19
-
#19 png rulz! -
#18 az űrhajósok meg mehetnének a kermibe, hogy hogy szar, mert mi kijutottunk... -
#14 ne mááááá........ az azért legyen már mégiscsak open source... -
#12 én levédem az emeri génkszlet változatlan 99,998%át (ami minden emberben azonos) -
Gabest #11 Én pedig levédetem a "sz@rt visszalapátolni a lóba" műveletsort, és akkor majd nem jöhetnek elő ilyen hülyeségekkel az engedélyem nélkül. -
#9 Levédetem a tűz szabadalmát :)) -
Rive #8 http://origo.matav.hu/print/20010723feltalaltak.html?pth=/tudomany/tarsadalom/
"John Keogh elnyerte az igényelt innovációs szabadalmi engedélyt a "kör alakú
szállításmegkönnyítő szerkezetre", melyért 2001 májusában, az újonnan életbe elfogadott szabadalmi rendelkezéseknek megfelelően folyamodott." -
#7 Ez már mindennek a teteje. A pénzéhséget, a munka nélkül csináljunk bevételt, a ravaszkodást nem lehet még megtűrni sem. -
#6 Hat ami mostansag tortenik az mar gusztustalan... Mindenki (tisztelet a kivetelnek) a mas minkajabol akar megelni?... -
Rive #5 #4: ezzel elkéstél. Asszem ausztráliában volt belőle botrány, hogy valaki áttolta a szabadalmi hivatalon a kerék, mint találmány védelmére vonatkozó igényét. Most volt, ca. fél éve. -
#3 Mikor végre terjed a világon az opensource egyesek még mindig középkori módszerekkel akarnak kaszálni és a szomorú, hogy olykor megy is nekik ! -
Rive #2 Volt már ilyen, a .GIF -el kapcsolatban.
Ma? Az illetékes cég a sülyesztőben...
Ez sem lesz másképpen. -
#1 Most elnézést a vulgaritásért, de nem elmennek már a jó @@@ba ?!!! A '.dll' használata meg sérti a cégünk licencét és szeretnénk mindenkit megvágni sok milliárd dollárra az egész világon ! Számlaszám mellékelve !