6730
-
#3246 most nézem csak akkr fagy ha kilövöm a többit -
#3245 mert megynyit vagy 10 baromságot is vele együtt.(warezok már csak ilyenek..)de nekem nem volt probléma,viszi az explorer. -
#3244 nah,ez téyleg szép,de hát tök fullon és még a te konfigodon is akad..
ilyennek képzeltem el kb. mediumon,úgy hogy gyönyörűen fut.na de már nagyon felkeltette az érdeklődésemet,holnap reggelre lejön.örülök hogy hallok jókat is a játékról. -
#3243 kösz de amikro ezt megnyitom akkor lefagy az explorer:(
de nemtom mér mer máshol meg nem fagy! -
#3242 Annyira nem gáz ez azért, csak nekem kb 20 percbe telt az elején mire az irányítást olyanra "pofoztam", hogy hasonló legyen a GTA-ban mexokotthoz.Az zavar, hogy szinte nem ír semmit, hogy mit kell csinálni.Meg a menüben beállítom, hogy Km/h-ban mutasson sebességet, de nem jelez sehol ha kocsival megyek. Imyke2000 azért remélem lefordítja azt a kevés szöveget amivel eddig találkoztam:)
Grafika nálam is is bugos, de csak a fő karakternél, néha őszes lesz a haja:)) -
Chaos Mad #3241 főleg kormánnyal! ;) -
obe #3240 ja szerintem sem olyan iszonyatos, de olvastam már jobb játékokról is a megjelenés napján fikaözönt, mert hogy Ő nem ilyet várt(nah..azér én is jobbnak gondoltam), ez van pár nap után ugyis átlép rajt az aki tiz percnél többet szándékozik jáccani vele.Akadás problémára nem tok mit írni mivel high-on ati 9700+ catalyst 4.8-cal nincs gond, meg se röccen?! persze élsimítás nuku.nektek is rohadt gyorsan reagál a verda?kézifék nem is kell,féknek ua a viselkedése,befarol mint jégen a kacsa -
#3239 Jó ez! :) -
#3238 jármü-fizika milyen? eléri a driver1 szintjét? abban hihetetlenül élmény volt száguldozni a városban...
még esetleg a maffia volt annyira jo :) GTA sorozat számomra csak X misszio, annyira leegyszerüsitett volt a kocsik vezetése, hogy teljesen értelmetlen lett tőle "kocsikázni" :( -
#3237 hát nem akartam elhinni hogy azt mondjatok hogy szar.
de tényleg az.. vannak benne szép megoldások, de nem ezeket a képeket láttuk, hanem valami sokkal szebbeket. az Irányitás szar, a grafika szar játékélmányröl nem tudok nyilatkozni de eddig az de komoly habar csak a 3 küldinél tartok
-
#3236 talán így :( -
#3235 végre hallani jó véleményeket is.
akkor tovább töltöm.
autók sérüléséről valaki valamit please mondjon. -
#3234 not found;) -
#3233 404error -
#3232 www.wandoo.try.hu -
#3231 csá
lécci valaki irjon egy warezoldalt ahonnan le lehetne csekkolni!
thx -
#3230 na megnéztem én is.szerintem nem olyan gáz, elleszek vele.
a grafika szerintem türhető, csináltam egy képet is a legjobb beállításokkal.Driv3r (1280x1024 - 32bit - 8x AA - 16x AF)
mondjuk, így játszhatatlanul akad, de nem is így nyomom :) -
#3229 Jhaaaj neee!! Ne konzolra:(:(:( akkor ugyanaz leesz mint Driv3r és az nem joo:( -
#3228 Nahh megnéztem én is :DD
Szerintem azért annyira nem lett rossz... A grafika kb egy évvel ezelőtti, az irányítás néhol furcsán-érdekes (pl kamion :DD), de egyébként semmi baj nincs vele. Azért lehet sokaknak furcsa, mert a GTA-nak egész más volt az irányítása, de a Driver-ekhez képest semmit nem változott, szerintem korrekt. Az igazi baj, hogy sok helyen bugos. Ja és nekem is ATi kártyám wan, egy Radeon 9600 Pro, és egy reccenést nem produkált, tükörsimán ment a játék (Gyári, friss 5.3-as driverrel, nem holmi Omega-val :DD)
Szóval összegezve:
Nem lett olyan jó, mint amire számítottunk volna, de azért nem egetrengetően rossz. Amíg ki nem jön a GTA San Andrean addig jó lesz :D
Ja és itt wan még a Brothers in Arms is, szal unatkozni ezen a héten se fogok :D -
#3227 csak itt lenne már a június.
de őszinténszólva én majdnem ugyanannyira vártam a driv3r-t és ez lett a vége..
csak hogy a gta:sa-t is ps2-röl írják át nem? -
#3226 6800GT vel??
-
#3225 LOL......ááá gyerekek ennek a játéknak a javítása, (sajnos) csak nyáron fog kijönni.....neve---> GTA: SA -
#3224 Itt valami optimalizálási gond lehet, nekem 6800GT-vel is úgy akad néha, hogy nem hittem a szememnek.. Valamikor szép folyamatos, de általában olyan 15 fps lehet.. Ráadásul akármit állítok a grafikán, ugyanolyan... LOL
Maga a játék meg übergáz, az animációk viszont nagyon szépek, de eddig más pozitívummal nem nagyon találkoztam. -
#3223 hátha jön egy 1 gigás patch ami javítja a grafikát,optimalizál,irányítást javítja,stb... :D -
#3222 Nekem is eléggé szaggat, sőt csinált olyanokat, hogy tektúrákat nem jelenít meg csak fekete piros árnyalatban meg elmegy a hang sokszor.Kb úgy van összerakva mint a Street Legal.ha nincs 1 millió bug benne akkor 1 se.Iszonyatosan rosszul van ez megcsinálva.Elszomorító. -
#3221 á, nem kérdeztem semmit. nagyon szaggat :( -
#3220 Sorry a kérdésért, i2k, hogy haladsz a fordítással? -
#3219 nálad hogy futott a képen muatotott felbontáson-grafikán? -
#3218 Minimum System Requirements
Operating System: Windows® 2000/XP
Processor: Pentium® 4 2 GHz or AMD Athlon™ 2 GHz
Memory: 256 MB RAM
Hard Disk Space: 5.5 GB Free
DVD-Rom Drive: 4X Speed or Faster
Video: 64 MB Hardware T&L-compatible video card* : ATI RADEON® 8500 or superior, NVIDIA® GeForce™ 3 or superior.
Sound: DirectX 9.0c-compatible sound card*
DirectX®: DirectX® version 9.0c (included) or higher
* Indicates device should be compatible with DirectX® version 9.0c or higher. Hardware T&L video cards that do not support shaders, such as the GeForce 4MX or Intel Extreme Graphics family, are not supported.
This game will be enjoyable on all of the minimum specification hardware listed, but we have worked with NVIDIA in an effort to provide the best out-of-box experience possible on NVIDIA hardware.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#3217 mi a gépigénye a játéknak? -
#3216 fx5200-assal hogy ment? -
Prince007 #3215 nm. -
#3214 Hmm...kösz. -
#3213 azért ez nagyon szemétség hogy a beharangozó képek bezzeg milyenek voltak.hú de vártam már pedig..
amúgy a törésmodell milyen az autóknak? -
#3212 Na, aki még nem szedte le ezt a "gyöngyszemet", de leküzdhetetlen vágyat érez rá mégis, az toljon rám egy privit és tudok adni korlátozott számban beton-ftp-t :) -
Prince007 #3211 Megjött a játék 1 napja.Néhány oldallal lejjebb Imike rakott be róla képeket.
A grafika elég rossz lett a játékelmény se valami kimagasló, az irányítás nem olyan jó. Az átvezetők viszont legalább szépek:). Röviden csalódás:(.
Sokkal többet vártam. -
#3210 CATALYST 5.3 Windows XP - Driver Download -
#3209 de most megpróbálom ezt úgyászik ebben le vok maradva má 5.3-nál járnak :DDD nekem meg 4.12b volt :DDD -
#3208 hát ez nem nagyon jött be, 4.12b catalyst volt eddig, csak egér húzkodásra akadt minimálissat,de most ezzel az omegával alapból nem akad ,de néha egy ilyen akadásnyi bevillanás van :(
lehet megnézem a legújjabb sima ati catalystet -
#3207 Nem.