul vezet a csavo, csak nem vitte tulzasba, biztos tudott volna ennel jobbat is menni, csak felesleges lett volna túlvállalni egy video miatt. -
Zárt pályán a köridőt az egyéni tudás határozza meg.Városban meg a szituáció!
Ha egy teherautós elindul egy kereszteződésben,és egy sumacher 120-al jön és oldalbakapja,akkor ki a hülye?Mikor elindult,még nem lehetett látni a kocsit.
Itt rossz szöveg az,hogy ki hogy vezet!
Ezer féle manőver történik egyszerre,vannak szar szituk,ha nincsen tartalék akkor csatt!Ennyi. -
az en szemelyes izlesem az az hogy siman lehet ennyivel menni. az a teny hogy f1 pilota ment (amit nem tudom hogy igaz-e), az annyiban lenne nyugtatóbb hogy biztosra lehet venni hogy tudja mit csinál, és nem egy részeg ámokfutóról van szó. de nekem hobbim az hogy városban hasonló módon közlekedem, már több éve, és van már nekem is tapasztalatom ahhoz hogy így menjek. persze ezt sem csinálom minden nap meg minden1es közlekedés alkalmával, csak ritkán, este mikor már kisebb a forgalom, de volt már rá példa hogy reggeli csucsban a nőt vittem a buszhoz, nagy dugó volt amire nem számítottam és bizony rá kellett lépni nemkicsit hogy elérje, de elérte :D de az ilyeneket probalom mostmar kerulni, regen tobbszor is nyomtam neki csakhogy odaerjek valahova, de rajottem hogy semmilyen szempontbol nem eri meg, se a baleset kockazata, sem a birsagok kockazata, sem a fogyasztasnovekedes. (foleg emiatt:D) ugyhogy sokszor inkabb kesek 5 percet, minthogy plusz benyakaljon a gép 1-2 litert -
Nem nézlek le, csak elég merész a kijelentésed, és úgy tapasztaltam, hogy ilyen kijelentéseket a sztrítracsnisok szoktak tenni. Igen van bennem előítélet. A személyes izlésed meg sosem fikáztam le. -
ez a baj amugy h lenezzuk itt a masikat holott nem is lattuk meg vezetni. nem nagykepuskodni akartam azzal hogy azt mondtam ennel gyorsabban is lehet menni, hanem ez a teny, gondolom a csavo azert probalt a biztonsagra is torekedni, ez latszik is a videon, raadasul szinte tok uresek voltak az utcak, ugy meg vegkepp nem nagy kunszt. honnan tudod en olyan hulyegyerek vagyok mint amilyeneket te szoktal latni szaguldani? kene egyszer valami topiktali, aztan jobban megismernenk egymast, rajonnetek hogy nem kell eloiteletekkel lenni a masik felé. én pl nem csipem a regi merciket megse fikazlak le erte hogy te olyat vettel es abba vagy szerelmes. -
Rendben. De inkább kívülről szemlélem majd :D -
de nem vitte tulzasba, nem kockaztatott. de egyszer szivesen megmutatnam neked neha en itt a varosban ha ramjon az otperc hogyan szoktam kozlekedni -
Hát hogyne... 80-as átlag városban überbrutál. Ráadásul volt neki egy megállás + visszatolatás is. Megézném, hogy csinálsz te ilyen időt, vagy jobbat. Ne essünk már túlzásokba. A csóka amúgy F1 pilóta, szóval valószínű ért a vezetéshez. -
Az is eszetlen durva, hogy milyen jók voltak régen ezek a légrugók. Macskakövön szinte semmi rázkodás, de mégis az úton marad az autó. A csóka el is mondta, hogy azért választotta a 116ost, mert csak ebben a kocsiban volt olyan profi felfüggesztés, hogy a kamera által keszített felvétel használható legyen. -
pfff 1. nem pesti vagyok. 2. ennel sokkal gyorsabban is lehetett volna menni olyan kurva ures utcakon, hidd el. ezt az idot a carinammal is megfutottam volna. -
"Lelouch himself claimed that the top speed achieved was over 200 km/h, somewhere between 230 km/h and 240 km/h." -
Biztos a sztrítracsnis pajtásaid jobban küldik a váci úton... :D
The route taken in the film is 10.42 km long (6.48 mi). It takes the driver 7:57 to cover that distance, giving him an average speed of 78.64 km/h (48.86 mph).
80-nal ment átlagban tele kis utcákkal stbkkel. Ha jól emlékszem a max sebessége a Champs Elyséen 220 fölött volt. Macskaköves úton egy 197x-es autóval. -
Kár! -
Kár, hogy gyorsítva vették fel az üldözést :) szerintem elég durva lett volna gyorsítás nélkül is, persze kicsit rizikósabb :D -
lál ez milyen nevetséges, és a poén hogy nemis megy valami gyorsan :D -
Nézted a motorteret?6.9 dupla turbó+nitró a filmben 1400 lóerő! -
Fifth Gear rész erről a kisfilmről -
Ez a film is egy W116 6.9-essel készült, csak alávágták egy Ferrari hangját szerintem tök fölöslegesen :( -
Jaja ezt láttam már. :) Ez pl pont egy amerikai W116 6.9-es. Iszonyat durva dög :D -
600-as az elég durva. Bár nekem nem tetszik annyira a Pullman kasztnija a 600-asnak. Sima 109-es jobb szerintem 6.3as motorral. Vagy, ami még nagyon bejön a 116os a 6.9-es motorral :) -
Ezt nézzd meg! -
A verseny változat annyi. A sima 1780 kg "csak". -
épp most olvastam egy Clarkson tesztet, abban írta, hogy egy 63as 600as mergát kapott karácsonyra, 3 tonna, legalább :D -
ez a versenyváltozat akkor is csuf :) de biztos jol megy bar kanyarban nemhinnem hogy tul jo a maga 2.5tonnajaval es hosszu karosszeriajaval -
-
DJ BP #60327 2400kg.
Hogy létezik, biztos?? Utcai változat sincs ennyi, az hót ziher sztem :)
Mai E AMG is könnyebb ennél -
ja és 68-ban kezdték gyártani az utcait. Azért 68-ban 6.5 alatt százon elég durva. Még most is durva. -
Ennek a roncsderbinek a városi változati annó a leggyorsabb 4 ajtós autó volt a világon 6.5ös gyorsulásával. :)
Ez a versenyváltozat meg 4.2 alatt van 100on. 1971-ben. Pedig csak 420 lóerő, és 2400kg. -
DJ BP #60324 a legjobb Merci ez :) -
mint valami roncsderbi resztvevo :D -
-
DJ BP #60321 jól értem, hogy ez most kötözködés? :)
Mert az alább beszúrt Mercik számomra meg 3 ajtós szedánok :D -
DJ BP #60320 ennyi erővel Peugeot 607 az első 4 ajtós kupé :D -
Nesze:
Amúgy, ha vennék tuti, hogy vagy feketét, vagy ikonengoldot vennék :) -
Öllég darkos :D