Geforce2 Mx 400
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez is kezeli az ace fájlokat!
nem tudod honnan tudom leszedni a winace 3-at?
Leszedtem azt a francos Spiderman filmet és csak ezzel lehet állitólag kicsomagolni,mert a régebbiek crc-hibát jeleznek.
Naaaa. Megvan a kábel. Végül is a scart csatlakozós mellett döntöttem, mivel a másik tvn ilyen van, és inkább ezen szertnék filmet nézni. De nem kettõ, hanem 4 rca csatlakozó van a másik végén: audio out és in, video out és in. Vettem hozzá egy rca-jack adaptert is, de ebbe nem 1, hanem 2 rca-t lehet csatlakoztatni (olyat amilyet DuriBumi írt) (más fajta nem volt). A kérdés: hogyan csatlakoztassam össze? Az általatok leírtak alapján arra gondoltam, hogy a scart megy a tvbe, a video out a vga-ba, az audio out pedig az adapter egyik rca aljzatába és ezt dugom a hangkártyába. A másik kettõre talán nincs szügség (?). Ez így megfelelõ? Fontos lenne tudni, hogy a video és audio in-ekre szükség van-e, mert ha igen, mehetek le 8 eres vezetéket venni 😊) (meg kell hosszabítani). Bocsánat, hogy így leterhellek benneteket.
nekem 200/070-en van. Feltettem a 29.42-es drivert az Nvidiatól és azon is van órajelállitás a kártyatulajdonságoknál, de ott rögtön tesztelni is tudod meddig huzhatod. 😊)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Scynetyc : jó lett a logó 😊)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bocs ha leterheltelek.
Esetleg ha tudnál segiteni hogy kell beállitani a Refeshlockot? 😊)))
Nvmaxban az openglnél:
Anti Aliasing : off
Textures : -level of detail :0
-Fast mipmap filtering: nincs pipa
-S3TC v3 compression : nincs pipa
-Color depth: Desktop Depth
-Filtering Mode: Bilinear or Trilinear
V-Sync : a default on :pipálva
Buffer fliping: auto
Frames rendered ahead: 02
Miscellaneous : a Buffer region extension és a
Buffer region use video memory van pipálva atöbbi nem.
DIRECT X-nél :
-Anti Aliasing : auto
-Textures : Level of detail:0
Texel alignment : 3
Filtering mode: auto
-V-Sync : auto pipálva
-Frames rendered ahead : 03
-Miscellaneous: A Fog Table Emulation van pipálva.
System:
-AGP : auto
és a Fast-writes és Side band addressing :pipálva, többi nem.
-Clock:211/181
Állitsak valamit?
amit mondtál 210/200-at beállitottam de vibrált egy kicsit a kép. Visszavettem 205/175-re. Milyen arányban kell emelni egyszerre a kettõt?
Mirõl veszed észre meddig huzhatod?
205/175-re, alaplapot visszatettem 733mHz-re és 2032 pontot kaptam.