A szoftverfejlesztők is a Hammer mellé állnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enterprise: a m$ márrégen bejelentette, hogy támogatja az x86-64et, portolják a windowst, és VS is lesz. bár egyes feltételezések szerint az AMD programozói pedig fordítótfejlesztenek, levéve a m$ válláról a fejlesztõkörnyezetfejlesztés legnehezebb részét.
IBM: éppen most olvastam a HWSWn, hogy álítólag elkészült a DB2 X86-64-re a DB2, más IBM szoftver pedig nem igazán mondható még jóindulattal sem jelentõsnek a PC szegmensben.(az is csak a szervereknél)
tehát úgy látszik, hogy a támogatás meglesz.
nomeg ottvan a SUSE is, õk már készen is vannak az X86-64 linuxxal, pöccre megy... prociemulon.
IBM: éppen most olvastam a HWSWn, hogy álítólag elkészült a DB2 X86-64-re a DB2, más IBM szoftver pedig nem igazán mondható még jóindulattal sem jelentõsnek a PC szegmensben.(az is csak a szervereknél)
tehát úgy látszik, hogy a támogatás meglesz.
nomeg ottvan a SUSE is, õk már készen is vannak az X86-64 linuxxal, pöccre megy... prociemulon.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
:-)
Biztos nagyot lehet ütni majd az új AMD-vel.
Biztos nagyot lehet ütni majd az új AMD-vel.
Már nagyon kiváncsi vagyok erre a K8-as procikra.
Nekem is AMD Athlon procim van és nagyon király.
Pedig volt már Pentium procim is.
Nekem is AMD Athlon procim van és nagyon király.
Pedig volt már Pentium procim is.
Biztosan a Metal Hammerrõl van szó! Yeah! :-D
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Véleményem szerint a "Pöröly" üt majd akkorát, mint amikor a legelsõ Atlon processzorok a korábbi meglehetõsen gyengécske K5-6 processzorok után színre léptek.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket