Geforce2 Mx 400

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
Ja bocs, azt hittem winrar 😊
Lazarus
nem rázták át, nekem is 3as van
scynetyc
szerintem átráztak,mert 2.11-rõl tudok legfrissebbrõl.
scynetyc
Probáltam,de crc hibás lesz.
2XP
Sajnos nem. De próbálkozz a winrar 3.0-val : http://letoltes.prim.hu/letolt.prm?pid=179

Ez is kezeli az ace fájlokat!

scynetyc
" XP!

nem tudod honnan tudom leszedni a winace 3-at?

Leszedtem azt a francos Spiderman filmet és csak ezzel lehet állitólag kicsomagolni,mert a régebbiek crc-hibát jeleznek.
scynetyc
Én addig dugdosnám,mig összenem jön.
2XP
Sziasztok!

Naaaa. Megvan a kábel. Végül is a scart csatlakozós mellett döntöttem, mivel a másik tvn ilyen van, és inkább ezen szertnék filmet nézni. De nem kettõ, hanem 4 rca csatlakozó van a másik végén: audio out és in, video out és in. Vettem hozzá egy rca-jack adaptert is, de ebbe nem 1, hanem 2 rca-t lehet csatlakoztatni (olyat amilyet DuriBumi írt) (más fajta nem volt). A kérdés: hogyan csatlakoztassam össze? Az általatok leírtak alapján arra gondoltam, hogy a scart megy a tvbe, a video out a vga-ba, az audio out pedig az adapter egyik rca aljzatába és ezt dugom a hangkártyába. A másik kettõre talán nincs szügség (?). Ez így megfelelõ? Fontos lenne tudni, hogy a video és audio in-ekre szükség van-e, mert ha igen, mehetek le 8 eres vezetéket venni 😊) (meg kell hosszabítani). Bocsánat, hogy így leterhellek benneteket.

Lazarus
én is húznám tovább de nem lehet 😞(
most maximum 40°C-ra tudom felturbózni cerka850@1100
scynetyc
Igaz a procit 733-ra felhuztam, de 756-ra szoktam,csak most meleg van.
scynetyc
Nem tudom,de szerintem a konfigod és a kártyád márkájának is függvénye.Nekem csak egy 700-as celeron procim van Abit st6 alaplappal 512 sd-rammal.
2XP
Nekem csak 1637 pontom van. Nem túl kevés ez??

scynetyc
Shep! Most nézem nem válaszoltam a márkára: Pixelwiev
scynetyc
Nekem a 23.11-en volt a legtöbb, 2400 pontom.A 29.42-ön csak 2225 sikeredett.
2XP
Én is feltettem a 29.42-es drivert és itt tényleg jobb állítgatni, most én is feljebb tettem a memória órajelét 170-re.

2XP
Talált. Ha jól emlékszem 145. De így sem ad valami túl sok pontot. Mielõtt állítottam volna 1282-t, most pedig 1585 pontot kaptam.

scynetyc
200/170-en az elöbb elirtam.
scynetyc
Köszike! 😊)

nekem 200/070-en van. Feltettem a 29.42-es drivert az Nvidiatól és azon is van órajelállitás a kártyatulajdonságoknál, de ott rögtön tesztelni is tudod meddig huzhatod. 😊)
Lazarus
alapból 200/334
Lazarus
gef2mx 440est meddig lehet húzni? hogy túl is élje
Shep
Neked is vmi gagyisztikus volt a memória alap órajele?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

2XP
Visszavettem 200/165-re. A memóriát max eddig tudom húzni, mert utána lefagy. Ez így már megfelelõ?

Scynetyc : jó lett a logó 😊)

Shep
az nvmaxhoz a link lentebb van, de nagyon erõltesdd ha nem megy nehogy padlót fogjon a kártya.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nepper
És ezt az Nvmax-ot honnan lehet szedni?vagy ez a detonátorhoz van?
Nepper
Egy GF2MX 400, 64MB-s kártyát(nagyon noname, valami MEGACOLOR)lehet húzni Nvmax-al?érdemes?
scynetyc
Ok, köszike!
Shep
Refreshlockot nem tudom mert én nem használom, nekem minden ok mert 98am van. Systemnél ha VIA chipsettes a lapod a via side band és via fastwritesot is pipáldd ki, direcx jó openglnél a Fast mipmap filteringet és az S3TC -t pipáldd ki de igazából nem biztos hogy ki kell õket de nekem így egyes dolgok jobban futnak, szóval próbáldd ki.

scynetyc
Shep!

Bocs ha leterheltelek.
Esetleg ha tudnál segiteni hogy kell beállitani a Refeshlockot? 😊)))
scynetyc
Köszike,sikerült leszednem. 😊)
scynetyc
Shep!

Nvmaxban az openglnél:
Anti Aliasing : off
Textures : -level of detail :0
-Fast mipmap filtering: nincs pipa
-S3TC v3 compression : nincs pipa
-Color depth: Desktop Depth
-Filtering Mode: Bilinear or Trilinear
V-Sync : a default on :pipálva
Buffer fliping: auto
Frames rendered ahead: 02
Miscellaneous : a Buffer region extension és a
Buffer region use video memory van pipálva atöbbi nem.

DIRECT X-nél :
-Anti Aliasing : auto
-Textures : Level of detail:0
Texel alignment : 3
Filtering mode: auto
-V-Sync : auto pipálva
-Frames rendered ahead : 03
-Miscellaneous: A Fog Table Emulation van pipálva.

System:
-AGP : auto
és a Fast-writes és Side band addressing :pipálva, többi nem.

-Clock:211/181

Állitsak valamit?

Shep
Nem kell olyan korán eltemetni, bár botor dolog volt annyira felhúzni, de hát ugye mindenki a saját kárán tanul.

Shep
nem azert irtam hanem én írtam el a linkben, de végülis tök 8. sikerült leszedni?

scynetyc
Köszike!

Ja, és valoban Lock. Csak már mindenütt órát látok. 😊))
Shep
Talán nem kéne 271ig húzni mert még leég szerencsétlen, tok felesleges a azt húzni elég ha 200on hagyod és a memóriaával próbálokozol

2XP
Most beállítottam 271/175-re és nem megy a 3D mark. Mi lehet a baj?

Shep
akkor olyan 180 körül próbálkozz, ja nem refresclock hanem lock vagy tudja a baj de ott van

Shep

scynetyc
ha jol emlékszem akkor 200/155 volt .
Shep
Mennyi az alap órajele a kártyának mert nekem 200/186 volt, igazából a memóriát érdemes húzni ha a coret húzod sokat nem érsz el vele. ha 166on van a mem alapból akkor olyan 190ig kéne neki menni de 180 ig minden féleképpen. Ha megjelennek apró textúrahibák/pl egyik helyén fekete folt van/ akkor attól az értéktõl kicsit visszaeszed és azon elvileg jónak kell lennie. Az emelést max 5 osével végezdd. Milyen márkájú?

scynetyc
Keresem az NvRefreshlock progit.Most olvastam hogy az XP az open gl és d3d játékoknál /hiába állitom 85hz-re a monitort/ visszaveszi a monitort 60 ill. 75 hz-re igy ez igen kellemetlen. De mikor kilépsz a játékból visszaállitja az általad megadott értékre. Ezt a NvRefreshlockot ajánlják eme XP hiba kivédésére. Van még a Refresh Tool progi amivel tovább lehet huzni a monitort,de az már nem biztonságos.
scynetyc
Shep!
amit mondtál 210/200-at beállitottam de vibrált egy kicsit a kép. Visszavettem 205/175-re. Milyen arányban kell emelni egyszerre a kettõt?
Mirõl veszed észre meddig huzhatod?
scynetyc
nekem Geforce2 MX400 64 mb tv-outosom van. 23.81-es nvidia driverral, most huztam a kártyán
205/175-re, alaplapot visszatettem 733mHz-re és 2032 pontot kaptam.
2XP
Ez a program szuper!!!!!!!!!!!!!!!!! Felhúztam vele a vga-t 220/160 Mhz-re és a 3D Mark-ban 1542 pontot kaptam, és érezhetõen jobb. Lehet, hogy még többet is ki lehet hozni belõle. Itt próbáld meg: system > Clocks (jobb oldalt fent a listában!)

2XP
A "t"-t kihagytam. Ideje lesz felállni a gép elõl..... 😊)

2XP
Bocs félreolvastam... 😊)))

2XP
Jó lenne, ha elmondanál 1-2 dolgot. Megpróbáltam beállítani, ahogy Shep mondta, de erre elment a kép (szerencsére visszahoztam). Más: lefuttatam a 3D Mark 2001-et és 1282 pontot kaptm. Ez jó eredmény?

scynetyc
Feltettem ezt az Nvmaxot. Tudtok segiteni a kezelésében?
scynetyc
Sajna azt nem tudom én sem.
scynetyc
Köszi mindkettötöknek! 😊)
2XP
Ez nem jó (XP alatt nem megy)!!! Itt egy másik cím:

http://netkozpont.hu/download/rendszer/tuning/NVmax4.exe