101030
.
-
DJ BP #60437 azt tudom, de akkoris minek :) -
DJ BP #60436 új Suzuki után most régi Lexus az ötlet? Tág intervallumban mozogsz :D -
milyen autót ajánlanátok kb 1.5M-ig? LS400on gondolkozom, omega után könnyű lenne megszokni a kényelmet és ha jól emlékszem a legmegbízhatóbb használtautónak mondják. Hasonló nagy méretű autó érdekelne csak és mindenféleképpen megbízható amire nem kell költeni lényegesen nagyobb összegeket! Fogyasztás nem fő szempont, ekkora autónál ez alap szerintem.. -
A francba! -
Kicsit olyan Audis a kiállása, ami nem tesz rosszat neki-.- -
Amerikában? Neeem:) -
DJ BP #60431 Enyhe túlzás ez a méret :)
-
de nem tud:) -
DJ BP #60429 ha forgalmaznák akkor meg nem érné meg annyiba fájna, és persze nem a mi zsebünknek fogyasztó benzines :)
Epicával jobban jár egy Chevys sztem -
DJ BP #60428 oldalról komolynak néz ki, de ez a szín szörnyű :) -
Ha a magnód tud cd-tárat vezérelni, vehetsz olyan mp3-lejátszót, amit a fej cd-tárnak lát majd. -
jah értem,szoval tetszik:D -
Épp azt mondom,hogy ez nagyon tetszik!XD -
pedig te "Chevy" fan vagy:) -
Hát jóhogy!:D.Csak kár,hogy nálunk nem forgalmazzák vagy még ez nem biztos de kevés az esély rá!:(Pedig nagyon jól néki!:D -
Pedig ez még viszonylag szép is
-
Nekem ez a Váááá! -
Top Gear-es arcok szerint is, de én sem gondolom másképp...ezzel sokan lehetünk:D -
Sztem kicsit csúnyácska!:D -
Detroit 2008 képek (új Ford Focus vááááá) -
nehéz lenne már...debrecenben a mediamarktban vettük,tatán "lakok":D
bár van itt tbányán is egy mediamarkt ,majd max oda visszaviszem.ha lehet olyat. -
vidd vissza és cseréltesd ki.... -
sajnálom,ezt nem értem
-
neem a fábiánkba menne:)
zsigába még fűtés sincs
pedig az tutijó neki.ha van.de nincs:D
-
Nem tud tárat vezérelni a fej? -
Borg #60412 Nem viszi a zsiga fejegység? :) -
fene essen bele.vettünk ma egy ilyet:
HAMA kazi adapter, rátolod az mp3 lejaccot és szólNA, ha szólna. de nem szól.:|
utánanéztem fórumokon ,azt mondják nem mindegyik fejegységgel megy+amugyis elég trék.szuper. -
azert, mert valoban van sok hulyegyerek, en is szoktam latni, akik ugy mennek hogy nem gondolnak meg semmilyen manovert. en kulonbnek tartom magam, dehat hiaba, meggyozni ugyse foglak titeket, igy hat soroljatok engem is kozejuk nyugodtan, nem oszt nem szoroz -
na te meg aztán szoljál bele :DDDDDD még valaki? :DD -
oké, maradjunk ennyiben... -
#60348: "honnan tudod en olyan hulyegyerek vagyok mint amilyeneket te szoktal latni szaguldani"
Az a vicc, hogy még a hülyegyerekezést is te kezdted:) -
akkor is hulyegyereknek tartasz, mindegy hogy toyotasnak vagy swiftesnek.
na mindegy haggyuk....
maradjunk annyiban hogy én egy hulyegyerek vagyok aki allando jelleggel padlogazzal indul el es ámokfutást rendez és akkor nem lesz vita.
-
Nem írtam, hogy swiftes hülyegyerek vagy.
Valami Toyotáról dumáltál, ha jól emlékszek.
A dízelmercis dolgot meg nem neked írtam, hanem valaki másnak.
Ha mindent magadra veszel, ami itt íródik, az véleményem szerint nem jó út. -
de figyeljél már ide. ki beszélt neked dízelmercik legyorsulásáról? az egész abból indult hogy azt mondtam arra a videóra hogy nem nagy kunszt üres utcákon annyival menni, én is tudnék úgy. erre te kikalkuláltad nagy okoskodásoddal hogy én biztos swiftes hülyegyerek vagyok, aki minden lámpánál csikorgó kerekekkel indul el... most akkor ki a hülye? -
Szerintem nem kapnék vízumot, mert nem válaszolnék csicskaként, csakhogy láthassam a Capitoliumot.
Vagy melyik országba jelentkezzek esküdtnek? -
Az autóbuzi az én szememben nagy valószínűséggel sikertelen az élet egyéb területein.
Az autójára igényes, autót szerető emberke nem akar legyorsulni egy 2200-as dízelmercit. -
DJ BP #60401 kevered a dolgokat, az hogy valaki egy jó kis országúton néha megküldi az autót k*rvára nem egyenlő azzal, hogy a városban versenypálya stílusban veszed a kanyarokat, meg 200-al leállósávban, ahol a 20 éves tapasztalat sem ér sz*rt se, hátmég a 3... -
Jó nem azt mondom, hogy a mercisek szentek, mert erre lehetne talán legkönnyebben ellenpéldát mondani, de lehet kultúráltan is klubéletet élni, nem csak úgy, hogy hülyét csinálnak magukból. -
pfff
ámen, tibimester
soraid legyenek aranyba foglaltatva
szerintem jelentkezz esküdtszéki tagnak, ennyi ésszel meg ilyen nagyszerű ítélőképességgel. -
Ja azon én is néztem :D
Merci találkozó keddenként van mindig 1x voltam kint összesen. Érdekes, ott szóba se került a hangos zene, vagy sportdob, pedig volt ott pár igen durva gépállat kezdve az 560-as V8asokkal W124 500E, W126 500SE, de volt kint pár éves CLK Merci is, meg pár veterán 114-es meg Pullmann 114-es is :) Szóval ott lenne mit bőgetni, meg azért a Bose hangrendszer sem szól rosszul :P