155
Geforce2 MX400
-
inaki ramirez 1 #111 hoppá az elozo hozzá szolás torolve
rossz topicba ment -
inaki ramirez 1 #110 hello
megszeretném kérdezni hogy mi van az hogy a tv kimenetes kártyát/gf4 mx 400/képét kivezetjuk a tv-re ,akkor minden láthato de amint pld a media playerrel elkezdek lejátszani bármien filmet egybol egy rozsaszin paca jelenik meg.amint a filmet lekapcsolom egybol a tv-n is vissza áll a windoz képe.
hogy lehetne ezt kikuszobolni??????
thnx!!!!!!!!
az oprendszer term.windoz xp!
-
Csarli #109 Probald ki a TVTool programot. En azzal elegedett voltam teljesen. -
#107 Hali!
Van egy GeForce2 MX400-as kártyám (Abit Siluro) és az lenne a kérdésem, hogy Windows XP Pro alatt hogy lehet rávenni a 4X-es AGP-re? Az alaplapom Via-s (Via Apollo Pro 133A, amugy Abit VH6T), és támogatja a 4X-es AGP-t (az van írva róla, hogy Sideband-del), már felraktam hozzá vagy egy tucat különböző verziójú "4in1 Driver"-t, meg "VIA Gart Driver"-t is, de a Sisoft Sandra mindig 2X-es AGP-t ír ki. Régebben működött 4X-esen (amikor még WinME-ról update-eltem XP-re), tuti mennie kellene most is. Van valami progi, vagy hogy kell? köszi a helpet -
#104 Mostanában vibrál a kép, valamint a játék után a tálcán nem telejesen jelennek meg egyes iconok, helyettük képeket a játékból lehet látni. Visszaállítottam a gyár által javasolt értékre az órajeleket (175/166), de semmi változás. Mi lehet a baj? Lehet, hogy a sok kísérletezés megártott neki? -
#103 Örülök ,hogy sikerült.
Nekem tetszik a film. -
#102 Végre! Sikerült! Megy minden! Köszönet nektek!
Jó a Pókember? -
#101 Hajrá!! Én meg elmondom hogy 2.9-es rar volt fenn és a 3-assal sikerült kicsomagolnom a filmet. :)) -
#100 Csak elmondom, hogy már félig kész vagyok a kábellel: kép már van, de hang nincs, azt most csinálom... -
#99 esetleg cím ahonnan leszedhetem? :) -
#98 Ja bocs, azt hittem winrar :) -
#97 nem rázták át, nekem is 3as van -
#96 szerintem átráztak,mert 2.11-ről tudok legfrissebbről. -
#95 Probáltam,de crc hibás lesz. -
#94 Sajnos nem. De próbálkozz a winrar 3.0-val : http://letoltes.prim.hu/letolt.prm?pid=179
Ez is kezeli az ace fájlokat! -
#93 " XP!
nem tudod honnan tudom leszedni a winace 3-at?
Leszedtem azt a francos Spiderman filmet és csak ezzel lehet állitólag kicsomagolni,mert a régebbiek crc-hibát jeleznek. -
#92 Én addig dugdosnám,mig összenem jön. -
#91 Sziasztok!
Naaaa. Megvan a kábel. Végül is a scart csatlakozós mellett döntöttem, mivel a másik tvn ilyen van, és inkább ezen szertnék filmet nézni. De nem kettő, hanem 4 rca csatlakozó van a másik végén: audio out és in, video out és in. Vettem hozzá egy rca-jack adaptert is, de ebbe nem 1, hanem 2 rca-t lehet csatlakoztatni (olyat amilyet DuriBumi írt) (más fajta nem volt). A kérdés: hogyan csatlakoztassam össze? Az általatok leírtak alapján arra gondoltam, hogy a scart megy a tvbe, a video out a vga-ba, az audio out pedig az adapter egyik rca aljzatába és ezt dugom a hangkártyába. A másik kettőre talán nincs szügség (?). Ez így megfelelő? Fontos lenne tudni, hogy a video és audio in-ekre szükség van-e, mert ha igen, mehetek le 8 eres vezetéket venni :)) (meg kell hosszabítani). Bocsánat, hogy így leterhellek benneteket. -
#90 én is húznám tovább de nem lehet :((
most maximum 40°C-ra tudom felturbózni cerka850@1100 -
#89 Igaz a procit 733-ra felhuztam, de 756-ra szoktam,csak most meleg van. -
#88 Nem tudom,de szerintem a konfigod és a kártyád márkájának is függvénye.Nekem csak egy 700-as celeron procim van Abit st6 alaplappal 512 sd-rammal. -
#87 Nekem csak 1637 pontom van. Nem túl kevés ez?? -
#86 Shep! Most nézem nem válaszoltam a márkára: Pixelwiev -
#85 Nekem a 23.11-en volt a legtöbb, 2400 pontom.A 29.42-ön csak 2225 sikeredett. -
#84 Én is feltettem a 29.42-es drivert és itt tényleg jobb állítgatni, most én is feljebb tettem a memória órajelét 170-re. -
#83 Talált. Ha jól emlékszem 145. De így sem ad valami túl sok pontot. Mielőtt állítottam volna 1282-t, most pedig 1585 pontot kaptam. -
#82 200/170-en az elöbb elirtam. -
#81 Köszike! :))
nekem 200/070-en van. Feltettem a 29.42-es drivert az Nvidiatól és azon is van órajelállitás a kártyatulajdonságoknál, de ott rögtön tesztelni is tudod meddig huzhatod. :)) -
#80 alapból 200/334 -
#79 gef2mx 440est meddig lehet húzni? hogy túl is élje -
#78 Neked is vmi gagyisztikus volt a memória alap órajele? -
#77 Visszavettem 200/165-re. A memóriát max eddig tudom húzni, mert utána lefagy. Ez így már megfelelő?
Scynetyc : jó lett a logó :)) -
#76 az nvmaxhoz a link lentebb van, de nagyon erőltesdd ha nem megy nehogy padlót fogjon a kártya. -
#75 És ezt az Nvmax-ot honnan lehet szedni?vagy ez a detonátorhoz van? -
#74 Egy GF2MX 400, 64MB-s kártyát(nagyon noname, valami MEGACOLOR)lehet húzni Nvmax-al?érdemes? -
#73 Ok, köszike! -
#72 Refreshlockot nem tudom mert én nem használom, nekem minden ok mert 98am van. Systemnél ha VIA chipsettes a lapod a via side band és via fastwritesot is pipáldd ki, direcx jó openglnél a Fast mipmap filteringet és az S3TC -t pipáldd ki de igazából nem biztos hogy ki kell őket de nekem így egyes dolgok jobban futnak, szóval próbáldd ki. -
#71 Shep!
Bocs ha leterheltelek.
Esetleg ha tudnál segiteni hogy kell beállitani a Refeshlockot? :)))) -
#70 Köszike,sikerült leszednem. :)) -
#69 Shep!
Nvmaxban az openglnél:
Anti Aliasing : off
Textures : -level of detail :0
-Fast mipmap filtering: nincs pipa
-S3TC v3 compression : nincs pipa
-Color depth: Desktop Depth
-Filtering Mode: Bilinear or Trilinear
V-Sync : a default on :pipálva
Buffer fliping: auto
Frames rendered ahead: 02
Miscellaneous : a Buffer region extension és a
Buffer region use video memory van pipálva atöbbi nem.
DIRECT X-nél :
-Anti Aliasing : auto
-Textures : Level of detail:0
Texel alignment : 3
Filtering mode: auto
-V-Sync : auto pipálva
-Frames rendered ahead : 03
-Miscellaneous: A Fog Table Emulation van pipálva.
System:
-AGP : auto
és a Fast-writes és Side band addressing :pipálva, többi nem.
-Clock:211/181
Állitsak valamit?