Memória
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2GB Transcend ram van a gépembe.Arra lenék kiváncsi,hogy hova kéne helyeznem õket,hogy dualba legyenek?1,2,3,4 foglalatba.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
elvileg formázás után is vissza lehet vele állítani ha nem is az egészet, de a nagyját
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ne vegyél bele 1600-as ramot.
1333-asból valószínû elkezeli fogja a 8GB-t.
Apunak mindig igaza van! Most is.
qrva nagy szarban vagyok:S leformáztam 1 gigás micro sd kártyát 1 fényképezõvel és nagyon fontos adatok vesztek el
valahogy nem lehet visszaállítani? aki tud segítsen pls!
- 8GB RAM, ami 2-3%-al lassúbb, mint az eggyel gyorsabb RAM
- 4GB RAM, ahol állandóan cachel a disk-re az OS?
Ha nem férsz el a RAM-ban, onnantól a sebesség akár 90+%-ban is csökkenhet...
Elvileg mûködik, direkt P55-höz készítették ezt a memóriát, más EU országban már lehet is kapni, Magyarországon nem láttam egyenlõre.
4GB nekem kevés, mert két (néha több) munkakörnyezet fut egyszerre és ez már bezabálja a memóriát.
i7-en próbálgattam 1600-7/7/7/20-as modulokat, 3 modulig(6G😎OK
6 modullal belassult legalábbis pista64 alatt.
1333-7/7/7/20-as modulokkal ment neki simán a 12GB.<#nemtudom>#nemtudom>
inkább vegyél lassabb de jobb idõzítésû modulokat.
Magyarországon már lehet venni alaplapot és procit, de memóriát nem, ami nélkül kissé döcögõsen megy a gép. ;-)))
Ez pl. jó lenne (€215)
Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 8GB CL9
Kit w/4x 2GB XMS3 modules, CL9-9-9-24, for Core i5 and i7, 1.65V, Intel XMP
Komplett #: 491287/Manufacturer P\N: CMX8GX3M4A1600C9
Availability: 10 pieces on stock
All hail the double x!
Bocsi, ha rosszul fogalmaztam.
Ha berakod, akkor csak a lassab, 800Mhz-es órajelen fog menni az 1066-os is, igaz dualban. De a 3GB-d meglesz 😊
Asus P5K PRO, C2D E4500 2,2GHz, Corsair Dominator 2x1GB, Galaxy 8800GT 512MB, Samsung 250GB, Asus 1608 DVDRW, Deer 500W PSU, Zalmam MFC2, Logitech G15+G5,
Saor Alba
Amúgy ha a kettõ közt kellene neked választanod, akkor te melyiket választanád?
A JÓ LINK
LINK
Szia!
A Geil és az OCZ ramok nagyon jók! 800mhz miatt gondolom DDR2. Majd Solten dob egy linket!
RAM-okból melyik márkát ajánlanátok a felsoroltak közül leginkább? Melyik a legmegbízhatóbb ezek közül:
GeiL
OCZ
Kingstone
Esetleg ha van olyan, ami ezeknél jobb, azt is írhatjátok! Szeretnék venni RAM-ot 2x2GB-ot, 800 Mhz-eset, amit dualban akarok küldeni, csak nem tudom pontosan milyet?!
(Windows Vista Ultimate az op.rendszerem)
nem tudom mi lehet a baj aki tud segitsen már elég sok mindent megprobáltam + 30k nem kevés egy memoriáért :S
Thrash \'Till Death