101030
.
  • SötétBarom
    Hanem?
  • DJ BP
    140-150-nel most se büntetnek :))
  • I.C.ram
    meg egy kis Audi Q7 is van benne (hűtőmaszk).
  • broman191
    Szerintem mindegy...jó csúnya.
  • Máté94
    Touareg vagy Cayenne?:O
  • SötétBarom
    Ezér lenne jó.. Nem kéne parázni a sztem normális 140-50es tempónál.. Az autók elég nagy része pedig kisautó, kis motorral.. 160 fölött ezekkel menni = az autó gyilkolásával.. Másrészt meg kajálnak mint az állat..

A nagyfeket bimmer meg ígyisúgyis 200..
  • DJ BP
    de ha felemelik 160-ra, a többség aki eddig 130-cal ment, nem fog 160-nal menni úgyse, a fogyasztás megugrik :)

Aki meg eddig menni akart, eddig is ment. A nyugdíjas tata a nagy A6-os Audijában na ő lehet 160-ra felemeli tempóját, de ilyen ember nálunk kevés van :D
  • DJ BP
    csak ha útban van :)
  • I.C.ram
    DeLorean milyen faszán tartja magát az alukasztni miatt :)
  • I.C.ram
    Kemény, hogy milyen nagy értékű autókat hagynak lerohadni. Van itt egykét autó, ami árverésen elég komoly összegen menne el.
  • desigo
    jah 130-nál full mindenki levillog
  • cement
    sztem az utso:D
  • cement
    dejóvóna, deúgyseleszbelőlesemmi
  • SötétBarom
    Lecsukják, meghal, megőrül, kómába esik, eladják rabszolgának..
  • DJ BP
    de ki és miért képes így elhagyni ilyen autókat?
  • MikX
    WTF? nemhiszem el, h már a Volvo-nál is iesmiket csinálnak, igaz h csak concept, deee naonronda...
  • desigo
    Gödöllőn dettó.
    Még be se állt a vonat de már lent van a sorompó.
    Az utasok utánna leszállnak,felszállnak majd eldöcög a vonat 10-el.
    Ez kb 10 perc de közben szemből jön a következő vonat a sorompó fel se emelkedik.
    Volt olyan,hogy 1 db autó ment át és már ismét piros lett
  • SötétBarom
    Hol autóztál mégis, Brenberg-Óhermes körzet?? :D
  • Borg
    Na az meg a másik hely.
    Amúgy én ma autóztam a városban, nem láttam rendőrt sehol :D Igaz pont a téren meg a körúton nem voltam...
  • Csabesz6
    bassszkkiii
  • SötétBarom
    Csajom faterja egy darabig melózott a vasúton, fent tolta abban a toronyban.. Ő mesélte, hogy ha az emberkéknek rossz napja van, azzal szórakoznak, hogy 5-10 percekkel előbb lezárják a Kőszegi úti dupla sorompókat, és röhögnek a forgolódó, idegeskedő arcokon -.-

Amúgymeg UPDATE a yardos ügyben: Ma 12-14 óráig láttam kb 10 rendőrautót -.- Álltak a lővér körúton, a széchenyi téren orrba szájba büntettek minden olyan helyen parkolót, a többi meg járőr volt (fehér is meg foszöld is kék matricával :D)..

Egyik ismerősöm mesélte, hogy a kossuth sorompónál, mikor lezárt, nekiálltak reggel fél nyolckor szondáztatni a sort...
  • Borg
    Engem sokkal inkább az idegesít, hogy vasúti átkelőben már akkor lebasszák a sorompót, mikor a vonat még el se döntötte hogy erre jön-e... És ez ugye Sopron adottságait tekintve nem kis probléma a város dugóira nézve.
    Reggelente rendszeresen állok sorban 10 perceket a Kossuth L utcai dupla sorompónál.
    És persze mikor 10 perc múlva megjelenik a buzi osztrák vonat, akkor meg már azért se nyitják fel, hanem megvárják a következőt, meg a következőt is... Aki meg reggel munkába igyekezne, az csak szopjon ott negyed órát.
  • SötétBarom
    Ez durva.. Szívesen rábukkannék egy ilyenre valahol :)

• SötétBarom
    Egy lámpánál, ha nem érsz át egyből, hanem mondjuk 2-3ból, az +2-3 perc.. Ha út közben van mondjuk 5 lámpa (ami nem sok), simán összeadódik negyed óra, 20 perc..
  • desigo
    lepusztult verdák
  • DJ BP
    de összeadódhat, mert kevesebb autó ér át a lámpán
  • Stann
    100 autónál meg nem 200mp, mivel 100 autónál nincs 100 lámpaváltás. És ha mondjuk egy Zöldön tegyük fel csak 10 kocsi megy át, akkor a + várakozás kb. 20mp. És ha ezt hozzáadod ahhoz a számhoz, amíg átmegy előtted 99 kocsi, egyáltalán nem vészes... :-)
  • Stann
    Nem hiném, ogy egy munkahelyről azért rúgnának ki, mert pont egy zöldel kell később indulnod, ami max1-2 perc.
  • cement
    de ha sietnel a munkahelyere es egy idiota miatt nem tudnal atmenni a lampan, és emiatt rugnak ki, akkor mar lehet hogy te sem lennel vidam.
    egyebkent nem mondta senki hogy karomkodok vagy dudalok.
  • DJ BP
    100 autónál 200 mp..., azt is bele lehet számolni, akik a sor közepén késve indulnak el
  • Stann
    Jó persze, de valószínűleg senki sem hal bele abba a 2mp-be, de tényleg idegesítő tud lenni. Viszont ha vki ezen kiakad, és elkezd káromkodni/dudálni akkor ki is az idegbeteg? :-)
  • cement
    jah, meg hogy csak 1-2 masodperccel zoldre valtas utan indulnak el :D ok nem sietnek, ugy vannak vele aternek, a mogottuk levot meg leszarjak.
    en ha elol vagyok egy sorban akkor mindig azonnal indulok sarga vege felé.
  • SötétBarom
    Mindig felbasz pl, amikor egy lámpánál a zöldre váltásnál a 1x helyett csak négy autó jut át, mert mindenki csak akkor indul, amikor az előtte lévő már elérte a keresztezősdést.. Harmonika szerűen.. Attól nagyon kész vagyok :D
  • DJ BP
    ez mind szép és jó egyenes utakon
    De ahol egy kereszteződésben 4 irányból bazinagy kocsisor érkezik, ott bizony dugó lesz bármit teszünk :D
  • SötétBarom
    Mindig is tudtam, hogy a marhák miatt van dugó -.-
  • dieselG
    hehe
  • Csabesz6
  • I.C.ram
    Jó úgy értem, hogy baloldalon van a kormány :)
  • Csabesz6
    "a világ 80%a baloldalon közlekedik"
    O RLY?
  • I.C.ram
    De kit érdekel, hogy hány milliomod %kal biztonságosabb a jobboldali közlekedés, ha a világ 80%a baloldalon közlekedik. Nem lehet normálisan átmenni egyik országból a másikba, anélkül, hogy ne szívna a közlekedés miatt.