155
Geforce2 MX400
  • inaki ramirez 1
    hoppá az elozo hozzá szolás torolve
    rossz topicba ment
  • inaki ramirez 1
    hello
    megszeretném kérdezni hogy mi van az hogy a tv kimenetes kártyát/gf4 mx 400/képét kivezetjuk a tv-re ,akkor minden láthato de amint pld a media playerrel elkezdek lejátszani bármien filmet egybol egy rozsaszin paca jelenik meg.amint a filmet lekapcsolom egybol a tv-n is vissza áll a windoz képe.
    hogy lehetne ezt kikuszobolni??????

thnx!!!!!!!!

az oprendszer term.windoz xp!
  • Csarli
    Probald ki a TVTool programot. En azzal elegedett voltam teljesen.
  • Fecske
    Hali!
    Van egy GeForce2 MX400-as kártyám (Abit Siluro) és az lenne a kérdésem, hogy Windows XP Pro alatt hogy lehet rávenni a 4X-es AGP-re? Az alaplapom Via-s (Via Apollo Pro 133A, amugy Abit VH6T), és támogatja a 4X-es AGP-t (az van írva róla, hogy Sideband-del), már felraktam hozzá vagy egy tucat különböző verziójú "4in1 Driver"-t, meg "VIA Gart Driver"-t is, de a Sisoft Sandra mindig 2X-es AGP-t ír ki. Régebben működött 4X-esen (amikor még WinME-ról update-eltem XP-re), tuti mennie kellene most is. Van valami progi, vagy hogy kell? köszi a helpet
  • 2XP
    Mostanában vibrál a kép, valamint a játék után a tálcán nem telejesen jelennek meg egyes iconok, helyettük képeket a játékból lehet látni. Visszaállítottam a gyár által javasolt értékre az órajeleket (175/166), de semmi változás. Mi lehet a baj? Lehet, hogy a sok kísérletezés megártott neki?
  • scynetyc
    Örülök ,hogy sikerült.

Nekem tetszik a film.
  • 2XP
    Végre! Sikerült! Megy minden! Köszönet nektek!

Jó a Pókember?
  • scynetyc
    Hajrá!! Én meg elmondom hogy 2.9-es rar volt fenn és a 3-assal sikerült kicsomagolnom a filmet. :))
  • 2XP
    Csak elmondom, hogy már félig kész vagyok a kábellel: kép már van, de hang nincs, azt most csinálom...
  • scynetyc
    esetleg cím ahonnan leszedhetem? :)
  • Lazarus
    Ja bocs, azt hittem winrar :)
  • Lazarus
    nem rázták át, nekem is 3as van
  • scynetyc
    szerintem átráztak,mert 2.11-ről tudok legfrissebbről.
  • scynetyc
    Probáltam,de crc hibás lesz.
  • 2XP
    Sajnos nem. De próbálkozz a winrar 3.0-val : http://letoltes.prim.hu/letolt.prm?pid=179

Ez is kezeli az ace fájlokat!
  • scynetyc
    " XP!

nem tudod honnan tudom leszedni a winace 3-at?

Leszedtem azt a francos Spiderman filmet és csak ezzel lehet állitólag kicsomagolni,mert a régebbiek crc-hibát jeleznek.
  • scynetyc
    Én addig dugdosnám,mig összenem jön.
  • 2XP
    Sziasztok!

Naaaa. Megvan a kábel. Végül is a scart csatlakozós mellett döntöttem, mivel a másik tvn ilyen van, és inkább ezen szertnék filmet nézni. De nem kettő, hanem 4 rca csatlakozó van a másik végén: audio out és in, video out és in. Vettem hozzá egy rca-jack adaptert is, de ebbe nem 1, hanem 2 rca-t lehet csatlakoztatni (olyat amilyet DuriBumi írt) (más fajta nem volt). A kérdés: hogyan csatlakoztassam össze? Az általatok leírtak alapján arra gondoltam, hogy a scart megy a tvbe, a video out a vga-ba, az audio out pedig az adapter egyik rca aljzatába és ezt dugom a hangkártyába. A másik kettőre talán nincs szügség (?). Ez így megfelelő? Fontos lenne tudni, hogy a video és audio in-ekre szükség van-e, mert ha igen, mehetek le 8 eres vezetéket venni :)) (meg kell hosszabítani). Bocsánat, hogy így leterhellek benneteket.
  • Lazarus
    én is húznám tovább de nem lehet :((
    most maximum 40°C-ra tudom felturbózni cerka850@1100
  • scynetyc
    Igaz a procit 733-ra felhuztam, de 756-ra szoktam,csak most meleg van.
  • scynetyc
    Nem tudom,de szerintem a konfigod és a kártyád márkájának is függvénye.Nekem csak egy 700-as celeron procim van Abit st6 alaplappal 512 sd-rammal.
  • 2XP
    Nekem csak 1637 pontom van. Nem túl kevés ez??
  • scynetyc
    Shep! Most nézem nem válaszoltam a márkára: Pixelwiev
  • scynetyc
    Nekem a 23.11-en volt a legtöbb, 2400 pontom.A 29.42-ön csak 2225 sikeredett.
  • 2XP
    Én is feltettem a 29.42-es drivert és itt tényleg jobb állítgatni, most én is feljebb tettem a memória órajelét 170-re.
  • 2XP
    Talált. Ha jól emlékszem 145. De így sem ad valami túl sok pontot. Mielőtt állítottam volna 1282-t, most pedig 1585 pontot kaptam.
  • scynetyc
    200/170-en az elöbb elirtam.
  • scynetyc
    Köszike! :))

nekem 200/070-en van. Feltettem a 29.42-es drivert az Nvidiatól és azon is van órajelállitás a kártyatulajdonságoknál, de ott rögtön tesztelni is tudod meddig huzhatod. :))
  • Lazarus
    alapból 200/334
  • Lazarus
    gef2mx 440est meddig lehet húzni? hogy túl is élje
  • Shep
    Neked is vmi gagyisztikus volt a memória alap órajele?
  • 2XP
    Visszavettem 200/165-re. A memóriát max eddig tudom húzni, mert utána lefagy. Ez így már megfelelő?

Scynetyc : jó lett a logó :))
  • Shep
    az nvmaxhoz a link lentebb van, de nagyon erőltesdd ha nem megy nehogy padlót fogjon a kártya.
  • Nepper
    És ezt az Nvmax-ot honnan lehet szedni?vagy ez a detonátorhoz van?
  • Nepper
    Egy GF2MX 400, 64MB-s kártyát(nagyon noname, valami MEGACOLOR)lehet húzni Nvmax-al?érdemes?
  • scynetyc
    Ok, köszike!
  • Shep
    Refreshlockot nem tudom mert én nem használom, nekem minden ok mert 98am van. Systemnél ha VIA chipsettes a lapod a via side band és via fastwritesot is pipáldd ki, direcx jó openglnél a Fast mipmap filteringet és az S3TC -t pipáldd ki de igazából nem biztos hogy ki kell őket de nekem így egyes dolgok jobban futnak, szóval próbáldd ki.
  • scynetyc
    Shep!

Bocs ha leterheltelek.
    Esetleg ha tudnál segiteni hogy kell beállitani a Refeshlockot? :))))
  • scynetyc
    Köszike,sikerült leszednem. :))
  • scynetyc
    Shep!

Nvmaxban az openglnél:
    Anti Aliasing : off
    Textures : -level of detail :0
    -Fast mipmap filtering: nincs pipa
    -S3TC v3 compression : nincs pipa
    -Color depth: Desktop Depth
    -Filtering Mode: Bilinear or Trilinear
    V-Sync : a default on :pipálva
    Buffer fliping: auto
    Frames rendered ahead: 02
    Miscellaneous : a Buffer region extension és a
    Buffer region use video memory van pipálva atöbbi nem.

DIRECT X-nél :
    -Anti Aliasing : auto
    -Textures : Level of detail:0
    Texel alignment : 3
    Filtering mode: auto
    -V-Sync : auto pipálva
    -Frames rendered ahead : 03
    -Miscellaneous: A Fog Table Emulation van pipálva.

System:
    -AGP : auto
    és a Fast-writes és Side band addressing :pipálva, többi nem.

-Clock:211/181

Állitsak valamit?