101030
.
  • SötétBarom
    Az maga a gyönyör
  • DJ BP
    2.0 PDTDI? :DDD
  • I.C.ram
    4 hengernek is lehet jó hangja lásd Alfa Romeo :) Vagy ott a sor6 esetleg v6.
  • SötétBarom
    Már az eleve rossz, hogy nincs pénzem V8-ra, nem? :P

Btw, visznylag szép hangja van (méretéhez képest.)
  • CSOCSO
    nemtom..remusos golfost nem hallottam meg de ezek az opelok meg fiatok nagyon gazak a remussal.. azokra inkabb vegyen az ember magnaflow-t vagy vegyen barmi univerzalis vuvvost ( hks, greddy, sr*s, injen etc etc etc etc.. tuti mindegyik jobban szol mint a remus)
  • I.C.ram
    Az már eleve rossz, ha egy motornak csak "sportdob"bal van szép hangja :P
  • SötétBarom
    Igaz. Én is láttam magmaflow-t, és sokkal pengébb hangja van.. Remus Golfereknek van, brümmögni :D
  • CSOCSO
    jezusom.. meglestem egy ket ilyen remus kipufogos videot.. ezek a remus kipofogok egytol egyig REMESEN szolnak!!! volt olyan opel ami majdnem ugy szolt mint egy trabant!!

sztan talaltam 3 videot magnaflow kipufogokkal.. 2 opel meg egy panda.. hat az 5 szor szebben szol.. aki remust vesz az nemnormalis!
  • Csabesz6
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • SötétBarom
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=LY4I04bxH90]0:40nél lol [/URL]
  • cement
    nekem a dbs jobban tetszik mint amilyen ez lesz. nemtom, hulyen nez ki hogy negyajtos, meg az a masik hogy ahogy nezem hatul nem sok hely van ugyhogy teljesen ertelmetlenség. imádom az astont de ez nem bejövős
  • broman191
    Hátulról tiszta V8 Vantage, előről pedig DB9...ez a sok újítás^^
  • DJ BP
    jól néz ki, de valahogy a farokhosszabbítás jut eszembe erről az orról :D
  • SötétBarom
    Ömlik a nyálam -.-

• Máté94
    Egy kínaihot képest elég jó eredmény:)

• SötétBarom
    EZ elég szar
  • SötétBarom
  • ZsirosKenyer
    önbizalomhiány ellen bmw :D

"olyan is előfordult városban, hogy álltam a piros lámpnál és az előttem lévő terepjáróból kipattant egy muksó és odajött hozzám hogy segítséget kérjen hogy jó úton halad-e célja felé. Ilyen még sohasem fordult elő velem mikor a faterom ősrégi 120-as kotkodáját vezettem :) Persze biztos, hogy nem a kocsi miatt van az egész:)"

:DDDDDDDDD
  • Borg
    üázz :D
  • Lteebee
    Akkor jól belemondtam:)

Viszont el tudom képzelni, hogy japó társaihoz mérten nem túl ász a megbízhatóság, de egy európai autógyár büszke lenne rá.
  • pszihopata
    Egy haverom 3 évig gyilkolt egy sigmát 3000 v6,tök hibátlan volt végig a kocsi.Volt hogy hónapokig én jártam vele nagyon tetszett.
    200-as utazótempót tudott.

• DJ BP
    sima 2.0 Galantot én is nézegettem már, de mondták is, hogy tényleg nem egy Corolla legenda megbízhatóságt tekintve :)
    Vajon mennyire vészes?
  • broman191
    semmi sem lehet tökéletes, majd utánanézek a dolgoknak:/
  • Borg
    V6-24 mellé tudod hova teszel te ebben turbót a motortérbe :) Kb sehova.
    Egyébként állítólag a megbízhatóságuk, meg a műszaki szinvonaluk se túl fényes. Volt a totalcaron is valami cikk, hogy kinézet alapján a legsikeresebb autó lehetett volna, ha el nem kuffantják több más ponton...
  • broman191
    Ha nem megy akkor turbót bele...bár az nem olcsó:S De mindenképpen az egyik legszebb autó a szememben:)
  • I.C.ram
    Most nézem a fogyasztását egy 126osnak 500-as motorral:

"PERFORMANCE

Fuel Consumption City: 16.2 l/km [14.5 mpg]
    Fuel Consumption Highway: (at 90 km/h [55.9 mph]): 9.4 l/km [25.0 mpg]
    Fuel Consumption Highway: (at 120 km/h [74.5 mph]): 11.7 l/km [20.1 mpg]
    Coefficient of Aerodynamic Drag: 0.36 Cd (a new record in aerodynamic efficiency) "
  • Borg
    Meg hogy a belsejük még japán viszonylatban is iszonyat gagyi.
  • ZsirosKenyer

ha erre gondolsz tényleg marha jól néz ki. Volt egy totalcar-os teszt róluk, egyetlen problémájuk asszem az volt hogy alig ment, a nagy blokk ellenére is.
  • Punker
    f@szák, én utaztam 1x-2x az amcsi verzióval.
  • I.C.ram
    fogyasztás azt mondta nem érdekli. Nyugis tempóval meglepően "keveset" eszik. Simán lehet vele közlekedni olyan 14-15-tel. Míg egy V8as amerikai lazán bekajál 20-at, pedig még jóval gyengébb is a motorja.
  • Lteebee
    Voltak azok a cápaorrú, 2,4-es V6-os Galantok.
    Azok milyenek?
    Kívülről nagyon tetszenek.
  • DJ BP
    V6-os japán nagyautóval jobban járnál sztem, ha félre is akarsz tenni mellette, de nem is akarsz kicsi autót
  • pszihopata
    Iszonyat sokat kajálnak,nagy önsúly+nagy motor+95%-uk autómata.
    A benzinesek az olajat is csipkedik 250 ezer után,és melyikben nincsen annyi?
    Lóerőadó,átiratás biztosítás.
    Még ha viszonylag ritkán kell is belenyúlni,öngyilkosság ilyet tartani.
    Esetleg majd OT-s rendszámmal hobbizni.

Nekem is tetszik,de nem merném bevállalni!
  • Tufa
    Egy ilyen 126os mercinél milyenek a vásárlási költségek? átiratás, adók, stb..
  • Kit--Kat
    Persze, mert ott is magyar dolgozott:D
  • I.C.ram
    Az biztos, hogy biztonságos. Ebben a korszakban a Mercik voltak a legbiztonságosabbak. Tudtommal a mai napig a Mercihez köthető a legtöbb biztonságtechnikai szabadalom. Meg azért van minek gyűrődnie :D Motorjának nagyon durva hangja van. Más mint az amcsi V8-asoknak. Valahogy sokkal nemesebb. Belseje meg nagyon fullos. Memóriás ülésállítás stb.
  • I.C.ram
    Egyszer voltam kint Merci találkozón az egy kicsit kisebb volt éppen, mert nem voltunk olyan sokan kb 15 autó volt kint, de akkoris kint volt legalább 4 126os. Köztük 2 biztos 500-as volt. Coupé akkor pont nem volt kint, de több embernek is van a klubból olyanja, biztos van amikor ők is kint vannak. Minden héten kedden szokott lenni Felvonulási téren kb 7 órától, de nem tudom, hogy mostanában is van-e. Ha éppen arrajársz nézz ki, aztán hátha ott lesznek.
  • Tufa
    (hozzátenném, valószinüleg a hobbi autó is valami 60-70-80as évekbeli amcsi dög lenne, vagy egy vr6 corrado :D)
  • Tufa
    erősen elkezdtem gondolkozni rajta. mindenféleképpen olyan autó kellene ami mellett tudnék félrerakni, nem kéne azt kéne tervezni hogy ezt meg azt mikor tudom megjavíttatni. 1-2-3éven belül szeretnék végre egy "játék" autót amit csak hétvégente használnék szép időben stb... Sajnos ennyiért nem igazán van olyan autó a 126ost leszámítva amivel ez sikerülne :)
    A gondom mindössze annyi hogy annyira de annyira nem vagyok oda a designért, de a 5literes moci szívdobogtató lehet(még nem igazán találkoztam járó motorossal :) ), illetve félek hogy mennyire számít merevnek pl az autó, mennyire biztonságos... Merci találkozón szokott kint lenni ilyen?
  • DJ BP
    90-es évekbeli BMW, Audi, Merci viszont kerülendő, ha nem hobbiautó, sztem