6730
-
joe14 #1842 mikor jelenik meg a játék?
-
:DDDDD már megint ez az emu :DDD
nem egyébként -
emuval megy a game?
-
atari honlap már nem ír a pc portról ... igy jártunk :( -
konzolon amúgy milyen sikere volt, így SA után már nem kérdezem, de akkor. :) -
Egyáltalán megjelenik PC-re? Lehet, hogy időközben letettek róla :(
Ha megjelenik, akkor csak a maguk ellenségei, mert a PS2-es megjelenés után - ami szintén késett - hónapokkal már nem lesz akkora az érdeklődés utána, mint amekkora most lenne, vagy augusztusban, szeptemberben lett volna szvsz. -
A hivatalos honlapon hol írják hogy mikor jön ki? -
Jah. Én meg már nem játszom semmi ilyen stílusúval, mert a VC-t már rég meguntam.
Marad a Fifa :) -
pedig most jól jött volna, a VC-t unom, az SA még nem jön.... holtidő van... -
mintha én mondtam volna..., pedig kár lenne érte... -
Hát ez szánalmas lassan.
2003 óta ígérik, ha jól emlékszem.
Egyébként ha májusig nem jön ki, szívnak, mert akkor jön a San Andreas, és kutyát se fogja érdekelni már a Driver3. Ebben a stílusban a Driver volt a kedvenc játékom, de kezdek kiábrándulni belől. -
Gabe18 #1831 A #1771-et én viccnek irtam,de hát ezek után...
576:
"Egy nagyobb halasztást követően 2005 első negyedévében kellene érkeznie a Driv3r PC-s portjának az Atari előzetes ígéretei szerint, ám a kiadó frissen közzétett üzleti jelentése éppen az ellenkezőjét bizonyítja. A beszámolóban felsorolásra kerül a következő esztendő márciusáig kiadásra szánt összes tétel címe, s ezek között bizony nem szerepel a széria harmadik részének PC-s átirata. Esetleges újabb késésről eddig nem tett jelentést az Atari, azaz csak találgatni tudunk a játék sorsát illetően. " -
Én is :) -
-
baz, 54 ú jüzenet, azt hittem má, hogy megjelent a játék -
-
Jó lehet január 1-én születni. Egyszerre van a szülinapod az újévvel! -
-
-
én január 1-én leszek 14 -
Itt kérdezz bátran! -
én meg 14vagyok :)
ezért nézzelődj, informálódj, olvass, tanulj mások és saját hibádból. -
én még csak 14 leszek
nem vagyok jártas a fórumokba -
igen kb. -
láma topik?????
jaaaaa
az azt jelenti hogy gagyi? -
Itt található! -
sztem 1 forumba frissként nem az elsö dolgom témát nyitni(ha 30mp-en belül nem válaszol valaki)elöször nézelödni kéne olvasgatni stb,nem láma topicot nyitogatni... -
tényleg, neked még lógog 1 divatos fújással:DDDDDDDD -
mi a neve? hol található? -
amúgy meg asszem van olyan topic ami direkt az új regeknek lett nyitva. szerintem amíg nem rázódsz bele az sg-be addig ott kérdézgess informálódj. -
na megbeszéltük!!!!!!
most nem nyitok topikot!!!!!!!!!!!!!!! -
az meg nem jó megoldás ha rögtön lefikázzátok az újjat. tény hogy valószinüleg nem nézte át az sg-t meg nem olvasta el a reggeléskor kapott automata privit (ami azért baj mert nem hülyéségből küldik) de szvsz nem ez a megoldás. -
-
[megérti] -
ugye leszel a legjobb barátja??:DDD -
figy attól hogy nyitsz egy még egy topicot a vice cityről még nem fognak oda többen menni mint az eredetibe. inkább csak piszkálni fognak és hidd el az nem épp a legjobb (tapasztalatból tudom :). amúgymeg modoknak, játon belüli dolgoknak stb ne nyiss topicot, csak olyan játékoknak, filmeknek stb aminek még nincs. de ott is van hogy nem minden játéknak, vagy filmnek amit épp a tv-ben láttál hanem ott is meg kell válogatni. de ezt de érzed hogy minek akarsz ezt nem tudom jobban kifejteni. -
ehh ha most lenne nálam 1 gitár tuti szétverném a gépen -
pfffffffff -
Jól teszed!
-
remélem haverok leszünk