101030
.
-
Ahogy észrevettem, eléggé kikoptak szerencsére. -
Ezzel én is így vagyok,bár az is igaz hogy a környékünkön nem túl gyakori az utólagos xenon -
Fura módon az utólagos fos xenonok nem szoktak annyira vakítani, mint a kancsal fényszórók.
Persze, ha úgy van beszerelve, mint Winkler tehenébe, az más tészta...
Hátsó lámpákra visszatérve: azt vettem észre, hogy a 21/5 illetve 21/4W-os izzóknak elég kulturált fénye van régi autókban (ugye bordás üveg a fény szórásáért). Ha jól emlékszem, ma reggel mentem egy lökött mögött, aki úgy hagyta a régebbi autóján a ködlámpát (kettő volt ráadásul), és nem zavart. Viszont az újabb autók bordázat mentes hátsó lámpái már elég erősek (ilyesmi vakított), a ledeseknél meg mintha direkt a jó erős fényre mennének. Régi autóknak a féklámpája nem olyan erős, mint némelyik csúcs szedán városi fénye O_o -
Én az utólagos fos xenonoktól mászom a falra. Vakítanak, durvábban mint a refi. Életveszély. Eleve nem engedném utólagos xenon barkácsolást. Nem véletlenül automata magasságállítósok, meg lámpamosósok a gyári xenonok. -
igen
jellemzően (hagyományos) P21W vagy P21/5w-s izzók vannak hátul,azzal annyira nem lehet trükközni max ha ledes kerül be helyette -
Múltkor új féle A8-as féklámpája vakított a dugóba amikor fékezett, de már korábban is volt olyan, hogy a féklámpa vakított ugyanígy.
Ezeket a vakító féklámpákat alapból így adják az autóhoz? -
vannak akik biztosra mennek,és folyamatosan azzal közlekednek :)és ahogy én figyelem jellemzően a kisautó tulajdonosok akik kb évi 1000km-et vezetnek, és nem napi rutin a vezetés -
Ahhoz vajon egyetemi diploma kell, hogy ha valaki utolér, és amúgy sincs köd, akkor a sofőr lekapcsolja a hátsó ködlámpát? Meg hogy észrevegye, hogy a kretén, aki hátul villog, nem előzni akar, hanem a piros atommáglyán kívül mást is látni... -
Coral Springs #97032 Nem lenne rossz a karácsonyfa alatt. 
-
jó kép
-
-
Pedig ez kivételesen egy olyan merci, ami jól néz ki. -
Soha nem fog piacra kerülni. Gran Turismoban lehet majd, meg csináltak 1db prorotípust belőle ami gondolom a Merci múzeumban lesz kirakva. -
Coral Springs #97027 Szerintem először nem ártana definiálni hogy mi az az autóforma. -
Ha esetleg piacra kerül, "a asszony" elég könnyen le fogja padkázni a cuccost.. :D Amúgy készül az új batman film vagy miért vannak mostanában ilyen formátlan járművek? Vagy csak én vagyok túl igényes hogy egy autónak, autóformája legyen? -
Coral Springs #97025
-
Coral Springs #97024
-
Susarc #97023 szerintem már kezd nagyon csilicsálé lenni....legközelebb valami minimalistább fonalat kéne elkapni,mert túlcsordul a pohár...:P
-
Coral Springs #97022 Respect.
Az M3 fejlődését a Shelby -hez tudom hasonlítani. A tervezők elkaptak egy egyedi, szép formát, és mindig csak azt változtatják meg rajta amivel egy újabb pluszt adnak az autóhoz. Kíváncsi vagyok hogy meddig fog felfele ívelni a történet.
-
http://a5.hu/auto/lehullt-lepel-vadonatuj-bmw-m3-rol-es-m4-rol -
-
-
-
Coral Springs #97017 -
C7.R
-
-
"Paul Walker emlékére ma akcios de holnap is ezlett volna a 7 részben a fögonosz autoja"
http://www.hasznaltauto.hu/auto/porsche/928/porsche_928_s-7426559
biztos digó áruLJJa -
Csütörtökön láttam egy ehhez hasonló lerakatot Altenaban /D/.Régi BMW-k, Mercedesek. Majd ha még leszek arra feltartom a forgalmat pár fotó erejéig. -
A legközelebbi kocsmánál kérni két deci töményet... -
rátaposol a gázpedálra -
Ilyenkor azon kívülhogy teliszarod a gyatyádat, meg hömmögsz egy jó nagyot mit lehet tenni? :D
-

-
-
-
Coral Springs #97006 Biztos megvan az a tábor is akinek tetszik, nekem mint muscle car fan nem tetszik, és ahogy olvasom különböző oldalakon nagyon sokaknak nem tetszik. Nem hiszem hogy pont a Mustang -ból kéne globális tucatautót csinálni, erre ott van számos más típus. -
"Ferrari/Maserati dealership caught fire in 2004.." -
-
hát ez a mustang sokkal mustangosabb szerintem mint mondjuk az utolsó 3-4 generáció. első szó ami eszembejutott -mielőtt a videoban elhangzott- hogy fastback, és tényleg. a formája nagyon jó, emlékeztet a régi generációkra, ránézésre a kivitelezés minősége is javult az elődökhöz képest. szerintem nem baj ha egy amcsi gyártó az eu-ban is akar érvényesülni, a gyártók versengése csak jó a vásárlók szempontjából. ha mondjuk árban versenyképes lesz, simán el tudom képzelni, hogy sok európai ezt veszi majd egy A5 Audi vagy egy 4-es BMW helyett. -
-
a 458ast bemész és megveszed a szalonból/rendelsz egyedit, elég ha megvan a pénzed eá :D
aki viszont törzsvásárló, az a prototípus járgányt megkaphatja tesztelni a megjelenés előtt, volt rá hazai példa is, hamarabb gurult nálunk az utcán a 458 Spider mint Londonban és a hasonló nagy világvárosokban.. :)