Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hornbali
Nah most jövök a játékból...
Sajnos ez a játék szörnyûre sikeredett 😞 Én nagyon vártam de nagyon el lett cseszve. A vártnál sokkal rosszab lett sztem.

beeboci
Ez nem "faszágokon" volt, hanem a privát véleményem, a két gyártóról.

MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR

beeboci
Az ATARI még mindíg nem bírt egy mûködõképes demót összehozni belõle...

MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR

tudnám minek kell elkezdeni iylen faszágokon a flamet itt... <#szomoru2><#sniffles>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

gizmoplayer
nekem 15 perc és kiderül, hogy mûxik e Ti4200-on

TDC Geronimo
Csak poén volt.....beb@szn@ ha nem menne :Ð

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TothLaci
Majd kiderül, de csak holnap 😞(
báttyó02
mondjuk mi ugyse sokra megyünk vele,max jobban irigykedünk nem? .ÐÐ

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

beeboci
Osztozom a véleményben! Lakóhelyemen az összes üzletben a Radeon9600 -ot akarták rám eröltetni, (hiába). Inkább rendeltem a Users -tõl FX -et.

TDC Geronimo
GeForce 6600GT-n elindul? :Ð

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

bazza
Imyke! Írnál vmit az autós dolgokról a játékban? Fizika, irányítás, törés stb...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

M@TriX
már kérdezted és erre nincs lehetõség, talán olvass utána a mûködési elvének...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Lord Myn
Meg neked is égni fog az arcod, mikor meglátod a Chaos Theory-t vmilyen 6800-as karin... (Bocs, de utálom, amikor vki csakhogy bebizonyítsa, hogy az õ kártyája jobb, f*szságokat ír! Nekem volt 2 Radeonom is, de inkább visszatértam nVidia-hoz, de egy fórumba se írom be, hogy a Radeon az így sz*r, meg úgy f*s...)<#ejnye1>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

dikki*yysw
Feltöltési sebesség korlátozása.

A feltöltési sebesség alapvetoen kétféleképpen befolyásolja a letöltési sebességet:

* A BitTorrent peerek (kliensek) elonyben részesítik azokat a peereket amik feltöltenek nekik (amikrol tudnak letölteni). Ez azt jelenti, hogy ha A és B ugyan azt a torrentet töltik és A ad néhány darabot (piece) B-nek nagy sebességgel, akkor B megpróbálja ezt viszonozni. Tehát a gyors feltöltés gyors letöltést fog eredményezni.
* A másik dolog a TCP muködésébol adódik. Ha A letölt valamit B-tol, akkor visszaigazolást küld B-nek, hogy megkapta az adatokat (ezek az úgynevezett ACK-k). Ha A nem tud visszaigazolást küldeni, akkor B nem küld több adatot, vár. Tehát, ha A teljes sebességgel tölt fel, akkor nem marad sávszélessége arra, hogy elküldje az ACK-kat, ezért le fog lassulni a letöltés.

Az a legjobb, ha olyan magasan tartod a feltöltés sebességét, hogy az ACK-k még késleltetés nélkül haladjanak. A feltöltési sebességet az elméleti maximum 80%-ra érdemes beállítani.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

nem tudtok valami jó módszert amivel begyorsul a letöltésem a BitTornado-ban?
inkább tevagy egy oriási no comment... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

báttyó02
😄D

bazza
veszel 2 giga ramot, egy x850XT-t és meg is vagy😄

gizmoplayer
2 kilóból is tuti gépet lehet összekovácsolni, mai játékokhoz

IMYke2.0.0.0
A nagymúltú és arra törekvõ FPS-ekhez talán, de az RTS/RPG/Arcade játákok nagy része megeléxik 1.4-el is.
Ezért ég az arca az NVidia-nak is a PS 3.0 miatt...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bazza
két hete lett minden kicserélve(A64 2800+), ám a vgara már nem jutott pénz...

(tom nem ez a proci a bajnok, de egy 1,7 cerka után sokat dobott)

nade mostmár ON! 😉

IMYke2.0.0.0
Nekem elég lenne 300 (ezer) is... <#hehe>
Akkor jöhetne egy komplett A64...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bazza
Lehet hüle vok, de a mostani gémekhez már 2.0-kéne nem?<#wow3><#vigyor4>

gizmoplayer
Nem tudom mi az a kártyaflém, de én Nvidia fan vagyok.

báttyó02
jaja..nekem is ez a baj...dettó

IMYke2.0.0.0
Radeon 9000 és Pro - Pixel Shader árnyaló 1.4

A táblázatot én készítettem még egy korábbi HSZ-omhoz... ez csak egy részlete.

bazza
a szar az, h csak egy tizes kéne h megszabaduljak ettõl a szartól..csak egy tizes! Érted? <#zavart2>

báttyó02
<#vigyor1>

bazza
A géped jó, csak vegyél egy gef 4 mx-et! az sokat dob a feelingen! 😉

báttyó02
<#rinya><#sir> már tiszta ideg vagyok miatta

bazza
Imádom a kicsikét! 😊)
DE CSAK KIBELEZVE!!!!!!<#eplus2><#gonosz2>

ilyen gépen hogy
Abit NF7-S
Amd 2400+
Radeon 9600
512DDR menni fog?

dikki*yysw
most hagyd abba a kártyaflémet pls thx

gizmoplayer
Talán nem vagy megelégedve az Nvidiás kariddal?

báttyó02
hát gecc...kurva sokat szopok ezzel a szarral,de ez a teteje már..

bazza
Az hát, h B&@#@SZNÁ SZÁJBA AZT A B#&#>&ÖS K&##&#VA ANNYÁT!!!!!

dikki*yysw
Már miért ne támogatnák?

gizmoplayer
na, még 7 fájl 😊
már nem bírom

bazza
azon tuti futni fog!

báttyó02
neked is mx van? :|

Dj Xyberpunk
NVidia pff 😊

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

bazza
Hát bazz ez durva, a radeon 9000 és 8500 ugyan úgy nem támogatja a shadereket...és akkor azokon mér megy?

M@TriX
olvass viszza, pl #2665 én is azt tettem.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
köszi a képeket, nekem tetszik, az irányíthatóság elég jó lett? csak úgy kérdezem úgyis megnézem, de csak holnap, remélem addigra a magyarosítás készen lesz 😉))))

na jó csak csináljátok nyugodtan 😊 jó munkát

magus755
KÉPEKET HA MÁR VALAKI MEGNÉZTE ÉS EGY NAGYON BÖBESZÉDÜ BESZÁMOLOT KÉRÜNK A GAMÉROL!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Nekem Ati 9800Pro van, legújabb Kata-lisztel, 2,2es XP, meg fél giga Ram. Na most lowgrafikon is úgy akad, hogy azta***(soksokcsillag)... Hogy mitõl azt nemtudom, egész délután ezen flesseltem, mi a rákfene baja lehet, de lövésem sincs. Max grafikon ne is mondjam, hát, nem szép a 4-5 fps.😊 Ha valaki tud valami megoldást a problémára, írja már le plz😊

IMYke2.0.0.0
Azon is elmegy.
Amúgy, a Játék indításakor ott a "gyönyörû" NVidia logo... elég sok mindent elárul... (elsõ fikázós hozzászólásom a témával kapcsolatban!)

Amse
És Geforce 3 Ti 200-on?😊

Taranov
Thx

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

IMYke2.0.0.0
R9000-en menni fog.