257
Globális katasztrófa
-
#44 és a több ezer év nem is sok, olyan szempontból...úgyhogy először gondolkodj...:) -
#43 jah...má évekkel ezelőtt tutták hogy erkerülhetetlen a katasztrófa, és ilyen filmekkel manipulálták az emberiséget :D -
#42 a nap 6milliárd év múlva "deglik meg", de az sem lenne elég idő egy új életre... -
#41 Csatlakoznék Skorpióhoz: A temával kapcs, Van egy másik nagy mondás: "Vannak emberek akik ÉLIK az életüket, masok meg csa bámulják bambán ahogyan elmúlik"
Émberek én meg szeretném élni a P13-at meg a 6 TBites CD-T. Én lenni kicsi optimpista. -
#40 Idelye lenne. Az emberiség a föld rákja, igazán kipusztulhatna már! -
#39 brühü akkó nem lesz playstation 6.... -
YMan #38 Jöjjön csak... befeszítem a bicepszemet és szétrobban rajta. -
#37 azért ez nem gondolhatod komolyan!!!
akármilyen korcs bazze.. ha mi kipusztulunk többet nem lesz élet a földön..mivel nincs több ezer éve a földnek mert addigra a nap megdeglik!!! -
Viking #36 Mindenesetre én a meteornak drukkolok, a mai korcs civilizáció jobb lesz ha elpusztul....még jobb lenne ha megváltozna, de az emberek erre soha nem lesznek képesek... -
#35 :)
kitudja:)) -
#34 Azért ennyire nem indult a világ fejlődésnek ember! Repülő autó :D talán 2-3 száz év múlva -
#33 emberek nemsk esély van hogy elérje a földet és azért 2020 környékén nemsok esély van arra hogy ne autokkal repüljünk meg lézerekkel lövöldözzünk..
szal szvsz mig jön az a dög mi már mosolyogva nyomjuk meg a gombot.....amitől az a hegy összekicsinyül porszemmé:) -
#32 mint az élet... mondom én nagy fájdalom átélő -
#31 Per pillanat a "mérleg egyik tányérja" nagyot koppan a földön ... és szerintem ez nem a jobbik oldal .
Mondhatnám úgyis , hogy jöjjön , aminek jönnie kell vagy legyen meg az úr akarata ... szóval legyünk túl rajta minnél előbb , úgy legalább nem lesz annyira fájdalmas . -
#30 Vannak dolgok amikért kár lenne... az viszont kétségtelen hogy több olyan dolog van amiért mégiscsak érdemes lenne :P -
#29 hja én is gondoltam erre dá rájöttem sokkal jobb ha a meteorrol nézem... :)) -
#28 ezt kinek irtad?:) -
#27 Biztos ismeritek a reklámot .:
"...Élj úgy , hogyha lepereg előtted életed filmje , érdemes legyen végignézned ..."
Nos amit eddig láttam , az csak arra volt jó , hogy már alig várjam azt a kis koccanást .
Esetleg nem lehet felgyorsítani valahogy azt a meteoritot ? Vagy esetleg egy másikat ?
Nekem elég is elég lenne , ha a Hold-at robbantanánk szét ... csak a fejünkre zuhanna pár méretes darab ... és kezdődne minden előlről .Talán legközelebb normálisabb értelmesebb faj uralkodna a világon , mint ez a mostani természetromboló , csupaszbőrű-majomhorda , amik mi is vagyunk . -
#26 Ki nem szarja le ???
Fat-R -
#25 16 év nem egy évezred.. -
#24 Ezt most találtad ki? :))))) -
#23 Mivel? -
#21 bazzeg addigra már marson ülünk popcornal a kezünkbe és nézzük a tüzijátékot ( ahogy belecsapódik a főldbe a meteor:)))
és ha nem ez lesz akkor is lesz olyan fejlettség hogy egy protelektron ágyúval mellé lövünk az meg elolvad.. -
#18 Lehet,hogy nem véletlen volt az a 2 film ami feldolgozta ezt a témát(Armageddon,Deep Impact).......De szerintem hamarabb nyírjuk ki mi,saját magunkat..... -
#16 16 év múltva mindenki menjen ki Rogán házához. Ott tuti túl fogja élni a katasztrófát. :D -
#15 Még van 16 évünk. De úgyse Mo. fölé esik. Nem mer, mert hozzáérne Rogánhoz. -
#14 na megyek babkonzervert... jobb koran elkezdeni
multkor a planet x volt. ezek ugyse igazak.
(remelem) -
#13 Persze,persze.Lefagyasztják a srácot és 2018-ban felengedik.Közben az agyába töltik a meteorit paramétereit.Aztán beültetik az űrhajóba és felküldik a drága életével együtt:) -
#12 Az atletatrikos baratunk is ott lesz? Megint dragan fogja adni az eletet? -
#11 LOL:)
hurrá, itt a világvége, kezdjünk el gyűjteni, teljes a káosz...:) -
#10 Azzal bizony nem.De majd biztos összehoznak valami csúcsprofi űrhajós megamájjerekből verbuvált csapatot, akiket kilőnek a világűrbe a NASA legttkosabb, idegenek által itthagyott űrhajójával, hogy landoljanak a meteor felszínén és atomtöltetekkel robbantsák apró darabokra azt.:) -
#9 azert ha egy ket kilometeresbol leporkolodik par meter, azzal nem megyunk sokra -
#8 Egyébbként a föld légterébe folyamatosan érkeznek kissebb-nagyobb meteoritok.Nagy részük már a légkörben elég, a többi pedig becsapódik, de addigra már minimális lesz a mérete. -
#7 A tudós ugyanakkor úgy véli, a jelenlegi számítások néhány tízezer-millió kilométeres hibahatárral dolgoznak, azaz egyelõre még felesleges lisztet halmozni, meg úgy egyébként is.
Forras: Index -
#6 úgyis szar az élet, vár minket a halál, yeaaah :) -
#5 Csak tudod ezeknek a tudósoknak hetente változik a véleményük.De remélhetőleg nem következik be a katasztrófa.Egyébbként pár ónapja is felröppent a hír, hogy felénk tart valami meteorit, de annak a becsapódását több száz évvel későbbre jósolták.:) -
#4 Azért nem 100%, hogy becsapódik. Azt mondták, hogy valami 0.06-0.6% hogy becsapódik. Tehát nem nagy a valószínűsége ennek, de most ez az első alkalom, hogy pozitív lett az eredmény. -
#3 Én azért nem szeretnék olyan fiatalon meghalni!Remélem ez csak valami félreértés, vagy nagyon gyorsan kitalálnak valami megoldást rá.Van még 17 évük a nagykoponyáknak. -
Garrett #2 éljen akkor kb 33 éves leszek.. ha leszek.. akkor asszem jöhet! -
#1 Most hallottam a hírekben, hogy 2019-ben elképzelhető, hogy egy meteor ütközik a Földdel.Ha ez bekövetkezik akkor ez az egész Földre kiterjedő globális pusztítást eredményez!Valóban közeleg a világvége?