59
Win XP corp warez - vége lesz
  • Sephi
    nem tudom ha eszt nekem mondtad de en nem igy oldottam meg:)

siman csinaltam egy cselt amit leirtak az egyik hacker siton:)
  • Sephi
    Ha en leszopom magam :)))

Olvasom itt a topicot es mondom nah probajam meg az updatet:) Ha tnem elindult vazz :)))

Problem resolved geeeeeeeeee
  • Sephi
    En csak egyet mondok...

Ejjen a Windows!!!

(kenyeren es patkanymergen)
  • Borg
    Te nem vagy normális öregem... sephi kijelentette, hogy nem megy az update neki, erre én visszakérdeztem hogy miért. Mégis mit kellett volna? Használjam telepatikus képességeimet, hogy rájöjjek mi lehet a probléma nála, ha egyzer nem adott több infót?

Állitsd le magad de gyorsan... háboruzni nem hiszem hogy fogunk, kevés vagy te ahhoz. Viszont ha nem tudsz értelmeset szólni a fórumon, az a kötelességem hogy eltávolitsam a hozzászólásaidat. És ezzel téma lezárva.
  • Borg
    "Az meg hogy építő jellegű-e az amit írok leszarom"

Ha nem vetted volna észre erről szól a fórum.

Ide azért járnak emberek, hogy tapasztalatot cseréljenek, és segitsenek egymásnak.
    És nem azért, hogy a te hülyeségeidet olvassák itt.

Teljesen kicsavarod amit itt irnak, végig se olvastál semmit, csak a levegőbe beszélsz. Senki nem mondta azt, hogy pénzért kéne megvenni akár mit is, sőt még azt sem, hogy ne menne fel az SP1 vagy akármi más az XPre. Mindenre van megoldás.

Ha nem tudsz segiteni itt senkinek, nincs egy értelmes témába vágó, segitőkész mondandód, akkor jobb ha más topic/fórum után nézel.
    És ha már te is fenyegetőztél, jobb ha ezt is annak veszed, mondtam ezt mint moderátor.
  • Borg
    Mértnem tudsz updatelni?
  • Sephi
    Ha! amen! nekem is van egy haverom aki linux Istennek kepzeli magat es mar le is bunkozott engem szamtalanszor mert windowst hasznalok.

vegulis engem csak az azavar az XP-be hogy nem tudok updatelni :(
  • Borg
    Persze, hát hiszem az ember mitől menő, ha attól nem hogy be tud ezt azt állitani egy linux config fileban...
  • Pheel
    Nemnem! Ő csak próbálkozik. A Lindows-os topic-ban jól le is írta mennyire nincs szívás mással, csak ezzel a frány Windows-zal :))))

Amúgy nem tudom, de nekem abszolúte semmi problémám az XP-vel :)
  • Borg
    ...és egy újabb épitö jellegű hozzászólást láttunk egy csőlátású linuxostól...
  • laja2
    Azért hozzá kell tennem, hogy teljesen felesleges ezeket az SP1-eket feltenni... az XP-nek egyelőre anékül sincs semmi baja, stabil, minden fut...
  • Sephi
    Ahh engem mar lassan nem is erdekel ...
  • nortol
    Lehet, hogy csak a Microsoftnál regisztrált op. rendszert lehet "up.detelni" a service packkal? Nem tartom lehetetlennek.
  • Petyus_
    Az XP-nek a legszebb a kezelőfelülete. :D
  • Petyus_
    Nem azért van, mert warez az XP-d, arra nem iagzán lehet a SP1-et felrakni, vagy de?
  • Sephi
    Lenyeg az hogy rajottem mi a baj. nekem a sp1 instalkor mar eleven olyan hibat ad hogy Setup Error \update.inf nem tudom milyen baja van vele... micsinajak?!
  • Sephi
    Nos en megcsinaltam a cselt de meg mindig nem megy az update...

Miert nem tudom updatelni a windowsom?!?! XP-em van!
  • onkelz
    Elindul,hulye voltam.Viszont tenyleg nem tortenik semmi ha beutom az uj keyt es ujra inditom a gepet.
  • onkelz
    megvaltoztatom a registryben a szamot,utana az msoobe.exe nem akar elindulni a run-bol.
  • onkelz
    ezt nem tudtam:-(sajnalom.
    senki nem tudja,hogyan kell eletet lehelni a service packbe?
  • Borg
    Xiannak nincs nettye.
    Mint sok más embernek mától.
    De azért talán látjuk itt még.
  • onkelz
    Xian pleeeeeeaseee!
  • onkelz
    meg tudna valaki mondani,hogy mit kell atirni a registry editorban,mert szivok :-))nagyon koszi
  • CybearBoy
    De ezek az SP-k még nem a véglegesek, igaz? A 16. hozzászólásban megadott keyek jók lesznek a véglegeshez is?
  • Sephi
    es akkor most eszt a sp1-et azutan tegyem fel amiutan ujra regiztem a windowst? marmint ujra adtam alentebb irt serialt vagy elotte?
  • lck
    http://download.terminal.hu/dl.php3?id=5718
  • CybearBoy
    Ja, ez érdekes. Amikor még nem jelent meg az XP, azzal is ez volt, hogy na ezt muszáj lesz megevnni, mert nem lehet ám csak úgy másolgatni majd...
  • CybearBoy
    Aham, thx. Asztem nem minden warez XP corporate, hanem pl feltört. Mert azt tudtam, hogy a Corporate-t alapból nem kell aktiválni, de asztem van valami más is, amiben más.
    Thx
  • Dodi
    Érdekes, akkor a nagy cégek nem fognak tudni frissíteni az SP1-gyel? :))
  • laja2
    A Windows XP-nek van home és professional verziója. A professionalon belül van a normál meg a corporate verzió, és ezt az utóbbit nem kell regisztráltatni, mivel a nagy cégeknek csinálták, akik nagyon sok példányt vesznek, és nem akarják mindet egyenként regisztráltatni.
  • Borg
    Ha nem kell aktiválni, akkor corporate.
  • CybearBoy
    Nekem lenne egy kérdésem. Honnan tudom azt, hogy nekem ilyen corporate winem van-e, ill. mi is az pontosan?
    Thx
  • Borg
    simán feltörik majd az SP1et is, aztán majd lehet installálni...
  • VinylToy #2
    Ez már az Office XP-nél is működött a crack, majd uptade után újból termékaktiválásra szólított fel, hát ez van nem kell updatelni, vagy el kell menni a boltba megvenni az eredeti szoftvert!
    :(
  • laja2
    http://www.betaone.net/archives/00000060.php

A fenti cikk és más források szerint a WinXP készülő 1. service pack-je után minden corporate verziójú XP-t regisztrálni kell majd, és az eddigi generált kódok nem működnek majd, mivel a kód-generáló algoritmust az SP1 megváltoztatja. Szivás, szivás. Ez azt jelenti, hogy az SP1-től kezdődően a mostani corporate XP-ket nem lehet update-elni.