342
Aliens Versus Predator 2 - Primal Hunt
-
#342 Mennyiért adod el? -
kisAKOSH #341 eladó avp2 eredeti - 2cd - .
[email protected] -
#340 Egyértelmű: megsérült az eredeti lemezed, és|vagy tönkrement a lemezmeghajtód.
Na jó, ha mégsem: töröld le az egészet, majd telepítsd újra e szerint.
-
csulok007 #339 nekem mindig azt írja indításkor hogy : wrong disc inserted. ezzel micsinájjak valaki segítsen plz :C -
W B #338 itt van ni -
HalálosHintalow #337 Köszönöm. Lehet esetleg tudni, hogy mi a neve a modnak? -
W B #336 nincs. de a sima AvP2-höz van egy multi mód e téren. -
HalálosHintalow #335 Sziasztok!
A következő kérdésem lenne: sokat nyomjuk lan-ban az avp1-et és 2-őt.
Az 1 -ben van olyan lehetőség, hogy marine csapatban bemegy az ember egy pályára, és csak özönlenek az alienek. A 2-ben ilyet sehogy sem sikerül beállítani. Olyan, mintha nem is lennének benne botok, akiket be lehet rakni, hogy többen legyünk a pályán.
A Primal Huntban lett valami változtatva ilyen téren a multiplayerben? -
fawcet #334 Kétmagos procira a megoldás: ikonra jobb gomb -> tulajdonság, majd kompatibilitás mód win2000 vagy másik. És normál sebessége van a játéknak.
Én UT-vel kapcsolatban tapasztaltam ugyanezt és ott így oldtam meg. -
nkasi #333 Szeva!Én pedig most is elakadtam!Már kezdek ideges lenni!
-
#332 Sima AvP2vel, és primal hunttal nem multizok, csak Ajl móddal.
Annyira azért nem nehéz az aliennel ph-ban :P -
nkasi #331 Helo!
Isten vagy!Azóta se találtam még!Teljesen máshol kerestem!Köszönöm!Már megyek is tovább vele.Multiplayerezni nem szoktál?Üdv -
#330 Bocs, rosszul sikerült
Link -
#329 Remélem ez segít
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/556ngjWPFuI&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/556ngjWPFuI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Sok sikert -
nkasi #328 Sziasztok!
Egy kis segítség kéne mielőtt megbolondulok!
Olvastam itt egy hozzászólást mit kell csinálni az aliennel a játék elején de ígyse jövök rá hogy menjek tovább.Az elején mikor 4 pradator mászkál fel alá merre menjek?Semmiféle rácsot nem találok ahol le kéne ugrani,se l alaku szobát semmit!Ha valaki tudna segíteni megköszönném!Meg szeretnék még interneten keresztül is játszani!Előre is kösz!ÜDV -
W B #327 szinte bárhonnan -
kenny0603 #326 honnan tudom letölteni a játékot? -
marci9507 #325 betudnátok linkelni egy kijáccást a játékhoz?elöre is köszi
-
#324 Szívesen ? :D -
marci9507 #323 ok köszi am má haverom megmutatta hogy hogy kell. -
#322 Hát így konkrétan nem de ha van próblémád megpóbálunk segíteni :D -
marci9507 #321 hello.valaki megtudná mondani hogy kell predatorral a negyedik pályát végig vinni? -
#320 A túl gyors alatt mit értesz ??
mert az avp maga is nagyon gyors régi gépeken is.
Ha irreálisan gyorsa akkor kell egy cpu killer ami lecsökkenti a sebességet de durván :D -
Boboka12 #319 sziasztok! beszereztem a avp gold gammát
csak egy gond van... túl gyors valszinű a két mag miatt...
le lehetne azt tiltani vhogy játékban???
előre is köszii
-
iguanodon #318 Köszönöm a segítséget.
Sikerült fel kellett tennem egy régebbi NVIDIA drivert a 66.93-ast e felett nem megy rendesen. Végre megoldódott, lehet nyomni ha valaki multizni akar szivesen csinálok szervert. -
#317 avp 2 topikban írtam válszt -
iguanodon #316 Szevasztok.
Az lenne a prolémám, hogy igazábol nem ide tartozik de nem találtam az első részhez fórumot.
Megvan eredetiben az AVP 1 GOLD elindul minden rendben van vele a menüben de mikor a játék betöltődik megmerevedik a kép, hang van de más nincs.
Egyszerűen semmi segítséget nem találok a neten nem tudom mit csináljak.
Az AVP 1-2 mindig ott volt a legjobbak között, valahogy szeretnék az eggyel újra játszani. -
#315 sztem szedd le máshonnan lehet hibás -
W B #314 probálkoztam még prádologgal... de sehogy sem -
W B #313 oké, köszi! -
#312 utána kérdezek -
W B #311 a bátyám és én is kerestük de nem találtuk -
#310 itt lessél körül
ha nincs akkor szülj kaparok valahonnan -
W B #309 a sima AvP2 működik.
amúgy Krek kell akor... de honan szerezhetek? -
#308 Alap avp 2 fent van működő képesen ?
amúgy a game spy az csak egy szerver kereső, mivel úgy sincs nagyon szerver kb 5 db ezért nem fontos feltenni a wrong disk meg krekk téren nézz körül, illetve hogy az alap avp 2 jól megy e., A primal a saját cd ről indul annak kell bent lennie. ha az van bent és kiírja akkor megeint csak krekk -
W B #307 első kép
második
harmadik
és ezz maga... amit telepítetem -
W B #306 első kép
második kép
harmadik kép
na ez... ás most a másik változattal is megprobálom -
#305 oksi -
W B #304 egyik ami úgy ahogy működik:
el akarom indítani feljön a kis ablak a királynővel, rákatintok hogy elindítsam, feljön hogy mekkora beállítás, stb... aztán hiba üzenetet ír ki. még az a letöltöt változat fent van a gépen... meg probálom ujra telepíteni aztán belinkelem a képet. ok? -
#303 Mi a gond vele ?