113
King of the Road
  • Cobra11
    ja. tényleg király az új.
  • Hitm@n
    De most tényleg,mi a különbség a kettő között? Nem ua. a 2 játék? Melyik a jobb?
  • lengyela
    Nagyon király lett!
  • Cobra11
    Kérlekszépen van 1 hasonló műfajú ugyanis most jelent meg az új hard truck. letölthető a warezcenter.warez.hu címről.
  • Guillotine
    Igazad van és én is tudom,hogy már egyszer megjelent,de akkor is jó lenne hozzá patch ami az említett dolgokat javíthatná.Azért bosszantó,hogy ha tankolok és valamelyik őrült belerohan a benzinkútba az felrobban és én még mindig töltöm tovább a naftát,sőt a kamionomon sem lesz egy karcolás sem.Ez azért durva.
  • Guillotine
    Hát nem tudom,de a kártyád bőven jó hozzá.Nekem csak egy GeoForce2 MX400-om van,de ilyen probléma még nem fordult elő nálam,pedig elég sokat játszom vele.
  • experience
    Honnan lehet leszedni??
  • SecMan
    Rad 8500 van....
  • :)
    most töltöm le a gamét... remélem yó lesz...
  • Guillotine
    Nem tudom milyen videokártyád van,de nálam ez még egyszer sem lépet ki és nem villogtak a feliratok.Esetleg csak akkor amikor esett az eső és villámlot az ég.
  • Guillotine
    Szerintem az a legnagyobb gond vele,hogy 32 bit.be nem lehet feltenni,úgy talán szebb lenne.Az is igaz,hogy sok bug van benne,de remélem mielöbb adnak ki hozzá patchet.Talán még az is nehézkes a játékban,hogy a licens autókat nehézkes megszerezni.
  • Guillotine
    Szerintem az a legnagyobb gond vele,hogy 32 bit.be nem lehet feltenni,úgy talán szebb lenne.Az is igaz,hogy sok bug van benne,de remélem mielöbb adnak ki hozzá patchet.Talán még az is nehézkes a játékban,hogy a licens autókat nehézkes megszerezni.
  • Cobra11
    Köszi. NHRA DRAG RACING nincs meg. fel tudnád valahova tölteni nekem esetleg?
  • Cobra11
    Azt, hogy honnan lehet letölteni nem tudom, mert én Direct Connecten keresztül töltöttem le. Nem tud valaki egy oldalt ahonnan ehez vagy a Hard Truck 2-höz tudnék kiegészítéseket letölteni?
  • [Walaki]D`Lair
    Honnan lehet leszedni????
  • Cobra11
    nem csak intro hiányzik abból hanem még más is. arra viszont nem emléxem hogy mi csak tudom, hogy volt még valami. meg ezt lehet patchelni a ripet meg nem.
  • Cobra11
    Annyira nem szar de ez tényleg a Hard Truck 2 felpeccselt és még 1 kicsit továbbjavított változata. Az csak ripben volt meg. Ez meg legalább megvan ISOban.
  • G. Joe
    én 2 percet adtam neki!
    A mai világban ennél több időt nem ér egy ekkora trágyarakás! :(
  • SecMan
    Szevasztok, nekem bejön, mondjuk nem egy csúcskategória, de lehet vele játszani, csak van vele egy kis gondom: egy idő után a feliratok elkezdenek villogni, és ki is lép a játlk a desktopra! van erre megoldás??
  • Anee
    Ez a játék kb egyenértékű a V8-al
    Hogyan csináljunk minimum ráfordítással programot...
    Ez a Hard Truck 2 pecselt változata
  • Ams
    hol lehet letölteni?

Sir Ams
  • Guillotine
    Olvasd el a bevezetönek szánt hozzászólást.
  • Guillotine
    Szevasztok! Nem tudom kit mennyire érdekel ez a Kamion szimulátor mely magába foglalja a szimulátor és a kereskedelmi programok minden gyengéit vagy erösségét.Ha van hozzá szólásotok vagy tippetek nyugodtan írjatok és segítsük egymást,hogy együtt élvezzük ezt a kis progit.
  • Lazarus
    miez?