155
Geforce2 MX400
-
DuriBumi #27 Ilyen kell
-
DuriBumi #26 -
#25 Nos mindkét vége egy részből áll (és nekem ugyan olyannak tűnik mindkettő), az egyiket a vga-ba a másikat a tv-be lehet dugni és jön a kép. Holnap amikor kinyitnak a boltok megyek és megveszem az általad említett átalakítót és megpróbálkozom összeszerelni :)) Amúgy köszi mindkettőtöknek az információt. -
DuriBumi #24 Ha nem tévedek ez egy átalakító egyik fele speciális a kártyádba tudod dugni /lehet máshova is de ott nem az igazi :) / a másik pedig két részből áll : egyik fele rcd aljzat /lyukas/ a másik fele SVHS /4 pin/...az rca-s felébe mehet a videó kábel...ha csak nincs svhs videód -
DuriBumi #23 Naa figyu...a hangkártyádon ugy van hang kimenet? ha olyan átalakítót keress amelyik egyik fele 3.5-es jack dugó /stereó álltalában/ a másik felén pedig két rca aljzat van /lyukas olyan mint a video bemenet/ no ezt az átalakítót dugd oda ahova eddig a hangszóróidat dugtad a hangártyába...utána kell egy átlyátszó kábel mindkét felén van két darab rca dugó...egyik fele az átlakítóba a másik a videó vagy tv rcs bemenetére /input/ képet pedig a videó kártyád videókimenetére dugd /álltalában sárga szinnel jelölik/ -
#22 Nekem a vga-hoz gyárilag van egy csatlakozó aminek az egyik vége a vga-ba, a másik a TV "video" elnevezésű csatlakozójába megy. Akkor most vegyek egy másik kábelt, vagy ezt is meg lehet bütykölni??? Lehet, hogy hülye kérdés, de nem vagyok egy nagy gépmester és csak 4 napja van tv out-os kártyám. :-) -
#21 bocsi a félrevezetésért,de nem sürün megyek a gép möge :)) -
#20 Szal a kártyábol nekem egy kimenet van. Vettem egy kábelt amivel összekötöm a tv-vel.Ez a kábel tartalmaz egy audio és egy video kábelt.Nekem a tvbe közvetlenül megy nem videon keresztül.Kábelem egyik végén euroscart csatlakozo van/ez megy a tv-be, ez ugye tartalmazza már az audiot és a videot/
A másik vége nem nem euroscart,hanem egy szál audio és egy szál videodugo.A videodugo megy a vga kártyába és az audiora megy a már elözöekben leirt átalakitó. -
#19 Most néztem hogy hülyeséget irtam! korrigálok azonnal. -
#18 Az enyém is ment 1024-ben de megkell nézned mi az optimális a monitorodnak.Mindegy hány colos a mHz számit.Minimum 85 mHZ kell. -
#17 hmmmmmmmm, nekem nincs audiokimenet a videokártyán ... , csak a monitor és a tv. Most mit tegyek??? -
#16 A videokártyából kijövő audiokimenet dugasza vastag igy nem tudod a számitógépbe bedugni.Vettem agy kis dugaszt aminek az egyik végébe belehet dugni a kártya audiokimenetelének vastag dugoját.A másik vége egy vékonyabb dugo ami már beledughato a számitogépedbe. Kihuzod a hanszoroid dugoját és bedugod a helyére.Vagy veszel egy elosztot és akkor egy lukba tudod tenni a hanszorot és a kártyát is. -
#15 Nekem egy 14"-as Yakumo-m van (tudom, kicsit régi, de jó) az is 1024-en megy. Én a tvtoolt használom, mert a klónnal nem valami jó a kép (a tv közepén kicsi a kép és vibrál is elég rendesen), de majd kipróbálom 800-as felbontáson. -
#14 Ha regisztrál tag vagy (ha nem akkor forum > bal oldali menü > regisztráció) bejelentkezés után a forum főoldalán bal oldalt kattints a felhasználói infók-ra és a nick képnél kattints a tallózás gombra és keresd meg a képet (120x20-as legyen!) -
#13 Köszi! De nem vagyok biztos, hogy jól megértettem-e: szóval az átalakítót bedugtad a hangkártya kimenetéhez és a másik végét a TVbe a hangfalak helyére? -
#12 2XP!
Velem is előfordult hogy a gépen nem volt kép mig a tv-n lehetett látni mit csinálok.Ekkor egy Prowiew 15" 60mHz-es monitorom volt.Persze azon is 1024x768-ban szorakoztam és nem tudtam nem neki valo.800x600-ban ritkábban fordult elő.Most vettem egy LG 17" Flatron 85mHz-t ezen 1024-ben sem csinálta még.Állandoan bevan kapcsolva a klon és igy bármikor átválthatok a tv-n .Ha filmet nézek visszakell tennem 800x600-ra a monitort,mert nem fér bele a film a tvképernyőbe.
Áruld el lécci,hogy lehet a nevem helyett bannert alkalmazni a forumon . -
#11 2XP!
Tipusszámot irok neked,de az a gondom hogy amikor a mediamarkban vettem nem tudtam melyik kell igy két fajtát vettem és prsze itthon kibontottam mindkettőt,de csak az egyik volt jo ,igy dunctom nincs melyiknek melyik a doboza.
1.Adapter tip:43453 Klinke-Cinch Audio
szerintem ez lesz az.
2.Adapter tip:43354 Klinke-klinke audio
szal szerintem az első lesz az.Ha jol emlékszem 4-500 huf -
#10 2XP!
Én vettem kis átalakitot amibe beledugom a kártya hangkimenetét és ezt a dugot már csatlakoztatni lehet a számitógéphez.Nekem csak akkor produkált hangot ,ha a hanfalak helyére dugom. Bocs a nem szakszerű kifejezésekért.
És ezután már a tv-ben szolt a hang. :))
-
#9 Shep! Köszi a választ,de megkérdezném mi az a "nvmax" és hol kell a kártyát huzni? -
#8 Az utolsó kicsit hülye kérdés volt ... , de nem tudom, hogy hogyan legyen hang, mivel a tv-n a video bemenethez hasonló audió bemenet van, a gépen pedig a hangszórókhoz való kimenet. Nem tudod véletlenül a típusszámukat és hogy össze lehet-e őket kötni, mert akkor megpróbálkoznék vele. -
#7 Nekem is elmegy a kép, szerintem ilyen a progi. hang nekem sincs de miért is lenne, csak a monitort helyettesíted, vagy kéne lennie? HMM. -
#6 Nekem is ilyen kártyám van, de amikor elindítom a tvtool-t elmegy a kép (a tv-n rendesen jön) és csak akkor jön vissza, ha kikapcsolom. Mi lehet a baj, mert ez elég zavaró :) És még valami: az normális, hogy a hang nem jön? -
#5 Mindig a rohanás, most látom, hogy húzod a procit, akkor meg a kártyát is húzhatod pl nvmaxal, olyan 210/200 ig de ez kártyától függ. -
#4 Lehet húzni, de 700as celeronnál nagy különbség nem lesz, próbáldd inkább a procit húzni. -
#3 monitor 1024x768 a játékban viszont 800x600, de mikor 640x480-ra tettem ugyanigy szaggatott. -
M.A.D. #2 bakker...milyen felbontásban nyomod?
Game setupja? -
#1 Hali!
Geforce2 MX400 64 mb,tv outos kártyát lehet-e és hogyan huzni?
Más: ugyanez a kártya Abit st6 alaplap,512 sdram,700 celeron proci 733-ra huzva,
a King of the Road játéknál szaggat idönként/elég sürün/. 17"LG Flatron monitoron./85mHz.
21.83-as nvidia driver van fenn.Miért szaggat?