32
  • Rive
    #32
    Hm.
    http://www6.tomshardware.com/cpu/02q2/020612/celeron1.8-10.html

    Azért van, amiben az 1.7Celeront lepörgi...

    Pedig ez a Tom's...
  • Lammer
    #31
    na azért nem kell tulzásba vinni! 5x86 az igen az veri! :)))
    félre a tréfát, télleg ilyen IntelMindok vagytok vagy csak simán vakok vagytok? aZ iNTEL most nem pörög úgy ahogyan azt várnánk tőle ez van!
    Na azé a Duront én is megnézném mikor pörögné le az 1.7P4et... amúgy AMD rulz most dehaazinteljobblenneakkornekemisazpörögneagépemben.
  • Pheel
    #30
    Ó hagyjad már! Az AMD-sek szerint nem számít a megahertz. Ezen az alapon majd rajzolok olyan ábrát, ahol a 300 MHz-es K6-2 rommágyalázza a 3.0GHz-es P4-et mondjuk Desktop Overall Performace-ban és belinkelem ide. ROTFL
  • skorpio7
    #28
    Persze Lola , persze ... aztán a kezed a bilibe ért és felébredtél .

    Talán vess egy pillantást ide .



    Gamestar Online

    AMD az új Celeron-ról
    [2002. júlíus 19. @ 18:30 - Feczo]
    Az Advanced Micro Devices igen rosszmájú véleményét közölte ma az Intel új, P4-es alapokra épülő Celeron processzorairól. Az AMD szerint a Willamette magos Celeronok elég harmatos teljesítményt nyújtanak az azonos órajelű P4-ek, hát még az Athlon XP-k mellett. A dolognak újabb lendületet ad, hogy felsoroltak pár progit, melyek hibásan működnek, ha egy új Celeronnal és Intel 845G chipszettel próbáljuk őket használni: a Tiger Woods 2002 nem képes hardware-es gyórsítással futni, a Nascar 2002 és a Spiderman pedig sorozatosan fagy. Itt többet is megtudhatsz a dolgok jelenlegi állásáról, valamint figyelmetekbe ajánlom az oldal közepén látható képet, melyen az Intel és az AMD procik teljesítményei lettek összevetve.
  • Yfel
    #27
    hívtok = vívtok
  • Yfel
    #26
    Látom már megint produktív vallásháborút hívtok egy olyan helyzettel kapcsolatban amihez semmi közünk nincs...

    Nincs jobb dolgotok mint azt szidni akinek nem olyan proci fut a gépében mint a tiétekben?

    Szánalmasabbak vagytok mint az MS marketing részlege...
  • Tomcat.no1
    #25
    Az AMD éldegélt, él és élni ill. virágozni fog:))))))
  • Balko
    #20
    egy 2,5 ghz-es INtel proci lazán elveri az összes AMD-t most! Azonban az AMD tényleg egyre jobb procikat dob ki és jobb az ár-teljesíményük!
  • sztavrosz
    #19
    Aki engem baszogat, az AMD-sek kapják be a faszomat... INTEL RULEZ!
  • narumon
    #17
    Az AMD most már egykét éve folyamatosan bizonyít de sajnos sok elvakult ember még most is csak intelre tud nézni, és még mesterségesen gerjesztik is a különböző meséket (nem futó programok, állandó patchelések, stb), és a legfontosabb nekik hogy elmondhassák a 2Ghzes PIV-ük meg ám 2.3 Ghzen is. (aminek a gyakorlatban semmi jelentősége, és még igy is lasabb mint egy XP 2000+) Remélem a hammer változtat a helyzeten megérdemelnék már!
  • Seaweed
    #16
    Masik meg hogy a vilagazdasag nem mondhatja el magarol hogy "toppon" van...folyamatosan zuhannak a tozsdekn az elmult hetekben erte el a Down Jons a rekord melypontjat...es nem veletlenul bocsajtanak tob ezer embert el a vilag legnagyobb vallalatai..HP,Intel..stb stb....es nem veletlen a sok kooperacio sem...eletben akarak maradni a nehez idkben....
    idezek:
    -Négyezer fős elbocsátás az Intelnél
    2002. július 17. - Informatika
    -Létszámleépítés a Hewlett-Packard skóciai üzemében
    2002. július 09. - Informatika
    .
    .
    .
    Ezek nem veletlenek....
  • Seaweed
    #14
    Jo lesz az neked ha az AMD besokal es eltunik a piacrol??? Nem lesz verseny, marha dragak lesznek a kifuto procik is...es az emberek meg ennyit se fognak venni...VOLT MAR ILYEN!! csak vissza kell tekinteni a P1 es korszakba amikor egy P166 alig kerult kevesebbe egy PII233 nal...KELL EZ NEKED??
    NA?
    AKKOR MEG FIKAZZ ORULJ MIG VAN KONKURENCIAJA AZ IMADOTT PROCESSZORGYARTODNAK!!!!!
  • PyRex
    #9
    :-)))))))))))))))))))))))))))))

    PyRex
  • Power
    #2
    Szerintem:
    1. Az amerikai és az európai gazdaság nem éppen fellendülésben van.
    2. A Pc-k elértek arra a szintre már, hogy egy átlagos felhasználónak bőven elég a jelenlegi teljesítmény, mindent kivárható időn belül megtud csinálni.

    Tehát később cserélnek majd gépet, ráadásul az új vásárlók számában sincs növekedés.