26
Titan D5TB
  • Spenser
    DE!
  • Balko
    Nekem celeron 800-am van és 40-44 fok ezzel a hűtővel. Nem sok ez egy kicsit?
  • PeTTi
    De van ám, 25-30 FPS -el kódolom a DVD filmet.max 2 óra
  • Sman2
    Igazad van, ezt én is tudom...
    De nemá, hogy egy 2000MHz-ex XP hűvősebb legyen mint egy 1,33GHz-es TB... 8|
  • Borg
    Te most magaddal vitatkozol?
    Nem zavarlak
  • PeTTi
    Ezek az Athlon procik tényleg nagyon fűtenek.Nekem az xp 1800+ teljes terhelésen és egy jó meleg nap 51 max igaz van egy kis H2O a rendszerben.Eddig a c800 max 32 fok volt evvel a hűtővel.
  • Gerry
    Ne légy má ilyen bőbeszédű!
  • Gerry
    Nos? Várom a kimerítő magyarázatot: Miért melegszik egy Athlon jobban, egy azonos órajelű Duronnál?
  • Gerry
    Megmagyaráznád, akkor, hogy az azonos órajelű Athlon és Duron között miért van akkora hőkülömbség? Merthát ugyebár a Cache-en kívül nemigen van külömbség a két proci között.
  • Borg
    Szerinted a cache fűti a procit?
    Érdekes elgondolás
  • Gerry
    Nemvéletlenül nem melegszik a procid, 192K L2 Cache-sel van benne kevesebb (256k helyett ugyebár csak 64k), nincsen ami fűtene, de nem is megy úgy mint egy Athlon...
  • Obi
    Szerencsére imádkozás helyett csipog a ketyere, ha gond van a ventivel. Ja egyébként ki szándékozom cserélni a dobozomat, mivel a jelenlegibe nem tudok házhűtő ventit tenni a gép hátuljába.
  • Obi
    Sman2 kösz a hozzászólást, csak azt nem értem, hogy sokallod vagy kevesled a fokokat? Az 1 GHz-es Duronod, ha jól tudom már Morgan magos, ami kevesebbet fogyaszt az alapverziónál, míg az én TB-m még a régi maggal pörög ~70W-al.
  • Sman2
    Gratulálok a megfelelő hűtő vsárláshoz! :)

OBI: Az igen...az én 1GHz-es Duronom nem éri el a 40-et...na jó 42-öt...:)
    Ennyire melegszik a TB...
  • Spenser
    Hát igen az elég KIS proci ehez való meg még egy kicsit feljebb max AMD 1700+ attól feljebb már nem hűt jol !
  • Borg
    Titan D5TB3 + P3-S 1133B/512cache = 30- max 38fok mikor a legnagyobb kánikula volt... átlag 33-34
  • Stann
    Ja, nem vizhutes, az mar regi, hanem tejhutes.
    Igy a proci vitaminokat is kap
  • Shep
    Akkor ott melegititek reggelente a tejet? :)
  • Stann
    Nekm is ezzel a hutovel az 1800-as XP-m 70 fok
  • Shep
    Havernak 900as TBje is ennyi, de én sokallom egy kicsit.
  • Obi
    Bocsánat, de kissé elnéztem a fórumot.
  • Obi
    Sziasztok!
    A gépemben most cseréltem procit és emiatt ventit. Korábban Duron 750-es volt benne Titan D3-as ventivel, ezzel a hűtővel az új proci (1,33GHz-es TB) alapban 56 fok körül járt, terhelve 64-66. Ekkor vettem egy D5TB-t. A proci most alapban 48-50, terhelve 55-56 fokos. Mivel kissé zsúfolt a mini torony házam, így lekaptam a fedőt. A szobámban sajna nincs klíma, így elég meleg van. Reálisak ezek az értékek?