26
Titan D5TB
-
#26 DE! -
Balko #25 Nekem celeron 800-am van és 40-44 fok ezzel a hűtővel. Nem sok ez egy kicsit? -
#24 De van ám, 25-30 FPS -el kódolom a DVD filmet.max 2 óra -
#23 Igazad van, ezt én is tudom...
De nemá, hogy egy 2000MHz-ex XP hűvősebb legyen mint egy 1,33GHz-es TB... 8| -
Borg #20 Te most magaddal vitatkozol?
Nem zavarlak -
#19 Ezek az Athlon procik tényleg nagyon fűtenek.Nekem az xp 1800+ teljes terhelésen és egy jó meleg nap 51 max igaz van egy kis H2O a rendszerben.Eddig a c800 max 32 fok volt evvel a hűtővel. -
#18 Ne légy má ilyen bőbeszédű! -
#17 Nos? Várom a kimerítő magyarázatot: Miért melegszik egy Athlon jobban, egy azonos órajelű Duronnál? -
#16 Megmagyaráznád, akkor, hogy az azonos órajelű Athlon és Duron között miért van akkora hőkülömbség? Merthát ugyebár a Cache-en kívül nemigen van külömbség a két proci között. -
Borg #15 Szerinted a cache fűti a procit?
Érdekes elgondolás -
#14 Nemvéletlenül nem melegszik a procid, 192K L2 Cache-sel van benne kevesebb (256k helyett ugyebár csak 64k), nincsen ami fűtene, de nem is megy úgy mint egy Athlon... -
Obi #13 Szerencsére imádkozás helyett csipog a ketyere, ha gond van a ventivel. Ja egyébként ki szándékozom cserélni a dobozomat, mivel a jelenlegibe nem tudok házhűtő ventit tenni a gép hátuljába. -
Obi #11 Sman2 kösz a hozzászólást, csak azt nem értem, hogy sokallod vagy kevesled a fokokat? Az 1 GHz-es Duronod, ha jól tudom már Morgan magos, ami kevesebbet fogyaszt az alapverziónál, míg az én TB-m még a régi maggal pörög ~70W-al. -
#10 Gratulálok a megfelelő hűtő vsárláshoz! :)
OBI: Az igen...az én 1GHz-es Duronom nem éri el a 40-et...na jó 42-öt...:)
Ennyire melegszik a TB... -
#9 Hát igen az elég KIS proci ehez való meg még egy kicsit feljebb max AMD 1700+ attól feljebb már nem hűt jol ! -
Borg #8 Titan D5TB3 + P3-S 1133B/512cache = 30- max 38fok mikor a legnagyobb kánikula volt... átlag 33-34 -
#7 Ja, nem vizhutes, az mar regi, hanem tejhutes.
Igy a proci vitaminokat is kap -
#6 Akkor ott melegititek reggelente a tejet? :) -
#5 Nekm is ezzel a hutovel az 1800-as XP-m 70 fok -
#3 Havernak 900as TBje is ennyi, de én sokallom egy kicsit. -
Obi #2 Bocsánat, de kissé elnéztem a fórumot. -
Obi #1 Sziasztok!
A gépemben most cseréltem procit és emiatt ventit. Korábban Duron 750-es volt benne Titan D3-as ventivel, ezzel a hűtővel az új proci (1,33GHz-es TB) alapban 56 fok körül járt, terhelve 64-66. Ekkor vettem egy D5TB-t. A proci most alapban 48-50, terhelve 55-56 fokos. Mivel kissé zsúfolt a mini torony házam, így lekaptam a fedőt. A szobámban sajna nincs klíma, így elég meleg van. Reálisak ezek az értékek?