101030
.
  • SötétBarom
  • Tufa
    "megmutatja az új sportdobot a többieknek."
  • I.C.ram
    Egy darabig nem lesznek ott :D

"2008.01.14
    Következő találkozónkat február 9-én szombaton tartjuk. A hely egyelőre kérdéses. A Lurdy parkolóba most pár hónapig nem fogunk menni, mert nem látnak szívesen sem a kedves lakók sem az őket képviselő úriember. Nem szeretnénk semmiféle rendőrségi botrányt, meg gondolom ti sem. Olyan helyet fogunk kereseni, ahol nem probléma ha az ember felhangosítja a zenét vagy megmutatja az új sportdobot a többieknek.
    Amint kitaláltuk a helyet azt azonnal közzétesszük az oldalon. Addig is jó fórumozást kíván a klubvezetés!"
  • Tufa
    nem kizárt, este volt már.. (amcsi verdás találkozó durva szokott lenni, amikor néha kinézek opelosra akkor szoktam látni őket, omega elenyészően kicsi egykét amcsi batár mellett :D)
  • SötétBarom
    Az viszont tényleg necces, ebben egyetértek :)
  • Tufa
    lehet szeretni az autókat szerintem anélkül is hogy a leálló sávokban elözgetnék..
  • I.C.ram
    Lurdy ház parkolójában van minden hónapban a Stift találkozó, lehet oda sietett :D
  • SötétBarom
    Jó gondolatmenet.. Az életben amúgy sikertelen arcok tolják neki: kizárólag.. Az autóbuzik soha, hiszen ők minden szabályt betartanak! EGYTŐL EGYIG. Jajmá'
  • Tufa
    elöző héten volt pont egy ilyen eset velem is. szeretek odalépni néhanéha a verdának... egy suzukis 2-3 lámpán keresztül(üllői úttól a lurdy felé kanyarodva) végig sztrítrészernek képzelve taposta az 1.3as csodát. egyik lámpánál otthagytam, majd hagytam had menjen. következő lámpánál mellé értem(normál tempóban), majd elkezdi turáztatni a motort(hozzátenném össze pislantottam magam tőle, kilő, kb 200 méter után nagy csikorgó hang, suzuki csuszik keresztbe, neki egy autónak majd egy oszlopnak. megérte :)
  • I.C.ram
    Velem is állandóan gyorsulni akartak a nyáron. Kurvára nem esik le nekik, hogy nem egy súlycsuport a két autó stílusban :D
  • Lteebee
    Tőlem nyomhatod, ott veszélyezteted magad, meg a csajodat, ahol akarod.
    Illetve... nem, hanem ott, ahol másokat nem veszélyeztetsz.

Állandóan fékeznem, lassítanom kell, mert az élet más területein sikertelen arcoknak az okoz folyamatos orgazmust, hogy a következő lámpánál egy hellyel előbbre kerülnek.
  • pszihopata
    Feszültségoldásként rakok 3 stingray C3-at!

• cement
    ugy utalom ezt a forumot ezert hogy semmit nem lehet ugy mondani hogy ne nezzenek vaganykodo hulyegyereknek. en csak kozoltem h ennel lehet gyorsabban menni, es erre mindenki lehord. na az hogy ti nem tudtok az lehet, es ezzel nincs is baj, ha en tudnek akkor azt el lehetne hinni. de nem is ezen van a lenyeg, mindenki jatsza itt a tokelyt meg az istent, kibaszott unalmas mar hogy nezegetitek a sportkocsikat, dobaloztok a statisztikakkal meg a loerokkel, kozben meg ha valaki megszolal hogy "en szoktam nyomni is neki" akkor azt meg leugatjatok mint valami eretneket. ha nem mesz gyorsan nem baj, csak ne ugasd le aki nem csak nezegetni szereti a kocsikat. errol ennyit szerintem hagyjuk mert ugy is ti lesztek az okosabbak ......
  • Máté94
    Merész egyéniség vagy!:D
  • GregSB
    :DDD
  • pszihopata
    A kanyaroktól sosem féltem,7 évig köröztem a p.ringen.
    A városi vagizást viszont rühellem.Mentem 280-at motorral,mégsem nyomom hogy mekkora menő vagyok.

Most az egyszer muszály volt,mert már látom hogy fostinak néz mindenki!
  • Borg
    Te sem érted miért kell majdnem állóra lassítani minden kanyar előtt, mi? :D
  • Lteebee
    Én nyugisan vezetek, de álszent az vagyok, azt tökre vállalom.
  • pszihopata
    Egyszer már nekemszegezték a kérdést hogy mit keresek itt.

Idejárok álszenteskedni,amúgy köcsög módra agresszíven vezetek!:)
  • GregSB
    Bírom ezt a felfogást. Szóval akkor aki a városban nem úgy vezet "néha, nagyonrégen, amikor csajtvisz" mitn a videón, akkor az

1. Álszent, és valójában ugyanúgy racsnizik
    2. Tényleg nem úgy megy de akkor mit keres itt az Autó Mánia topicban?

Több opció nem is leghetséges mi? Mondjuk hogy esetleg valaki imádja az autókat, de nem akar állandóan racsnizni velük? ÁÁÁ az lehetetlen.
  • Csabesz6
    dejó hogy én még nem csokiszagú karbipakolást szagolgattam...
  • broman191
    Áááááá a finom csokit így pazarolni
  • Máté94
    Autókázzunk csokival
  • broman191
    Lexus LF-A Roadster. Tetővel nagyon tetszene:P
  • Kit--Kat
    Nem feleslegesen így lett jó:)
    Gyönyörű hangja van a régi V12-es Ferrari motoroknak.
  • SötétBarom
    Álszenteskedés valóban van itt bőven :)
  • Csabesz6
    inkább rossz értelemben vett elvetemültségnek nevezném:)
  • Lteebee
    Most mi van?
    Jönnek-mennek...
  • Lteebee
    Tud, de nem szokott, illetve régebben, illetve...

lolmá
  • I.C.ram
    Ezt hívják úgy, hogy márkahűség :D
  • Csabesz6
    Alfakoppintásokat nézegetni
    lol jöttem haza kondibol,mit látok?egy lerobbant xantiát vontat egy másik xantia
  • Punker
    LTB Borg már nincs itt neked kéne rendet tartanod nem? :)
  • DJ BP
    Nagyarcú barátom, városi 100-as átlagtempó és lassúság közt enyhe különbség van...

Folyton jössz a szövegeddel, hogy én ezt jobban csinálom, mert a tapasztalatom, mert sokat megyek, stb. stb.
    Aztán meg csodálkozol, és felháborodsz, ha valaki véletlenül átlag strítracsnis hülyegyereknek néz, van rá okunk és ezt magadnak köszönheted
  • cement
    eljen az automania topik, ahol mindenki lassan megy!
    csak akkor tudnam minek jartok ide.
  • DJ BP
    ha azt mondod, hogy ennél te jobban is tudsz menni, az már bőven ésszerű határon túl van
  • DJ BP

Aki így közlekedik, mint itt a videóban, az hülye, mást nem tudok mondani...
  • cement
    pff na vegyél az arcodból lentebb, ne hasonlítgass a gyerekhez aki megkergült és vagánykodott hogy gs-t vett meg mondeo-t... jó?
    főleg hogy neked senki se szólt be.
    ha nem tetszik, kerüld a topikot. ennyi.
  • Lteebee
    Múltkor volt az a gyerek a mondeo + lexus vásárlással, aztán egy másik, már nem tudom mivel, most meg ez a "80-as átlag az picsafüst" csávó, aki gyakran megy így, bár nem is gyakran, csak régen, meg ha a csaját viszi, mert késésben van, egyébként meg csak éjszaka, üres utcákon, de akkor sem így.

Mi a gyík van ezzel a topickal? Felkerült a link valami jaszkari tinioldalra?
  • cement
    ez kemeny video, lattam mar. hat ezt sztem semmi nem nyomja le :DD
  • cement
    de te meg elolvastad egyatalan mit irtam? azt irtam hogy ritkan szoktam menni ennyivel, akkor is csak ejszaka keves forgalomban... nem vagyok azert en se hulye, ha az lennek, nem irogatnek mar itt nektek sztem... amugy feknyomot meg nem huzok mer abs van :D de viccet felreteve en is tisztaban vagyok vele hogy hol a hatar, es nem amokfuto modjara megyek mint ahogy azt ti most elkepzelitek...