47
Ki definialta a ronda szavakat es miert?
-
netuddki #47 hmmm.....!!!
nagyívben leszarni mindent ???
nekifutásból és helyből is???
így van!!!
így bizti nem kapsz szívrohamot!! -
#45 kevesebb stresszel jár kevesebb dolgon kiakadni, szerintem logikus
minél több dolgot szarsz le magasról, annál nyugisabb az élet -
#43 pontosan -
#40 nincsenek csúnya szavak, csak prűd majmok..... -
#39 Az sem rossz:) -
#38 hehe, ugyanez volt franciaknal a metron. magyar apuka korbekinalta kicsiny csaladjanak a negrot... :D -
#36 ha ez igaz lenne a pina nem lenne ronda szó:) -
#35 Szerintem a "punci" nem sorolható a tipikus ronda szavak közé. -
TheZsenyka #34 ja igen, szóval emiatt nevezik őket "csúnya" szónak. ehhh, valaki megzavart az előbb -
TheZsenyka #33 Általában a társított kép (szar - egy darab ürülék képe jut eszembe, legalábbis nekem) illetve a társadalom által ezekhez a szavakhoz társított jelzők (szar ember= szélhámos, aljas stb.) -
Majati #32 akkor most ronda? -
Majati #31 maki azt mondta nem csúnya. más vélemény? -
#30 attol fugg kié? :D -
Majati #29 most a punci akkor csúnya szó? :) -
#28 ajanlom gyalazo topikot. hat ha azok neked nem csunya szavak akkor... -
Draco #27 Amerikaban se lehet hasznalni a negert mar. A feketet is csak a koznyelvben a mediaban mostmar minden Afro-amerikai megszolitast kovetelnek maguknak a negerek. Hogy egyem a kis erzekeny lelkuket... -
#26 Értem a szitut,elég kellemetlen lehetett.Oda kell figyelni mit mond az ember, még külföldön is. -
#25 ja, de semmi rosszindulat nem volt bennem, csak magyarul kimondjuk a neger szot es nem feketezunk feleslegesen -
#24 Gondolom a feketének sem lehetett valami fényes érzés. -
#23 Angliaban is tiltott szo a neger, ott azt kell mondani fekete. Kb egy honapja utaztam a londoni metron. Mindenfele ember volt korulottem. Mondom baratnomnek magyarul: Odanezz, milyen szep az a neger kislany!
A kocsok fekete, aki kozel allt, utana ugy nezett, azt hittem vegem ha leszallok a metrorol. Szar erzes volt. -
#22 Sajnos elég sok a különböző embertípussal kapcsolatos negatív töltésű kifelyezés.Ez általában jellemző a különböző népekre.Az emberiség globálisan idegengyűlölő:( -
#21 Es a neger? Egyes tarsadalmakban az is tiltott szo, ami szvsz hulyeseg. -
#20 De akkor már itt van egy másik szó is: BUNKÓ..Ennek is megváltozott némileg a jelentése nem? -
#19 Ez jó kérdés!Mert a paraszt eredetileg egy társadalmi osztályt, a főldművesek csoportját jelentette.Manapság már mindenki paraszt aki viselkedésével kivívja eme rangot, esetleg vidéki származású. -
#18 es akkor mi van a paraszt szoval? -
#17 Felreertes ne essek, en nem akarom, hogy csunyan beszeljenek az emberek, csak arra vagyok kivancsi, hogy egy-egy szot miert kialtottak ki csunyanak? -
#16 talán maguknak köszönhetik az illető tömbhöz tartozó emberek a kitüntető jelzőket... -
#15 Akkoriban a búzabiznisszel foglalkozó egyének mind melegek voltak?:) -
#14 Ja nem buza hanem búza -
#13 buzeráns = buzaárus /ez komoly régi szavak szótárában láttam még vmikor/ -
#12 És mi van a "cigány" vagy a "zsidó" szavainkkal?Félre ne értsetek,én nem vagyok rasszista, de ezen szavak is negatív töltést kaptak az idők során, és igen sokszor alkalmazzák az emberek egy-egy ízes káromkodás alkalmával.
-
#11 akkor beszéljünk arról, h. ott kezdődik a probléma, ha ez neked új dologként jelentkezik...tehát nem ismerted eléggé a csajt.... -
#10 ez akor is ful lértelmetlen és hülye elgondolás..miért csunya bazzeg?:)) majd ha kifogsz egy olyan barátnőt aki igy beszél: hogy a faszom teli van azzal a szájbabaszott ágival hogy megint a hátam mögött beszél a barátnőmnek ugy szétfogom rugni a kurva anyjáva együtt stb stb... majd azé kiváncsi leszek hogy rászolsz*e majd hogy ugyan fogd már magad vissza.. vagy inkább alapbol dobot a nőt... -
#9 most őszintén te örülnél ennek ?
"csá te fasz köcsög dewdew, mi a szar van már veled bazmeg ?"
pedig a te elgondolásod szerint ez még belefér, vagy nem értem miért indítottad a topicot.
-
Cölöpverő #8 pl: PAINT -
#7 Szoktal Te is erdekeseket nyitni :) -
#6 Kiszól a lyuk a gödörből. -
#5 ez egy igen hülye topic de mindegy.. -
#4 Ez a magyar nyelv szépsége :). Elég egy betűcsere és a szónak teljesen más a jelentése. Csak ez akkor ciki, ha nyomtatásban jelenik meg... -
#3 fuck it!