45
Nem ismeri fel a fat 32-t a gép!
-
#45 haha. regi tech. :) -
#44 Csináljon ! Én tesztképpen az új Barracudámon csináltam 80GB,10GB,1GB partíciókat felváltva és az azokon lehetséges összes file-rendszert kipróbáltam a Nero tesztjével, karaly muri volt, de a vége term. úgyis NTFS 80GB lett :-))) ! ÉS számottevő különbség (mint az várható is volt) nem volt észlelhető !!! -
#43 jo de iylen erovel csinaljon 512megas particiokat :D mert az csak 8bit es fat ot hasznal :D -
#42 Amúgy tényleg jó az NTFS, munkára nem is használok mást. -
#41 Elmondta nem ?! -
#40 na a masik meg az hogy mi a fenenek kell fat32t hasznalni :D -
#39 naugye, fő a nyugalom :-))) -
#38 különösebben nem izgattam fel magam
láttam azt hiszem éppen eleget -
#37 Nem, nem, arra gondolt szerintem, hogy pl. az XP prof. csak 32GB-ig enged FAT32 partíciót létrehozni (bár a limit 2 terra FAT32-re, de írja a help-ben is, hogy nála 32GB, hogy miért azt talán még az MFos védőszentjei sem tudják), a felett kizárólag NTFS-t tud gyártani (annál a limit 2 terra felett van) ! Jó sz@r, az tuti. -
#36 Ejnye-bejnye ! Nem ártana körülnézni a fórumokban, mit is szoktam volt írni. Így, mivel fingod sincs az álláspontomról, jobb ha nem izgatod fel magad :-))). Olvasni, olvasni olvasni, AZTÁN csendben maradni, érted nem... :-))))))) -
#35 nade azt nem fogadta el, most meg használja
semmi bajom azzal, hogy van konzolja, de attól még nem kéne a pc-seket leszólnia, miközben pc-t használ. ennyi. -
#34 kozolt eleg nehez munkara hasznalni :D -
#33 szerintem akkor ez tök álságos
a pc egy kaki
aztán meg használja :( -
#32 az a jatekokra vonatkozik -
#31 meg ugyis kitörlitek :) -
#30 nem, csak máshol meg olyan vehemciával esik a pc-seknek :( -
#29 szindi szindi... megint nembirsz magaddal... -
#28 en speciel a 76gb ot csak pqmagiccal lehet formaznin akadtam ki :D
az teny hogy a format idetlenseget ir ki egy bizonyos meret utan, de ettol meg jol formatal.
meg ez a xp+fat16 is eleg erdekes parositas... :D -
#27 hogyhogy van pc-d? hiszen a konzol az isten a pc meg suxx? vagy nem? ez csak duma volt? -
#26 ide te hogy mersz irni? -
#25 Ja, érdekes álláspont ! Akkor már két külön ide csatornára, két master-nek bekötött hdd, két max. méretű ntfs partíció, az egyiken system, másikon swap+temp+data ! Na ez már egy fokkal emberibb.
Nekem így van, azzal a különbséggel, hogy midi toronyban sosem győzöm kábelekkel (író,dvd,3.hdd stb., így mindkettő egy ide-n nyomorog, suxxx... -
#24 Én partition magic-kel particionálok. annál egyszerübb nincs. -
#23 szia tesóka! -
#22 a sok formattáló b*** meg is érdemli. ész nélkül. stupid user :( -
#21 ezt ki magyarazta neked? :D -
#20 hat nekem a 98 as boot lemez siman megcsinalta a 80gb vinyot. -
TheZsenyka #19 A faszt, WinMe FDISK-el simán fel lehet kúrni egy 80GB-s partíciót, simán le is formázod. Én csak tudom, mindíg WinME-vel particionálok és formázok, mielőtt XP-t telepítek... ehheheee -
supervisor #18 80GB:
2GB-WINXP+OFFXP FAT16 a gyorsabb fájlkezelés miatt
2GB -TEMP FAT16 a gyorsabb swappolas miatt
76GB -ZENE+game+Film FAT32 mert a recovery NTFSrol nem állítja vissza törölt fájlokat,és egy BOOT cdről is elérem,nem kell másik HDD ha meghullik.76gb FAT32-t csak PQval lehet kesziteni,FDISK csak 32gb-tud. -
#17 Na akkor figyelem:
c:Win2k+apps:2Gb
d:cd
e:winXP+apps:2Gb
f:minden többi:13Gb
-
#16 Én nem hagytam,hogy 768-at egyen,mikor 512 ramom van.Beállítottam,hogy 384-512 közt ossza be. -
#15 Háj. Szerintem XP-nek elég 3.5G, a swapfilet úgyis fixnek állítja be a rendszer magának. Nekem 512MB RAM-ra 768MB-t csinál. És akkor elfér az office, kisebb utilprogramok is. -
#13 Nekem 60gb van több részre particionálva:
C: WinXp 3.2Gb
D: Játékok 17.5Gb
E: Mp3/Filmek 17.5Gb
F: Server Root,Image-k,Download,Stb 17.5Gb -
#10 Hogy gyorsabb lesz e tőle azt nem tudom de szerintem inkább 10 20 stb.....
Szerintem egy 80 gb os winyót legalább három felé érdemes parizni. -
Balko #9 érdemes paticionálni egy 80 gb-os winchester úgy hogy 10 gb winfdowsnak , 10 gb a programoknak és a többi játékra meg stb? Gyorsabb lesz tőle a gép? -
#8 Szerintem inkább 4 vagy 6 GB a redszernek!
Mert ugye megy mindenféle progi még oda Office tömörítő progik stb...
Meg ugy kell egy kis hejj 1-2 GB Swapp filének is ....:) -
#7 Nekem egy 40-es van felosztva 7GIG "rendszer", 33 GIG "minden más" darabokra. A rendszerben benne vannak a app-ok is. -
DuriBumi #6 Ja és van mellette egy 60 -as videó digizésnek -
#5 azt nem irtam hogy 2x 10 gigára van osztva. :)) -
#4 Nekem 20 gigás van ketté osztva.Egyikre megy az XP és a felhasználói progik,esetleg játék is. Másikra amiket letöltök irni vagy arhiválni.
Mindenki egyéni izlése szerint csinálja szerintem. -
DuriBumi #3 Én egy 20-ast igy osztottam fel : 2 giga win98 - 3.5 giga xp/lehet hogy kevés/ maradék meg a szemétnek