4322
mit ajánlotok?
-
MasterJay #400 Tedd szinkronba a ram és a cpu órajelét. Everestben meg nézd meg, hogya ramok mekkora órajelen milyen időzítést bírnak és oda tedd őket ha akkor is ez akkor a via lapkákban van a hiba. Amúgy sem túl híresek. Inkább nForce.
Nekem olvasás: 2553
Írás: 930
-
#399 akkor valószínűleg az alaplap fog vissza? -
#398 nem fordítva?:) -
#397 Nekem az írás 2860 az olvasás 1165 .De mikor mennyi. -
#396 alaplap chipset + FSB/ memória időzítés függő. -
#395 Everest:
memória olvasás:2245 MB/s
írás:710 Mb/s
késleltetél:!129,1 ns!
miért ilyen szörnyű eredmények?
ezek a sebességek alaplapfüggők? -
#394 jah olvastam!
Én nem vágyom még a DDR2-re egyelőre!
inkább a 'Venice' elnevezésű procit lehetne már kapni, az már jó lenne... -
#393 én kifejezetten a memóriáról beszélek! :)) -
#392 cikk a főoldalról. -
#391 igazából nem 200-250k körül van 1 normális gép, 10 éve is ennyi volt, mindig ennyi csak a teljesítmény kicsit megváltozott :) -
#390 hát jah ez a hardware cucc a leggázosabb...mármint árilag egyszer fent egyszer lent -
#389 DDR2-től függ már annak is esik az ára, mondjuk a memória ára mindig ingadozik, pl ősszel mindig elkezd emelkedni. -
#388 az nekem csak jóóó!
De egyszer fel mennek majd az árak úgyis -
#387 jah így már világos! -
#386 ez se lenne rossz:
-
#385 amúgy tényleg iszonyat nagyot estek a mem árak ami kb 1 hónapja 19500 volt az most 12300 úgyhogy már csak Kingston-t tartunk raktáron + PQI-t a sulinet miatt de azt megszívtuk rendesen :( -
#384 híd robbantást/építést se hagyd ki :) -
#383 vegyél 1 600 000 négyzetkilómétert tegyél rá mondjuk 1000 játékost (gyalogos/jármű/ágyú/tank/repülő/hajó) több mint 600 várost és megkapod a "pályát" 1 nagyobb városi harcnál több száz ember van jelen egyszerre, szal van mit számolgatni :) -
#382 jaja -
#381 álmodsz? -
#380 ehhez a gémhez ennnyi memcsi kell? -
#379 jah értem.De ha veszek memcsit ottan akkor nekem legyen ám doboz -
#378 az biztos!meg is böszmültem akkor! végülis azt akartam elérni ezzel: tudtam hogy elfogom adni a gépet és majd venni akartam egy újat,de hát az nem jött össze.
azt egy szart kellett vennem... -
#377 jaja kell mert WWIIOnline tegnap felb@szta agyam megint 128-as a max megjelenítő limit, és a mellettem fekvő klán társam nem láttam mert akkora votl a tömeg, szegény angolok pislogtak hogy 200 német beszorított őket a város közepébe :) -
#376 akkor már 2 giga memcsid lesz? bazz... -
#375 nem nyúlja le tuti, csak gondolom az ömlesztett Bulk-ot 10-es dobozban olcsóbban megkapja, máskor is volt már hogy a drágább cuccot oda adta olcsóbban mert kifogyott de a rendelést teljesíteni akarták. -
MasterJay #374 Hitelre ittál, hogy ilyet csináltál?
Szerintem nem fogsz mégegyszer ilyet csinálni?! -
#373 ja nem jót néztem a sima az ezüst színű, bár mindegy úgyse veszek ilyet, veszek még 2*512 Kingmax-ot azt kész, csak lenne már kifizetve a mostani cuccom :) -
#372 hát akkor valaki a nagykerbe lenyúlja -
#371 hát kellett a pénz,de megbántam nagyon!
Nforce 1 chipsetü deszkát cserétem le akkor...nagyon jó volt. -
MasterJay #370 Nekem is tele van a szobám a a hardver dobozokkal amik a gépben vannak. -
#369 komolyan mondom néha nem küldik, mondjuk a BULK jelölés arra lenne hogy nincs doboz, de valamikor jön doboz valamikor nem. -
MasterJay #368 Ó te szegény. CAS 3-8-4-4 ilyen időzítéssel ez 1G modul? -
#367 hát doboz az jó lenne -
#366 sajna a DDR2 ami nekem kéne 533-as ocsmány narancssárga :( -
MasterJay #365 nem értem miért váltottál vissza DDR-ről SD-re. MSI-ben Én sem ismerek ilyen deszkát csak nekem volt egyszer egy Mercury deszkám és az tudta. DDR SD -
#364 ő az bár a dobozt nem mindig küldik :) -
#363 A PH-n olvastam már elég rég róla...Tesztelésbe is jó eredményt mutatott.. -
#362 esetleg eladom,de ki vesz már ilyet?
A vga-m és a falra megy dísznek, eddig úgy nézki.. -
#361 jah SD ég bírja rendesen! gáz nincs vele!
tavaly februárba követtem el ezt a hibát!visszaváltottam DDR-ről SD-re :(
nem ismerek olyan deszkát MSI-be ami SD-s és DDR-s lenne egyszerre...