11
 • Pheel
  #11
  Nagyjából egyetértek, de szerintem Billiék csak azért nem vesznek Rolexet meg ilyeneket, mert már régen van nekik 1000. :) Szerintem nekik már régen nem a pénz számít, sokkal inkább az, hogy sokan hallgatnak rájuk. (hatalomvágy rá a megfelelő szó, de szerintem ez túl erős negatív felhanggal jár) Szerintem jó irányba megyünk, bár sok a kérdés ezzel kapcsolatban.
 • Yeti
  #9
  "Gates szerint a Windows Longhorn kódnéven futó, következő generációja már fejlesztés alatt áll."
  Most akkor még ő sem tudja hogy mar fejlesztik-e??
 • Pheel
  #7
  Szerintem kár lenne még temetni akár a Windows-t, akár a Linuxot, mert bár tény, hogy valami más lesz a távoli jövőben, de a szoftverfejlesztés sosem arról szól, hogy kidobunk mindent és újrakezdjük, hanem arról, hogy nézzünk mink van és mit lehet belőle csinálni. Ez egyszerű gazdasági érdek. Nem hiszem, hogy pl a Microsoft a közeljövőben hanyagolni kezdi a WinAPI-t vagy az MFC-t. A .NET-et annyira nem ismerem, de biztos vagyok benne, hogy erre építkezik az is. Márpedig a rövid és középtávú jövőben a .NET nagy szerepet fog játszani.
 • Laci73
  #5
  Hello Lola!
  Úgy véled a világ felhasználóinak 95%-a függjön a redmondi szoftverbáró kényétől-kedvétől? Hát nem! Világszerte, így az EU-ban is egyre több kormányszintű döntést hoznak a Windows egyeduralma ellen. A nyolcvanas évek végén egyértelműen a Unix alapú rendszerekben látta a jövőt mindenki, sőt - így utólag elég naiv - előrejelzések láttak napvilágot egy szabad hozzáférésű, univerzális operáiós rendszerről (Tények Könyve 1990) Hát ez nem az...:)