572
-
#171 köci :)) -
#170 ez már csilis :)
ezt azé beteszem az adatlapomra:o) -
Kössz, hogy írtál, általában nem reagálnak rá. Amúgy én sem vagyok oda az userbar-okért, csak hát tanulok ps-ezni, és itt az alkalom, hogy kiéljem "tudásom":D. Remélem így jobban tetszik :) -
#168 végre ilyen is van:D csak: 1.) én gyűlölöm az userbart
2.) túl sok benne a zöld, a chilihez piros /max. narancssárga szín illik.) de lehetne fehér a zöld helyett szvsz:)
faszalett -
:D Én csináltam :D -
Wet Sand #166 Hát ekkora észt? De ha egyszer RHCP fan vagyok nem is lehettem volna más(vannak még más kedvenc számaim is):D -
#165 a stadiumról meg a wet sand, kitaláltam ? :D -
Wet Sand #164
A one hot minute album tényleg jó.
Nekem a my friends és a airoplane számok tetszenek. -
Gabyee #163 inkább lenyúták...köcsögök:P
amikor saját fejből nem megy akkor ez van -
#162 gondolom liszenszelték...
De asszem eltemetem ezt a topicot :D -
#161 http://download.gameland.ru/xakep/post/12259/crazy_town-butterfly.mp3
erről beszéltem -
#160 Amúgy jó h így eltársalgok magammal :D -
#159 ma mit vettem észre: Mother's Milk-Pretty Little Ditty közepén pár pendülés rohadt ismerős volt s van egy banda aki késöbb (kilencvenes évek vége vagy még késöbb) egy az egyben lekoppintotta ezt hallgassa meg akinek megvan sztem egyből ráismer -
#158 megvan a One Hot Minute is mekkora király album
már csak a The Abbey Road EP. hiányzik.... -
#157 Minden nagylemezük megvan csak a One Hot Minute meg a The Abbey Road EP... (nem találom torrenten :P) -
#156 és ugy deréktájban is -
#155 fú a dani california óta megnőtt kicsit anthony haja, nem?:C -
Gabyee #154 ja,megkockáztatom hogy még a tokijóhotelnál is jobb lett -
Zséé #153 lehet, de az album sztem jólett :) -
#152 szűkös volt a költségvetés vagy mi? :D -
#151 új videjóklipp: http://www.stadium-arcadium.com/main/video/tell-me-baby.htm -
Gabyee #150 kiköhögném:) -
#149 koncertáraik se alacsonyak ám :C -
#148 Az a gáz h még el is lehetne menni Párizsba Londonba mittomén, meg lehet úszni viszonylag olcsón (fapados járatok stb.) de a jegyek Europában már rég elkeltek :( -
#147 ha jönnének pestre jóhogy mennák :c
-
#146 biztos azt hiszik fordítva tartjuk az olasz zászlót, és hungry?? éhesek?? :DD:DDDD
ná, koncertre nem nagyon tudok eljutni sajn :( -
Gabyee #145 amúgy most szedtem le torrentről egy ilyet: Red.Hot.Chili.Peppers.-.Live.Rock.In.Rio.Lisboa.-.03062006-DVDRIP.[512x384].avi
a két pengetős amit művel az nem emberi,nagyon nyomják!
koncerten voltál?mondják hogy jó volt,lengették a magyar zászlót az első sorban
"Come to Hungary" felirattal.
hátha egyszer ide eszi őket a fene már végre:D -
#144 ja, direkt ezér mindkét számot meghallgattam vagy 20x :)
akkor mindjárt kevésbé kezdett hasonlítani -
Gabyee #143 ennyi erővel kurva sok számot lehetne hasonlítgatni,szerintem ennek semmi értelme pláne így hogy részletekben olyasmi akkordok vannak...
te sem gondolhatod hogy rászorulnának mások dallamaira:P
egyes részeknél nagy a hasonlóság és...vót már ilyen! -
#142 Rég jártam itt, jöttem illuziot ronbolni (: (klikk) -
#141 a rhcp - venice queen című szám közepén van egy kis "gitárpengetés", van valamilyen tabulátorotok arról?? -
#140 [URL=http://www.numero7.com/search.pl?refer_id=§ion=&kulcs=product_id&search_string=9362-49997-2]stadium arcadium maximus ^^[/URL] -
#139 5-6,000 Forint lehet:) -
PGA #138 Hé fiuk, mennyibe kerül az uj album? köszi
(ha a boltbol veszem) -
#137 lol rhcp 7vége van a viván...persze vasárnap megint nemleszek itthon, fakk!!!!
-
Gabyee #136 tudom hogy közhely de torrent:P -
Doomguy #135 valaki monja már meg pls hogy honnan lehet letölteni
-
#134 szeintem a Stadium Arcadium van olyan szinten mint a Californication.. de tényleg sokszor kell meghallgatni, első 2 hallgatás csak a felszín kaparászása.. -
hokotro #133 Két hete hallgatom a chilit és most jutottam el a teljes átérzésére.Sok a hasonló akkordmenet az előző albumokhoz,kicsit nyugottabak a fiuk sok-sok vokállal:-)De hát kitől is nyulnának kenvenceim.Maguktól???A chilinél belefér.Ellentétben ismererőseim nagy csalódására/mi nekem jól jött/hozzám vágták az uj albumot:hallgasd csak mert ez egy sz..:-(Kicsit csalódott voltam az elején én is másra számitottam.Vártam Flea nagy Slapp szólóit,Frusciante nyüszitését,ez helyett egy megtisztult zene áradt a füleimbe.De megértettem érzelmi világukat,mondanivalójukat,és azóta ki sem veszem a cd-playerből:-)De higgyétek el többször kell meghallgatni.Ez a kulcs hiszen ahogy a csipős paprika is a Chili is nehezen emészthető:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#132 jah cirka 40K lenne xD