Win XP corp warez - vége lesz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
siman csinaltam egy cselt amit leirtak az egyik hacker siton😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Olvasom itt a topicot es mondom nah probajam meg az updatet😊 Ha tnem elindult vazz 😊))
Problem resolved geeeeeeeeee
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ejjen a Windows!!!
(kenyeren es patkanymergen)
Állitsd le magad de gyorsan... háboruzni nem hiszem hogy fogunk, kevés vagy te ahhoz. Viszont ha nem tudsz értelmeset szólni a fórumon, az a kötelességem hogy eltávolitsam a hozzászólásaidat. És ezzel téma lezárva.
Ha nem vetted volna észre errõl szól a fórum.
Ide azért járnak emberek, hogy tapasztalatot cseréljenek, és segitsenek egymásnak.
És nem azért, hogy a te hülyeségeidet olvassák itt.
Teljesen kicsavarod amit itt irnak, végig se olvastál semmit, csak a levegõbe beszélsz. Senki nem mondta azt, hogy pénzért kéne megvenni akár mit is, sõt még azt sem, hogy ne menne fel az SP1 vagy akármi más az XPre. Mindenre van megoldás.
Ha nem tudsz segiteni itt senkinek, nincs egy értelmes témába vágó, segitõkész mondandód, akkor jobb ha más topic/fórum után nézel.
És ha már te is fenyegetõztél, jobb ha ezt is annak veszed, mondtam ezt mint moderátor.
vegulis engem csak az azavar az XP-be hogy nem tudok updatelni 😞
Amúgy nem tudom, de nekem abszolúte semmi problémám az XP-vel 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Miert nem tudom updatelni a windowsom?!?! XP-em van!
senki nem tudja,hogyan kell eletet lehelni a service packbe?
Mint sok más embernek mától.
De azért talán látjuk itt még.
Thx
Thx
😞
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A fenti cikk és más források szerint a WinXP készülõ 1. service pack-je után minden corporate verziójú XP-t regisztrálni kell majd, és az eddigi generált kódok nem mûködnek majd, mivel a kód-generáló algoritmust az SP1 megváltoztatja. Szivás, szivás. Ez azt jelenti, hogy az SP1-tõl kezdõdõen a mostani corporate XP-ket nem lehet update-elni.