101030
.
-
Az maga a gyönyör
-
DJ BP #60516 2.0 PDTDI? :DDD -
4 hengernek is lehet jó hangja lásd Alfa Romeo :) Vagy ott a sor6 esetleg v6. -
Már az eleve rossz, hogy nincs pénzem V8-ra, nem? :P
Btw, visznylag szép hangja van (méretéhez képest.) -
nemtom..remusos golfost nem hallottam meg de ezek az opelok meg fiatok nagyon gazak a remussal.. azokra inkabb vegyen az ember magnaflow-t vagy vegyen barmi univerzalis vuvvost ( hks, greddy, sr*s, injen etc etc etc etc.. tuti mindegyik jobban szol mint a remus) -
Az már eleve rossz, ha egy motornak csak "sportdob"bal van szép hangja :P -
Igaz. Én is láttam magmaflow-t, és sokkal pengébb hangja van.. Remus Golfereknek van, brümmögni :D -
jezusom.. meglestem egy ket ilyen remus kipufogos videot.. ezek a remus kipofogok egytol egyig REMESEN szolnak!!! volt olyan opel ami majdnem ugy szolt mint egy trabant!!
sztan talaltam 3 videot magnaflow kipufogokkal.. 2 opel meg egy panda.. hat az 5 szor szebben szol.. aki remust vesz az nemnormalis! -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=LY4I04bxH90]0:40nél lol
[/URL]
-
nekem a dbs jobban tetszik mint amilyen ez lesz. nemtom, hulyen nez ki hogy negyajtos, meg az a masik hogy ahogy nezem hatul nem sok hely van ugyhogy teljesen ertelmetlenség. imádom az astont de ez nem bejövős -
Hátulról tiszta V8 Vantage, előről pedig DB9...ez a sok újítás^^ -
DJ BP #60505 jól néz ki, de valahogy a farokhosszabbítás jut eszembe erről az orról :D -
Ömlik a nyálam -.-
-
Egy kínaihot képest elég jó eredmény:)
-
EZ elég szar
-
-
ZsirosKenyer #60500 önbizalomhiány ellen bmw :D
"olyan is előfordult városban, hogy álltam a piros lámpnál és az előttem lévő terepjáróból kipattant egy muksó és odajött hozzám hogy segítséget kérjen hogy jó úton halad-e célja felé. Ilyen még sohasem fordult elő velem mikor a faterom ősrégi 120-as kotkodáját vezettem :) Persze biztos, hogy nem a kocsi miatt van az egész:)"
:DDDDDDDDD -
Borg #60499 üázz :D -
Akkor jól belemondtam:)
Viszont el tudom képzelni, hogy japó társaihoz mérten nem túl ász a megbízhatóság, de egy európai autógyár büszke lenne rá. -
Egy haverom 3 évig gyilkolt egy sigmát 3000 v6,tök hibátlan volt végig a kocsi.Volt hogy hónapokig én jártam vele nagyon tetszett.
200-as utazótempót tudott.
-
DJ BP #60496 sima 2.0 Galantot én is nézegettem már, de mondták is, hogy tényleg nem egy Corolla legenda megbízhatóságt tekintve :)
Vajon mennyire vészes? -
semmi sem lehet tökéletes, majd utánanézek a dolgoknak:/ -
Borg #60494 V6-24 mellé tudod hova teszel te ebben turbót a motortérbe :) Kb sehova.
Egyébként állítólag a megbízhatóságuk, meg a műszaki szinvonaluk se túl fényes. Volt a totalcaron is valami cikk, hogy kinézet alapján a legsikeresebb autó lehetett volna, ha el nem kuffantják több más ponton... -
Ha nem megy akkor turbót bele...bár az nem olcsó:S De mindenképpen az egyik legszebb autó a szememben:) -
Most nézem a fogyasztását egy 126osnak 500-as motorral:
"PERFORMANCE
Fuel Consumption City: 16.2 l/km [14.5 mpg]
Fuel Consumption Highway: (at 90 km/h [55.9 mph]): 9.4 l/km [25.0 mpg]
Fuel Consumption Highway: (at 120 km/h [74.5 mph]): 11.7 l/km [20.1 mpg]
Coefficient of Aerodynamic Drag: 0.36 Cd (a new record in aerodynamic efficiency) " -
Borg #60491 Meg hogy a belsejük még japán viszonylatban is iszonyat gagyi. -
ZsirosKenyer #60490
ha erre gondolsz tényleg marha jól néz ki. Volt egy totalcar-os teszt róluk, egyetlen problémájuk asszem az volt hogy alig ment, a nagy blokk ellenére is. -
f@szák, én utaztam 1x-2x az amcsi verzióval. -
fogyasztás azt mondta nem érdekli. Nyugis tempóval meglepően "keveset" eszik. Simán lehet vele közlekedni olyan 14-15-tel. Míg egy V8as amerikai lazán bekajál 20-at, pedig még jóval gyengébb is a motorja. -
Voltak azok a cápaorrú, 2,4-es V6-os Galantok.
Azok milyenek?
Kívülről nagyon tetszenek. -
DJ BP #60486 V6-os japán nagyautóval jobban járnál sztem, ha félre is akarsz tenni mellette, de nem is akarsz kicsi autót -
Iszonyat sokat kajálnak,nagy önsúly+nagy motor+95%-uk autómata.
A benzinesek az olajat is csipkedik 250 ezer után,és melyikben nincsen annyi?
Lóerőadó,átiratás biztosítás.
Még ha viszonylag ritkán kell is belenyúlni,öngyilkosság ilyet tartani.
Esetleg majd OT-s rendszámmal hobbizni.
Nekem is tetszik,de nem merném bevállalni! -
Egy ilyen 126os mercinél milyenek a vásárlási költségek? átiratás, adók, stb.. -
Persze, mert ott is magyar dolgozott:D -
Az biztos, hogy biztonságos. Ebben a korszakban a Mercik voltak a legbiztonságosabbak. Tudtommal a mai napig a Mercihez köthető a legtöbb biztonságtechnikai szabadalom. Meg azért van minek gyűrődnie :D Motorjának nagyon durva hangja van. Más mint az amcsi V8-asoknak. Valahogy sokkal nemesebb. Belseje meg nagyon fullos. Memóriás ülésállítás stb. -
Egyszer voltam kint Merci találkozón az egy kicsit kisebb volt éppen, mert nem voltunk olyan sokan kb 15 autó volt kint, de akkoris kint volt legalább 4 126os. Köztük 2 biztos 500-as volt. Coupé akkor pont nem volt kint, de több embernek is van a klubból olyanja, biztos van amikor ők is kint vannak. Minden héten kedden szokott lenni Felvonulási téren kb 7 órától, de nem tudom, hogy mostanában is van-e. Ha éppen arrajársz nézz ki, aztán hátha ott lesznek. -
(hozzátenném, valószinüleg a hobbi autó is valami 60-70-80as évekbeli amcsi dög lenne, vagy egy vr6 corrado :D) -
erősen elkezdtem gondolkozni rajta. mindenféleképpen olyan autó kellene ami mellett tudnék félrerakni, nem kéne azt kéne tervezni hogy ezt meg azt mikor tudom megjavíttatni. 1-2-3éven belül szeretnék végre egy "játék" autót amit csak hétvégente használnék szép időben stb... Sajnos ennyiért nem igazán van olyan autó a 126ost leszámítva amivel ez sikerülne :)
A gondom mindössze annyi hogy annyira de annyira nem vagyok oda a designért, de a 5literes moci szívdobogtató lehet(még nem igazán találkoztam járó motorossal :) ), illetve félek hogy mennyire számít merevnek pl az autó, mennyire biztonságos... Merci találkozón szokott kint lenni ilyen? -
DJ BP #60478 90-es évekbeli BMW, Audi, Merci viszont kerülendő, ha nem hobbiautó, sztem