Meteor csapódik a földbe!?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Émberek én meg szeretném élni a P13-at meg a 6 TBites CD-T. Én lenni kicsi optimpista.

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
akármilyen korcs bazze.. ha mi kipusztulunk többet nem lesz élet a földön..mivel nincs több ezer éve a földnek mert addigra a nap megdeglik!!!
szal szvsz mig jön az a dög mi már mosolyogva nyomjuk meg a gombot.....amitõl az a hegy összekicsinyül porszemmé😊
Mondhatnám úgyis , hogy jöjjön , aminek jönnie kell vagy legyen meg az úr akarata ... szóval legyünk túl rajta minnél elõbb , úgy legalább nem lesz annyira fájdalmas .

"A BC a jobbik csapat jutalma."
"...Élj úgy , hogyha lepereg elõtted életed filmje , érdemes legyen végignézned ..."
Nos amit eddig láttam , az csak arra volt jó , hogy már alig várjam azt a kis koccanást .
Esetleg nem lehet felgyorsítani valahogy azt a meteoritot ? Vagy esetleg egy másikat ?
Nekem elég is elég lenne , ha a Hold-at robbantanánk szét ... csak a fejünkre zuhanna pár méretes darab ... és kezdõdne minden elõlrõl .Talán legközelebb normálisabb értelmesebb faj uralkodna a világon , mint ez a mostani természetromboló , csupaszbõrû-majomhorda , amik mi is vagyunk .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
és ha nem ez lesz akkor is lesz olyan fejlettség hogy egy protelektron ágyúval mellé lövünk az meg elolvad..
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
KoЯn
multkor a planet x volt. ezek ugyse igazak.
(remelem)
hurrá, itt a világvége, kezdjünk el gyûjteni, teljes a káosz...😊
Forras: Index
koszontem.