Red Hot Chili Peppers

← ElőzőOldal 12 / 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ezt én sem tudom megálni!!!Hogy a túróba lehet egy ekkora eggyütesnek helytelenül leírni a nevét?Felháborító és sértõ a maradék értelmes zenei társadalomra nézve😊))))Szerintem az írásomból is lejött,hogy RHCP fan vagyok,nem kicsit.A By the way nagyon király album,aki egy kicsit is húzódik a dallamos és ritmusos pop-rock felé,feltétlenül halgassa meg.Manoi,a kérdésedre😄C++
tigeroo
köcc
VinylToy
ErHáCéPé 😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gyiik
de miert pAppers?

....................................................................................................

Gerzson
http://www.mp3portal.hu keresõjében keress rá, én is ott találtam

tigeroo
nem jó a link...😞
Gerzson
tigeroo
Pappers bazeee' fáj a szívem... de By The Way rulZ!!!
PResident Evil
ftp, dc++, vagy jóbarát 😊

Az új szám tök jó

KoЯn

Unknow
Hát a RHC -nél ugyanúgy nem lehet trendrõl beszélni mint az Offspringnál mivel õk szokták a trendet teremteni😊)Kicsit felturbózták egy - két effekttel a számokat és haladnak a korral és továbbra is magukat adják.Szerintem az album egész jó lett bár soha nem tartoztak a kedvenc együtteseim közé.Én inkább továbbra is Offspring rajongó vagyok😊))A By The Way -ben viszont egyet értünk...mondjuk nem bántam volna,hogy ha az elsõ "rap" szövegbõl kimarad a "Little Dj" szókapcsolat mert ez nem rájuk vall akik mindig is azt mondták,hogy CSAK élõzene és le a DJ-kkel😊
Hat remenykedtem benne,hogy jo szokasukhoz hiven az elozonel jobb albumot hoznak ki.Egyelore nekem nem ugy tunik.A by_the_way isten.Meghallgatom meg egy parszor,hatha megbaratkozok vele.

Egyebkent kiraly a link.Thx.
JHetfield
sajnos kicsit trendi ize van...nomeg kisse kaosz temakat alitottak ossze...

Semmi gond!

Manoi
Amúgy kinek hogy tetszik az album?

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

Manoi
Bocs!

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

Manoi
Köszi!

Egy Isten vagy!

Unknow
Na az áldott jó szívem😊))Tessék leszedheted innen.
Peppers!!!!!!!!!!!!

Manoi
Segítsetek megtalálni a RHCP legújabb albumát!

Köszi!

← ElőzőOldal 12 / 12