57
Gyertek Amerikaba vasarolni...megeri :)
  • Rigley
    En meg szerencsere elvezhetem egy kis ideig oket, de szerintem otthon is lehet kapni mindegyiket, csak legfeljebb nem jo minosegut.
  • corleone
    Néhány kaja azok közül, ami itthon nincs, csak amcsiban: mogyoróvaj, beagle, pita, fánk

Én ezeket mind imádom, de sajnos egyik sem beszerezhető itthon. Fánk ugyan lenne, de ízben meg sem közelíti a jenkikét. A pita úgyszintén.
  • Rigley
    :)
  • magus
    nem is a gbaval van a baj hanem a flashcarddal:D
  • Lazarus
    kéne ecsémnek
  • Rigley
    mondjuk nincsen akcioban...
  • Rigley
    GameBoy Advance ----> $69
  • magus
    tesóm amerikában van éppen.

bár gondolom kedve/pénze sincs nekem venni háttérvilágitásos gameboy advancet és hozzáá 200dolcsis flashcardot e s feltoltoo szettet:)
  • Rigley
    megvettem a 100 CD-t ...
  • Ron Ragm
    rohanok
  • Rigley
    nekem/pillanat csak egy taknyos zsebkendo log ki a zsebembol...
  • magus
    najah ha kilogna a zsebembol a sok 100 dolláros velem is kedvesek lennének:D
  • Rigley
    Tulajdonkeppen eddig en is csak rendes emberekkel talalkoztam. Mindenki, meg a legutolso neger csoves is az utca szelen ezerszer kedvesebb mint pl. Magyarorszagon.

de persze ez is altalanositas.. biztosan vannak kivetelek..
  • Rigley
    Ha valaki nem hinne el itt van a CD akcio:

• Rigley
    hat azert nem mindig jo az altalanositas, vannak nagyon kedves emberek is..sot
  • mikike
    helyijárattal
    mér az nem megy oda?

ja persze
    az amcsik rühellik a külföldieket
    mintha ők ott őslakosok lennének
  • Rigley
    JEZUSom a labbusz kimaradt !
  • Rigley
    vizibusz ? vagy
    airbus ?
  • mikike
    megyek
    mikor indul a busz?
  • Rigley
    ok
  • Fat-R
    ezt csak azért irtam mert cd-kért nem hiszem hogy kell vámot fizetned
    és azt sem hiszem hogy egy videokártyáért kellene
  • Rigley
    azert, ha a borond melyen van , akkor nem mindig kell..., persze most *urva szigoruak, a zuros binladen dolog miatt, de foleg az amerikaba bejovoket vizsgaljak.
  • Fat-R
    de ha nem vallod be és elkapnak akkor a vámot is megemelik
    tesóm bevalotta ezért egy kis rábeszéléssel igy is kevesebbet fizetett mint amit kellett volna
  • Fat-R
    csak műszaki cikkekért kell vámot fizetni
    fényképezőgép számítógép laptop palmtop hifi tv video DVDlejátszó és a többi műszaki cikk
  • Hangianix
    de tenyleg szopas ez, mert nekem hoztak be jatekprogit (itthon boltban akkor 1.5x annyi volt mint kint) es egyszeru csomagkent feladtak, nem volt ra vam. Ha ugy hoztad es bevallottad, akkor igen. :(
  • Rigley
    ja szerintem se...
  • Rigley
    azert azt a CD akciot megprobalom, eddig semmi gaz nem volt nekem a vammal...
  • Hangianix
    nem kell bevallani, havernak is ugy hoztak :D
  • Rigley
    BAZMEG
  • Fat-R
    tesóm vett egy NIKON N70 (európában F70) fényképezőgépet és a vámon 40 rongyot kellett fizetnie
  • Hangianix
    vagy ra ne rakjanak olyan vamot, hogy mar ne erje meg :D
  • Rigley
    Cska aztan a vamon el ne kobozzak tolem...
  • Rigley
    Persze en nem is komolyan gondoltam a topic cimet , csak hat meglepodtem , hogy mennyire jo "SALE"-eket lehet itt amerikaban kifogni , ha valaki kicsit szemfules... Csak a vasarlas miatt tenyleg hulyeseg lenne idejonni, de ha valaki megy, akkor erdemes jol bevasarolni (ha van mibol).
  • Frank99
    mingyá megyek....
    várgyaá meg...

:-()
  • Fat-R
    gyertek amerikába vásárolni...

hmmmmm....

fizetek 120ezer HUF-ot + szálás + kaja csak azért hogy vásárolhassak amerikában...

én is voltam az USA-ban, New York-ban, 2 hétig és vettem egy swatch órát 130 dolcsiért az akkori árfolyamon 35000 HUF itthon 3 hónappal később megjelent az óra 28000 HUF-ért kurva jó üzlet volt mondhatom
    persze az amcsik 1 hét alatt keresnek annyit mint a magyar átlagember 1 hónap alatt szóval ha ott élsz akkor nem drága de a magyar embernek nem biztos hogy megéri csak azért kimenni hogy vásároljon
  • Mike
    Ok. pénzem nincs, de szívesen megyek.
    Itthon ugyanis nincs választék.

na jó most akkor elolvasom, miről is van szó :)))
  • Biker
    bocsi, fiuk, lehet nem idevalo, de nincs időm keresgélni.
    szóval ha az amcsi rokon mikor jön, hozza a kis laptopját, de "itt felejti", tehát kifele nincs az utipoggyászban, az gáz(mármint kérhetik a vámon a cuccot kifelé, és ha nincs nála, akkor eladta, és az már kereskedelem...)
    szóval csak hogy nehogy megszivasam a rokont, azért kérdem!
  • Lazarus
    Elkényeztetett amcsik :/
  • Rigley
    Es ha az egeszhez azt is hozzavesszuk, hogy egy atlagos amerikai a tobbszoroset keresi annak mint egy magyar, akkor bizony ez mar nem semmi :)
  • Rigley
    DVD+mp3 lejatszo (asztali) $65
    CD iro mar van 40 dollartol is
    NOKIA 3330 $69

a szemetek ezen a helyen kepesek elkerni majdnem 5 dollart 50 db. Memorex CD-ert...