Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tud nekem valaki segíteni esetleg h miért nem olvassa be a másolt lemezt a slimes ps2õ?
Az egyiket megrendeltem nem volt jó, leszedtem netrõl(PAL-os), és avval se ment ugyanúgy próbálta betülteni, de semmi valamikor meg sikerûl is de fekete kép sõt 1x be is jött a nickname-ig utána loadig és ott megált az egész!
Volt egy régi ps2-õm (vastag) azon érdekes anno ment igaz akkor nem ezekkel a dvd-kel, de akkor...
Esetleg ha valaki tudna rá mondani valami megköszönném!:S
Gyakorolj sokat Free Ride-ban!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Próbálgasd, vagy csak úgy önmagában autózgass a játékban, hogy ráérezz az autók mozgására és az irányításra.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
MFR online autoklub http://autoklub.lapunk.hu/
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
egy rövid kérdés, (amikor a karaktaert rányítom, fegyveres séta, akkor a fegyver célkeresztjét az egérrel lehet irányítani), nos én is a bombás kocsinál akadtam el, mikor vezetek nem tudom a célzó keresztet irányítani, a kérdés hogy lehet-e azt a k.. keresztet irányítani vagy csak lõni és vezetni a kocsit mint a "kõkorszakban" ??? ezen a ......... pályán csak mech.irányítás nélkül lehet lõni,?
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Gyorsan a targoncával a dobozokból felkell építeni 1 tornyot a beomlott "híd" alá, ha kész gyorsan felmászol és azzal együtt kitudsz jutni.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Csak találok majd valami magyar oldalt!Minden szarnak van ennek is van szerintem!
Next PC upgrade: 2022
(Tudom google a barátom de bárhogy irtam be ilyen oldalt nem találtam 😞 )
Next PC upgrade: 2022
Köszönöm a segítségeteket.
Most ott akadtam el,hogy egy targonca van az épületben és nincs fegyverem.
Valakinek sikerült ez a küldetés?
ami egyébként 26-27-e
most megint felrakom a gamet
enteren volt nekem a ki/beszállás és ezért a játék függetlenül a beállításoktól az enterre állitja a lövést és nekem meg ugyebár azon volt a kibeszállás is.
most jó tudok lõni végre, de baromi nehéz ez a pálya...egyszer sikerült lelõnöm úgy hogy alig maradt neki egy kicsi erre az utolsó hordó által szétment a kocsi....mire ezt megcsinálom!!
Azért köszi a segítséget!!!
Amúgy lehet lõni kocsiból ki??
Mert ha leirnátok melyik beállítás kell hozzá akkor hátha betudom állítani..lehet nincs arra a gombra állitva vagy vmi nem stimm.
Ki kell löni a teherautót.Próbáld meg egérrel,arra hátha vissza jön a célkereszt.
Foggalmam nincs mit kellene csinálni.