6730
-
#1158 Írjad má'! :)) -
#1157 Én most szedem lefelé majd este tudok nektek véleményt mondani!!! -
Gabe18 #1156 Jo van na.
Én is remélem hogy jó lesz,mert régen nagy kedvencem volt az első része,még Psx-en.
Csak egy ennyire várt játéktól meglepő hogy gyengén áll,nehogy aztán elcsesszenek benne valamit,és jogos legyen a szavazók nemtetszése... -
#1155 Na megjelent Ps2-re. Kivancsi vagyok milyen. Majd irok mik az elso benyomasok. -
#1154 és kit érdekel? felőlem lehet -75-ön is a szavazás, nekem akkor is kell a játék -
#1153 már csak 9 nap és itt -
Gabe18 #1152 Hát az Nforce-on 15 szavazat után 6 ponton áll,nem az az acélos rajt... -
Rusy #1151 teljesen kivagyok akadva hogy ps2-őre kijött pc-re meg szeptember, dehát lehet hogy ez jobb mer legalább feltuningolják egy kicsit a pc-set, ne legyen olyan fos konzolos:)))) -
#1150 Pl.? -
#1149 Varrrgh még szeptemberig :( Mindegy nyáron úgyis jön egy rakás más jó stuff nem fogunk unatkozni. -
#1148 kácc -
#1147 hát remélem nem kell addig várnunk -
#1146 Suli mindig lesz, de Driv3r csak egyszer jön ki:) -
#1145 ezért megmondlak az anyunak^.^ -
#1144 neeeem!!!!
minden szeptemberben jön :( Pont amikor kezd a suli és nincs már szabadidő :( Azér gondolhatnának ilyesmire... -
#1143 PC-re csak szeptemberben fog :( -
Sherad #1142 nu akkor jon par ejszaka alvas nelkul :) -
#1141 áááááááááááááááááááááááá -
DePreSsZYo #1140
Jajjjj jöjjön pécére mert már nagyon unatkozok ... -
#1139 2004-06-13 PlayStation2 Driv3r (c) Atari *PAL* *FULLDVD* 62x50 MB ORGASM
miért nem pc-re jelent meg? -
#1138 3perces ingame videók, egy a Dodge Island-en a másik egy Jachton Miamiban.
+1 1perces robbantgatás a South Beach-en.
Érdemes lenne a www.driver-3.de honlapot látogatni.... -
#1137 hol láttad? -
#1136 hát én láttam a TPS részt és állítom, hogy egyáltalán nem rosszab egy Vice City-nél.
Sőt...
Olyan robbanások vannak meg minden..
Vad lesz nagyon. -
#1135 néha elesnek... :D -
#1134 mit lehet a gyalogláson elbaszni? Talán nem tökéletes a séta szimuláció, netán rossz a futás fizika -
#1133 ha ez így is lenne, nekem 8. úgyse gyalogolni szeretnék..:) -
#1132 Driver 3 zenebona
Dixie Flatline, 19:50 - Játék: Általános - (3 komment)
(Gamespot) Az Atari, az Epic Records és a Nimrod Productions karöltve jelentették be a Driver 3 különálló zenei albumát, mely a PS2 és XBOX változatok - június 21-ei - megjelenésével egyidőben lesz kapható. A számok:
Mellowdrone - C'mon and Try
Phantom Planet - Big Brat
Iggy And The Stooges - Gimme Danger
The Raveonettes - Bowels Of The Beast
SLO-MO - Boy from the City
Syntax - Destiny
Okuniev - Ripe For The Devil
Teddybears STHLM - Move Over
Narco - The 2nd Evolution/Stand Off
Narco - Evil Brother
Los Halos - Black Thread
Stateless - Exit
The BellRays - Zero PM
Hope Of The States - Static In The Cities
Info: hardwired -
#1131 áhhh ez csak tapogatózós írás...
Nincs is nálik az újságírói verzió. -
REAL_CIÁN #1130 Bövebben itt:
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=55660 -
#1129 bovebben? -
REAL_CIÁN #1128 Megérkeztek az első konzolos rivjúk, az autós részek nagyon jók, de a gyalogos részeket rendesen elbaszták. -
#1127 Ne nekem, a Hardwired-nek:) -
#1126 -
#1125 Pedig ez elsosorban konzol jatek;) -
sanyiiiii #1124 csak azt nehogy tulsagosan "konzolízű" legyen a PC-s változAT -
#1123 lesz... -
#1122 PC vezio?!?! ;)
Nem gondolod komolyan, hogy kiadjak azonnal PC-re is;) Termeszetesen - teljesen logikus es normalis - eloszor konzolon nyomjak ki, es majd utana 2-4 honappal - vagy legalabb is az eladasi statisztikak, bevetelek normalizacioja, csokenese, stagnalasa utan - kijon majd PC-re is. -
Augustus Gigo #1121 Pc verzióval mivan? -
#1120 A Reflections és az ATARI befejezte a néhány alkalommal odázott Driver 3 fejlesztését. A franchise eddig 12 millió eladott példánnyal büszkélkedhet, amit most a harmadik résszel duplázni szeretnének. A megjelenés Európa szerte június 22-én várható PS2-re és XBOX-ra.
-HW- -
#1119 nálam bevállt, az 100, igaz én Ripre dobtam rá...