Memória
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"cmos jumper volt???" erre a NEM
vesszõ! 😄
Egyedül csak a Memory Voltage-hez nyúltam!
Virtual SimRacing

Virtual SimRacing
Ha update-ted a BIOS-t akkor erdemes .
Amugy nekem 2 nap volt amire beallitottam a gepet rendesen .
En is irok hulyeseget 0.2V <#ticking>#ticking>
Ennek ez a trukje ... probalgatni tesztelni addig amig nem lesz stabil.
ゾルターン
Virtual SimRacing
most meg nem akar elindulni 4GB rammal, lehet hogy majd ezt az idõzítést kéne megpiszkálni, de ahhoz már tényleg kuka vagy :S
nem mind1 következõ restartnál vissza tesszem a 2GB és meglátjuk mi szól hozzá...
De ez a szemét gépet, megmutatja hogy "láttod megyek én négy 4gb-vel is" majd gondol egyett "ooo már vissza tetted a gép oldalát, hát akkor most nem indulok el 4GBvel és jöjjön a kék halál" 😞 nem értem ezt, vettem volna 2*2GB 😄
Virtual SimRacing
ゾルターン
ゾルターン
Köszi mindent srácok, majd ha úgy adódik jövök nektek a sörrel 😄
Virtual SimRacing
hanem bios írás csak ha kiszedhetõ 1500ft-ért visszaírják a jót
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
THX a seggítséget srácot!
Virtual SimRacing
Virtual SimRacing
ゾルターン
Köszi szépen srácok, jó éjt, és majd akkor holnap jelentkezek hogy a 64bites rendszernek tetszett e a 4gb ram... a másik hogy akkor a feszkót hagyjam 2.0V-n vagy új rendszerrel próbáljam meg elõször Auto feszkón?
Virtual SimRacing
ゾルターン
Azért nem mertem eddig 64bit-es rendszert feltenni, mert kicsit macerás progi, játékok terén, vagy ez csak a XP 64bites rendszerre volt igaz?
na mind1 most most még megnézem 1.9V-n is...
Virtual SimRacing
ゾルターン
ゾルターン
CPU: Core2 Duo E6600
az van amikor "windows7 indítás" feljön, akkor rebootol a rendszer és újra elkezdni az egészet elõröl... de ha kell csinálok képet, de videót is esetleg róla...
Virtual SimRacing
ゾルターン
Virtual SimRacing
Virtual SimRacing
módolt bios kell biostarhoz is kiderítettem
Telepített memória (RAM): 4,00 GB (2,00 GB használható)
szerintem még a bios-ba kell okoskodnom, csak sajnos nem értek hozzá :S
na mind1 valamit megprobálok...
szóval olyant keresek hogy DRAM voltage? mert nekem csak Memory Voltage találtam...
Virtual SimRacing
Na ... akkor mar tudjuk hogy mukodik az osszes . Kikapcsol _ az osszes memoriat tedd be es ami bent van azt hagyd ott ahol most van _ bekapcsol _ belep BIOS _ DRAM voltage - beallit ( szerintem 2.1V ) azt hiszem F10 es yes . Ha nem indul el akkor vedd le 2.0V-ra . Ha ez utan sem indul el akkor manualisan meg lehet adni az idozitest is .... ha ez sem segit egyszeruen a mobo nem szereti ezt a kombinaciot .
ゾルターン
Virtual SimRacing
ゾルターン
megprobálom, igaz még sose csináltam ilyent (mindig volt valami infos haver aki tuningolta a gépemet) igaz a mostani rendszerem még ilyen szentpontból szûz, Coer 2 Duo E6600 és videokártya Gigabyte nVidia 9800GT 1GB, és mind ez még mind gyári értékkel fut, szóval még komoly tartalékok vannak benne :-)
na akkor most restart megnézem hogy az új Ramokkal megy a rendszer ha igen akkor jön a bios történet (amúgy az már frissítettem jelenleg az aktuális verzió van)
Virtual SimRacing
ゾルターン
prime95, orthos?
lehet sok neki a 4 modul
azt mondják ilyenkor az MCH-nak kell adni + feszt
A következõ problémám van:
volt nekem egy GeIL Ultra DDR2 2*1GB 800Mhz ramon (DUAL CHANNEL), és szereztem most mellé ugyan ilyen rammot szóval szintén GeIL Ultra DDR2 2*1GB 800Mhz Dual Channel ramot. Beteszem és a Biosba felismeri a 4GB ramot, de amikor a WIN7 indul egy ideig gondolkozik, majd Kék halál... Mi lehet a probléma? Ja az alaplap az egy MSI P6N SLI V2 bois frissítve az aktuálisra, ami még tudni lehet róla hogy 800 MHz-es, 8192 MB max. 4 DIMM DDR2 memória képes felismerni (vagyis ezt írják róla)
Elõre is is köszönöm a választ...
(A két Ram típus száma is megegyezik vagyis: GX22GB4000UDC)
Lehet hogy a DC a baja?
Virtual SimRacing
a ramon rajta volt, hogy ? volt
és milyen idõzítések ajánlottak
azokat beállítottad volna
nem pedig auton hagytad volna