67
avagy egy uj MMORPG
-
#67 10 Dollart havonta. A client ingyenesen letölthetö. -
#66 most mennyit kell fizetni a cuccér ? -
#65 En most raktam fel ujra! Ket-harom het mulva megjelenik az uj Patch ami lenyegesen megvaltoztatja az egesz jatekot!!! -
#64 Játszik még valaki ezzel? -
#63 Ha te az altal itelsz meg egy jatekot, hogy milyen a karakter mozgasa, akkor gratulalok!
Ha jol latom a pic-edben egy barbar van a diablobol. Na akkor azoknak a figuraknak a Jacksonos Moonwalkjahoz mitszolsz??? -
#62 Augustus 24- szept. 1-ig questeket lehet megoldani, amiert szabad jatekot, exp-et penzt stb-t lehet kapni. A honlapon van a pontos leiras. -
#61 mostmar lvl 22 vagyok es claw spidereket ölök!
De hat ugy latom ugy sem erdekel senkit ez a jatek :-( sokat vesztetek! -
#60 ok majd szoljal!
Hany eves a lanyod?
megvan a map. Ez nagyon jo ez a jatek! nekem tetszik irtora! Es ha beleraknak mindent es elkezdik a questeket meg minden, akkor aztan tenyleg buli lesz. -
#59 na jovoheten jovok en is ...
csak tegnap is meg ma is neztem jo kis anime-t es amiatt nem jottem ^.^
hetvegen meg a lanyommal leszek sokat sokat sokat mert mar 3 hete nem volt itthon >.< -
#58 lvl 17 lettem!
Kaptam life drain-t es refresh-t!!!!
Es nem sokara összejön a penz a terkepre is! :-))) -
#57 sajnos mar nem. mostmar 10 dollar havonta azt hiszem...
csak julius 31-ig volt az akcio -
#56 Él még ez a 10 dollar egy eletre akció? -
#55 a gebu most nagyzolasnak hangzik :-)
szoval ugy akartam mondani, hogy ma annyit fejlödtem, hogy azt mar max kettövel elintezem :-) -
#54 en ma sokat erösödtem.
A gebut en kettövel elintezem...
Ma virgo közeleben egy Tull-t is legyöztem, igaz majdnem rament a gatyam, de az utolso csepp veremmel megnyikkantottam :-) -
#53 nekem is van ^.^
csak meg nem eleg eros ....
3 is kell a Geboroughnak
-
#52 ja, azota lvl 15 lettem es mar van mind crush-om!!!! :-))) -
#51 en bent voltam eddig.
Folger-ben vagyok. nevem Hunnenkoenig :-)
ird ide mikor leszel bent pontosan! -
#50 en is hiru ... kari neve Sgath
ma este szerintem nyomom picit ^.^ -
#49 hat akarnak event-eket bele rakni!
Ha jatszol, jo lenne ha szolnal mikor, aztan akkor nyomhatnank együtt.
En most egy lvl 13-as hirudonnal megyek :-) -
#48 hat igen ... ez az egyszeri 10 dolcsi ez nem volt erte sok ... havonta nem adnek ki ra ^.^
eleg jo a jatek es folyamatosan fejlesztik ... remelhetoleg lesz benne valami komolyabb RPG resz is nem csak hent hent hent
De hat mostmar nemsokara itt a Dragon Empires is .. szoval jo jatszogatni vele de azert a Mimesis nem az igazi ^.^ -
#47 hat rohangalhatsz benne mindenfele, szörnyeket irthatsz, fegyvereket szerezhetsz, skilleket növelhetsz, lvl up-okat kapsz...
A szokasos.
Nem nez ki olyan hü de jol, de nem is rossz...
A neocron lenyegesen jobb lesz grafikailag is meg jatekilag is, ha hinni lehet az offline demonak, de addig ez is megteszi :-)
Bar mostmar azert nem adnek ki erte havonta 10 dollart. Egy eletre 10 dollar ok volt, de havonta azert nem... -
#46 Inkább a játékról írjatok valamit, hogy milyen lehetőségek vannak benne. -
#45 Nekem még a weboldala is tetű. -
#44 Na itt vagyok ujra!
Senkit nem erdekel azota sem a jatek?
Uj patch jön megint le. Ezek minden nap ujitanak, azt meg kell hagyni, bar kisse idegesitö, hogy jatek helyett mindig csak patch letöltessel töltöm az idöm :-)
na mindegy.... -
#42 kicsit tenyleg visszavehetnel magadbol :)
Az itteni megnyilvanulasod kisse degeneralt :) -
#40 sajnos azt a guide-ot en sem talaltam :-)
de mindent amit tudok, leirtam a legelsö bejegyzesnel. -
#39 az lehet.
Veled semmi bajom.
De ha neked valami bajod van, akkor mondd el a konstruktiv velemenyedet, aztan akkor beszelhetünk rola.
Bevigyorogsz ide a forumra, azt minek vegyem?
Egyebkent meg valoszinüleg elöbb lattam x-boxot mint te, mintahogy nekem elöbb volt diablom+LoD-om, mint barmelyik amerikainak. Magyarokrol meg ne is beszeljünk, de ebbe ne menjünk bele.... -
#38 Ne röhögj. : ))))
Ez tényleg így van. -
#37 :DDDDD -
#36 A legnagyobb újítás amit láttam, az figurám röhelyes mozgása volt. Halál komolyan mondom, hogy szerintem az az ember besz*rt. Nemigazán érzek sürgetést, hogy azért fizessek, hogy egy testi fogyatékos fickót irányítsak és azt testesítsem meg. -
#35 Lécci csak egyet álulj el. Merre van a kezdőponttol egy Guide, mert én sehol nem találtam és amit eddig láttam az inkább "röhelyesen gyenge", mint "közepesen elfogadható". -
#32 te meg mit lol-ozol itt mindenfele magyarazat nelkül? lehet, hogy egy kicsit gyengeelmejü vagy?
maradj inkabb az xboxodnal. AZ ilyeneknek valo.... -
#31 ja, Timber: meg vagy örökitve a hivatalos oldal fölapjan!!!!! :-)))
a mirrorokrol szolo hirekben -
#29 eltüntem mert a gepem megnyaklott...
Majd csak nehany nap mulva tudok otthonrol netezni ujra.
a patch eleg sokaig tart, de mar vannak a hivatalos oldalon mirrorok...
Terkepet vehetsz majd ha lesz eleg penzed, a boltban :-)
egyebkent meg a hivatalos oldalon van egy terkep a vilagrol!
A jatek jo! Adjatok neki egy sanszot. Nekem a trial majd egy hetig müködött!
A regisztracioval mostmar nem szabadna gondnak lenni... -
#28 na akkor megnyugodtam :) -
#27 Tiszta szégyen, hogy ezért vártam egy egész napot! -
#26 há=hát
fing=find : ))) -
#25 Há én ezért nemhogy 10 dollárt nem fogok kiadni de még egyetlen centet sem.
Annyira sux ez a game, hogy csak na. Tiszta röhely, ahogy az ember mozog, tisztára mintha besz*rt volna. Ráadásul folyton azt hajtogatja, hogy "fing a guide" de egysrészt ilyen sehol sincs, ráadásul mégcsak térképet sem ad, amin esetleg eligazodhatnék. Jobban járnak ha eltemetik magukat jó mélyre. -
#24 Kiváncsi vagyok mi lesz belőle, Hunnen nagyonb eltünt :)
Amúgy te már kifizetted a lifetime reget? Nekem nincs kártyám :( -
#23 Hm. Nem furcsa, hogy 3 órája megállás nélkül szedi a peccset KÁBELNETEN!!!