Medieval Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Megvan a Third Age 3.0 de valamiért Custom Battle-ben a Minas Thirith pályánál nem jeleníti meg Minas Thirith várát, csak egy nagy síkságot.
Itt nézd meg a Total War sorozatokat!
Itt már egy 1000Ft-ért megkapod a Medieval Totatl War-t :-)
Ennyiért nem pénz értük :-)
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Because fuck you. That\'s why.
ki tudna jönni hamán multira
szoba Med2M
jelszó twonline
1.1 patch:
http://www.strategyinformer.com/pc/patches/medievaltotalwar/patch.html
1.1 crack:
http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=MTW&mod2=lcf&sorszam=77
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en mûködik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Elõször ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!<#integet2>#integet2>
Valakinek Jelentekezett már ez a hiba?
Setup is unable to find installation Languages E:\SETUP.LID file.
Error 105
Ha valakinek volt már ezzel dolga és meg tudta oldani legyen oly kedves és mondja meg hogy tudnám én is megoldani! Köszi!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
A medve nem játék.
feltettem a total war II-t és az a gondom h nagyon akad, még legkissebben is:S a gépen simán bírja maxon is mert régen megvolt csak elkeveredett:S most meg úgy akad mint a rohadat😄 de csak akkor harc közbe és ott is csak akkor hogyha vár felé fordítom a kamerát-.-" vki tud megoldást?
Feltettem a Total War Gold Edition a gépemre. Gond nélkül fut a Shogun Mongol invázióval, Róma a barbár invázióval, de a Medieval nem hajlandó futni. A menü és beállítások mind mûködik, de amikor elkezdeném bármelyik játékot (kampány vagy gyors csata) akkor leáll. A feladatkezelõben nyoma sincs az alkalmazásnak. Tud valaki valami ötlete a hibára?
Elõre is kösz...
Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion
tud vki küldeni egy mentést amivel magyar királysággal játszhatok mert neten nem találtam és nem akarok szenvedni amíg lezúzom mk-t
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mikorra várható a game megjelenése?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A medve nem játék.
MI LEHET A BAJ?
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh