19
  • b
    png rulz!
  • mir
    az űrhajósok meg mehetnének a kermibe, hogy hogy szar, mert mi kijutottunk...
  • mir
    ne mááááá........ az azért legyen már mégiscsak open source...
  • mir
    én levédem az emeri génkszlet változatlan 99,998%át (ami minden emberben azonos)
  • Gabest
    Én pedig levédetem a "sz@rt visszalapátolni a lóba" műveletsort, és akkor majd nem jöhetnek elő ilyen hülyeségekkel az engedélyem nélkül.
  • MuERTe
    Levédetem a tűz szabadalmát :))
  • Rive
    http://origo.matav.hu/print/20010723feltalaltak.html?pth=/tudomany/tarsadalom/

"John Keogh elnyerte az igényelt innovációs szabadalmi engedélyt a "kör alakú
    szállításmegkönnyítő szerkezetre", melyért 2001 májusában, az újonnan életbe elfogadott szabadalmi rendelkezéseknek megfelelően folyamodott."
  • Laci73
    Ez már mindennek a teteje. A pénzéhséget, a munka nélkül csináljunk bevételt, a ravaszkodást nem lehet még megtűrni sem.
  • zer0
    Hat ami mostansag tortenik az mar gusztustalan... Mindenki (tisztelet a kivetelnek) a mas minkajabol akar megelni?...
  • Rive
    #4: ezzel elkéstél. Asszem ausztráliában volt belőle botrány, hogy valaki áttolta a szabadalmi hivatalon a kerék, mint találmány védelmére vonatkozó igényét. Most volt, ca. fél éve.
  • Sir Quno Jedi
    Mikor végre terjed a világon az opensource egyesek még mindig középkori módszerekkel akarnak kaszálni és a szomorú, hogy olykor megy is nekik !
  • Rive
    Volt már ilyen, a .GIF -el kapcsolatban.
    Ma? Az illetékes cég a sülyesztőben...

Ez sem lesz másképpen.
  • Sir Quno Jedi
    Most elnézést a vulgaritásért, de nem elmennek már a jó @@@ba ?!!! A '.dll' használata meg sérti a cégünk licencét és szeretnénk mindenkit megvágni sok milliárd dollárra az egész világon ! Számlaszám mellékelve !