Driv3r

Oldal 1 / 135Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hy
Nem tud nekem valaki segíteni esetleg h miért nem olvassa be a másolt lemezt a slimes ps2õ?
Az egyiket megrendeltem nem volt jó, leszedtem netrõl(PAL-os), és avval se ment ugyanúgy próbálta betülteni, de semmi valamikor meg sikerûl is de fekete kép sõt 1x be is jött a nickname-ig utána loadig és ott megált az egész!
Volt egy régi ps2-õm (vastag) azon érdekes anno ment igaz akkor nem ezekkel a dvd-kel, de akkor...
Esetleg ha valaki tudna rá mondani valami megköszönném!:S

Kit--Kat
Ezen nem lehet segíteni.

Gyakorolj sokat Free Ride-ban!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

légyszi segítsetek nem bírom utolérni azta hülye rendõrt a 2. pályán légyszi segítsetek minnél elõbb ha lehet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a
meg annyi, h a 3. kocsival nem kell felhajtani a kamionra, elég ha szorosan mögötte haladva mész
Kit--Kat
Ez csak gyakorlás kérdése, másképp nem lehet, nincs egyszerûen trükkje a dolognak.
Próbálgasd, vagy csak úgy önmagában autózgass a játékban, hogy ráérezz az autók mozgására és az irányításra.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ez engem is érdekelne.

MFR online autoklub http://autoklub.lapunk.hu/

tudnál vmi módszert hogy csináljam meg? pplllss
bertino
nm.
bármikor.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

csá! nem tudom sehogy se megcsinálni (magyarositással) az üss és fuss küldetést, me olyan rohadt gyorsan megy az a kamion hogy nem tudom rászálitani a kocsikat. kösz
Mayorpapa
kösz tesó, hogy még válaszoltál egy 3 (!!!!) éves kommentemre! ez nagyon meglepett! de örülök, hogy valaki elolvasta! <#worship>

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

a trainer akkor nem szokott mûködni, ha vírusos. Persze nem bisztos, hogy a tied is vírus.

nem tudok róla,
Köszönöm szépen...ám nincs valami oan kód amivel örök idöt lehet beállítani,vagy nincs idö megállitás,mert elég nehéz ez a küldetés:s..de köszönöm

az jó nehéz küldetés!a 3dik kocsival nem, muszáj felállni a kamionra elég ha közvetlenul a háta mogott haladva érsz eb a célba
Hali kéne 1kis segitség a játékhoz,mert elakadtam...még pedig ott amikor 3autot kell bevinin 1kamionba...na nekem ez naon nem megy...nincs valami kódhozá vagy akármi..vagy valami trükk...please help

underground2
nézd meg a beállításoknál, hogy engedélyezve van-e az egér, mert általában a GamPade beállítások vannak alapba beállítva!

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

vége is szar
üdv mindenkinek
egy rövid kérdés, (amikor a karaktaert rányítom, fegyveres séta, akkor a fegyver célkeresztjét az egérrel lehet irányítani), nos én is a bombás kocsinál akadtam el, mikor vezetek nem tudom a célzó keresztet irányítani, a kérdés hogy lehet-e azt a k.. keresztet irányítani vagy csak lõni és vezetni a kocsit mint a "kõkorszakban" ??? ezen a ......... pályán csak mech.irányítás nélkül lehet lõni,?
underground2
Sziasztok! Létezik hozzá Grafikai tuning program?

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

Kit--Kat
EZ nem igaz, én nem ezt írtam...........
Gyorsan a targoncával a dobozokból felkell építeni 1 tornyot a beomlott "híd" alá, ha kész gyorsan felmászol és azzal együtt kitudsz jutni.

Kit--Kat
Gyorsan a targonll cával a dobozokból felkeéípteni 1 tornyot a beomlott "híd" alá, ha kész gyorsan felmászol és azzal együtt kitudsz jutni.

Mit kell csinálni, ha az elején egy motorcsónakkal megyek, és be vagyok zárva egy helyre ahol vágják az ajtót és vann bent egy targonca?
bertino
szét kell ott lõni mindent a bárban 😊

Elakadtam amikor a feledat a vörös folyó bár szétlövése, az öt fegyverest lelövöm., a pultot is, de mikor kijövök a bárból nem enged bezálni a kocsiba a játék,az idõ letelik és jönnek a rendõrök, Lamaz eltünik, én csináltam vmit rosszul, vagy a játék hibás?Válaszokat elõre is köszönöm.
hy' valaki tudna segíteni: kellene egy 100%-os save game mert az egyik pályán mindig kilép a játékból és abban reménykedem hogy ez megoldhatja. aki tud küldeni át annak elõre is köszönöm! msn:[email protected] link is jó bár olyan oldalt nem találtam ahonnan simán le lehetne szedni.
Sziasztok!Tudna nekem segiteni abban hogy miért van az hogy eljutok addig a pontig mikor a hotelbõl visszakell vinnem az autót (játék eleje)és ott van egy kis film és utána nagy kék háttér és ezen már csak a reset segit...Az eredeti lemezével is ezt csinálja...Segitsetek...Köszi
grebber
Nemtudok angolul 😞

Csak találok majd valami magyar oldalt!Minden szarnak van ennek is van szerintem!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Valaki tudna linkelni olyan oldalt ahol a Driver részek történetérõl kaphatnék infokat?

(Tudom google a barátom de bárhogy irtam be ilyen oldalt nem találtam 😞 )

Next PC upgrade: 2022

underground2
nincs a Driv3r-hoz multiplayer

Kit--Kat
ott nincsen tényleg😄 Ott kapkodnod kell, hogy a dobozokkal felhúzzad a rést és áttudj menni mielõtt kivágják az ajtót.

bertino
mondjuk az gáz, ha nincs fegyvered oO

sziasztok!
Köszönöm a segítségeteket.
Most ott akadtam el,hogy egy targonca van az épületben és nincs fegyverem.
Kit--Kat
Pontosan, a motorcsónakot kövesd a motorral, aztán majd elértek 1 hídhoz, ott átvezetõ videó és onnan meg kocsival üldözöd. Azzal majd elértek 1 garázsba és csak ott tudod megölni.

hykao
Ha jól emlékszem, követni kell, aztán majd jöhet a gyilkolás...
segítsetek ott tarok kill tico felirat motorral vagyok és elvileg valahogy megkéne ölnöm de a motorról nem tudom
Valakinek sikerült ez a küldetés?
bertino
a driver 4 topicba épp ma írták be a várhato megjelenés dátumát
ami egyébként 26-27-e

Mikor lesz már lines Pc-re? Úgy volt, hogy idén tavasszal már kinn lesz de hát szokásukhoz híven megint tosztak kiadni Pc-re.
bertino

Kit--Kat
Ezt mindenképp nézzétek meg😊

underground2
VALAKI NEM TUD MULTIPLAYER PROGRAMOT A DRIVER3-HOZ?

DonnieBrasco
Kõkemény mazochizmus...

DB

A ti kung-futok nem erős!

bertino
döntöttem
most megint felrakom a gamet

adam first
Ez után a küldi után jön az uccsó rész, Pc-n nagyon elbaxták az irányítást. Anno amikor én játszottam vele az volt az elsõ dolgom hogy átállítottam a gameplayt. Öszesen 27db küldetés van a játékban és ez az az uccso rész ami még meg tudott maradni Drivernek(az összes hibája ellenére hozza a régi részek hangulatát). Ezt a Jerichos küldetést úgy kell megcsinálni, ha jól emléxem 1. iszonyú ügyes legyél 2. ne szállj ki az autóból, ha jól tudom Tanerel kell vezetned, Tobias Jonesal pedig lõnöd, de nem vészes a legfontosabb ne kerülj Jericho elé mert akkor mission failed. Állandóan lõdd hátulról, közben pedig próbáld ki kerülni a forgalmat vezesd neki egy fának vagy valami másik autónak! Tudom elsõre ez így lehetetlennek hangzik, de a DRIVER-ek már csak ilyenek direkt csal a játék, de ettõl eltekintve élvezhetõ. Pc versiont nem tudtam teljesen élvezni anno, mert ki kellett kapcsolnom a hangokat hogy ne szaggasson a játék. Szerintem beszerzem inkább Ps2-re cuccost, állítólag az a version jobb. Na majd meglátom, remélem tudtam segíteni.

megvan!!

enteren volt nekem a ki/beszállás és ezért a játék függetlenül a beállításoktól az enterre állitja a lövést és nekem meg ugyebár azon volt a kibeszállás is.
most jó tudok lõni végre, de baromi nehéz ez a pálya...egyszer sikerült lelõnöm úgy hogy alig maradt neki egy kicsi erre az utolsó hordó által szétment a kocsi....mire ezt megcsinálom!!

Azért köszi a segítséget!!!

kössz a tanácsot..megnézem bár én összenyomkodtam már mindent mármint egérrel különbözõ szituációban de semmi eddig.
Amúgy lehet lõni kocsiból ki??
Mert ha leirnátok melyik beállítás kell hozzá akkor hátha betudom állítani..lehet nincs arra a gombra állitva vagy vmi nem stimm.

Üdv.

Ki kell löni a teherautót.Próbáld meg egérrel,arra hátha vissza jön a célkereszt.

Öö nem mert az én emberemnek nem ir ki semmi ilyet mikor beérem a teherautót....a társam meg szintén nem ad semmi ilyen mozdulatot...annyit érek el ha beérem, hogy nem dobáléja tovább a hordókat rám...akkor lehetne lõni de mint mondtam indulás után pár percel eltünik a célkereszt és visszaül a társam a kocsiba...mikor van célkeresztem még tudom is le/föl mozgatni a célkeresztet de ennyi lõni foggalmam nincs mivel lehetne...pl motorcsónaknál tudtam vmelyik küldiben lõni a ki/beszállás gombbal és ott nem is szállt ki..gondolom ott azon a pályán megengedett volt...de itt nem tudok lõni hiába nyomom meg a be/kiszállást..hallom hogy lõ egyet aztán kiugrik a kocsiból..(magyarán kiszáll)
Foggalmam nincs mit kellene csinálni.

reménytelen
De ha kiugrik, akkor nem lehet, hogy a teherautó mellé kell menni, és akkor átugrik rá és megállítja?
Oldal 1 / 135Következő →