King of the Road

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tmartin
sziasztok

IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

King of Roads
hát én azt letöltöttem 😄

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Ti most bohóckottol velem?<#duhos2><#duhos2>

A. Mégegysze elmondom: Az apám kollegájának egy ismerõse másolt nekem egy játékot (IMÁDOM AZ AUTÓS SZIMULÁTOROKAT!!!<#felkialtas><#felkialtas>) FELTELEPÍTETTEM A "KING OF THE ROAD" KAMIONOS JÁTÉKOT. MEGY. csak ha DEMÓT választom akkor 2 perces videó után vagy egy SPACE gombnyomás után vissza tér a fõmenübe. CSAK DEMÓ-BAN VAN MEG NEKEM EZ A JÁTÉK.

Kaphatnék némi információt, hogy lehet beszerezni a FULL VERSION-t?<#conf><#conf><#conf><#help><#help>

Csá!

zolo
Mindenféle gond nélkül kéne indulnia xp alatt, nálam simán ment.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Halló! Ott van feltüntetve hogy csak DEMÓBAN láttam.

Hol és hogy és mennyiért lehet megvenni ezt a játékot?

Csá!

nagykispeter
hát ne a demot válaszd

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Sziasztok. Nekem az apám kolegájának egy ismerõse hozott egy játékot. KING OF THE ROAD 1 cd. és telepítettem (nekem is xp-m van) elindul de amikor a Demo opciót választom, akkor egy kb 2 perces videó után vissza megy a fõmenübe.

Nem tud valaki segíteni, hogy ennek a játéknak a hardverkövetelményei mik?

Csá!

ujra elovettem..😊de:
xp alatt h a rakba inditsam el? kompatibilitas nem er semmit... el se indul mar hibauzenetet kapok.. kis ini file irogatas utan annyit sikerul elernem h fekete kepernyo de azon tul semmi..nem tud vki mondani vmi okosat ezzel kapcsolatban?

Tudtommal a KotR-hoz a gyáriakon kívül nincs más járgány. Sajna...

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Hi azt szertném megkérdezni hogy KotR-ba vannak masféle kamionok is vagyis lehet berekmi más kamionokat is?
Elõre is köszi
[HUN]FaTaL
még ha lenne ilyen oldal😊 ...

http://goo.gl/gd6Zi5

Guillotine

www.guillotine.atw.hu

Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne megszeretzni a King of The Road - Hard Truck 2 -öt?

Speedbreaker
de jó hogy van ilyen topik is <#eljen>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Hi! Magyarosítás azóta sincs? Én még nem találtam.
filamester
engem is érdekelne

Tarajos Sül
Hol lehet hozzá találni bövitéseket?

uj pályák,kocsik stb,

Thanks
filamester
köszi szépen 😄

ÁjjLe BoBBi
engedd meg had gratuláljak!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

kigyi
Nekem meg hányingerem van az olyanoktól akik csak azért elõvesznek egy régi topikot hogy értelmetlen hozzászólásokat fûzzenek hozzá. Maha <#TÖRÖLJÉTEK>

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

filamester
juj de rég nem írt ide senki hát most írok én ide!
Szerintem 1 marha jó játék!!!

akyyy
ez egy jó játék

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Charly
már meg van csak nemtudom hogy lehet hc-s szálitmányt vinni

V-Storm
A 18wheels of Steel:Across American ez az új.

\"Sic Dis Pak Perabalum\"

ok

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Charly
nem hanem a king of the road

most melyik is a legujabb hard truck??
a Hard Truck: 18 Wheels of Steel
??

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Charly
sziasztok nincs meg valakinek a 07-es file?

ez igaz. a jowoodos fiúk sok dolgot kijavítottak, de az új hard truck akkor is királyabb!!
ez a régi hard truck felújítása. viszont megjelent az új hard truck és az sokkal jobb mint ez.
ja. tényleg király az új.
Hitm@n
De most tényleg,mi a különbség a kettõ között? Nem ua. a 2 játék? Melyik a jobb?

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Nagyon király lett!
Kérlekszépen van 1 hasonló mûfajú ugyanis most jelent meg az új hard truck. letölthetõ a warezcenter.warez.hu címrõl.
Guillotine
Igazad van és én is tudom,hogy már egyszer megjelent,de akkor is jó lenne hozzá patch ami az említett dolgokat javíthatná.Azért bosszantó,hogy ha tankolok és valamelyik õrült belerohan a benzinkútba az felrobban és én még mindig töltöm tovább a naftát,sõt a kamionomon sem lesz egy karcolás sem.Ez azért durva.

www.guillotine.atw.hu

Guillotine
Hát nem tudom,de a kártyád bõven jó hozzá.Nekem csak egy GeoForce2 MX400-om van,de ilyen probléma még nem fordult elõ nálam,pedig elég sokat játszom vele.

www.guillotine.atw.hu

Honnan lehet leszedni??
SecMan
Rad 8500 van....

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

most töltöm le a gamét... remélem yó lesz...
Guillotine
Nem tudom milyen videokártyád van,de nálam ez még egyszer sem lépet ki és nem villogtak a feliratok.Esetleg csak akkor amikor esett az esõ és villámlot az ég.

www.guillotine.atw.hu

Guillotine
Szerintem az a legnagyobb gond vele,hogy 32 bit.be nem lehet feltenni,úgy talán szebb lenne.Az is igaz,hogy sok bug van benne,de remélem mielöbb adnak ki hozzá patchet.Talán még az is nehézkes a játékban,hogy a licens autókat nehézkes megszerezni.

www.guillotine.atw.hu

Guillotine
Szerintem az a legnagyobb gond vele,hogy 32 bit.be nem lehet feltenni,úgy talán szebb lenne.Az is igaz,hogy sok bug van benne,de remélem mielöbb adnak ki hozzá patchet.Talán még az is nehézkes a játékban,hogy a licens autókat nehézkes megszerezni.

www.guillotine.atw.hu

Köszi. NHRA DRAG RACING nincs meg. fel tudnád valahova tölteni nekem esetleg?
Azt, hogy honnan lehet letölteni nem tudom, mert én Direct Connecten keresztül töltöttem le. Nem tud valaki egy oldalt ahonnan ehez vagy a Hard Truck 2-höz tudnék kiegészítéseket letölteni?
[Walaki]D`Lair
Honnan lehet leszedni????

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

nem csak intro hiányzik abból hanem még más is. arra viszont nem emléxem hogy mi csak tudom, hogy volt még valami. meg ezt lehet patchelni a ripet meg nem.
Annyira nem szar de ez tényleg a Hard Truck 2 felpeccselt és még 1 kicsit továbbjavított változata. Az csak ripben volt meg. Ez meg legalább megvan ISOban.
G. Joe
én 2 percet adtam neki!
A mai világban ennél több idõt nem ér egy ekkora trágyarakás! 😞

http://deathfellows.hu/

SecMan
Szevasztok, nekem bejön, mondjuk nem egy csúcskategória, de lehet vele játszani, csak van vele egy kis gondom: egy idõ után a feliratok elkezdenek villogni, és ki is lép a játlk a desktopra! van erre megoldás??

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Ez a játék kb egyenértékû a V8-al
Hogyan csináljunk minimum ráfordítással programot...
Ez a Hard Truck 2 pecselt változata