Nem várható CD-R lemez áremelkedés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zer0
"...legfrissebb elõrejelzésekbõl ezenkívül arra is fény derül, hogy az írható CD-k piacán a közeljövõben nem várható jelentõsebb ármozgás..."

Majd az ARTISJUS ( vagy valaki ) gondoskodik az arak emelkedeserol... :-(

Pheel
Jaja. Elég egy alaposabb csõtörés is és a virnyáid merülnek géppel együtt...
Hat ez mindennel igy van...
"Ha mind a három lehalna, akkor tudni fogom, hogy atomháború van, mert másként kizárt hogy ezek egyszerre haljanak be."
Hat ha pl a tapod megpurcan, akkor van ra esely 😊
De pl le is eghet a lakasod 😊 (bar akkor a cd-k is elegnenek)
Adjak meg tippeket?😊
Laci73
Érdekes hogy a 0,24 USD-s (60 forint körüli) ár hogyan lesz akár a négyszerese.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Laci73
Hello Format!
Te így látod, én másképp. Szerintem most, amikor megbízható minõségû CD-t kb. bruttó 200 forintért illetve ez alatt is kapni, miért ne írjunk? No és az audio CD-rõl már nem is beszélve (persze csak a saját készítésû zenéimet írom ki 😄D) És amit nem kívánok sem Neked, sem senkinek: a vinyók néha elszállnak, és akkor annyi...

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Format
Kb. fél éve nem vásárolok írható CD-t. Rájöttem hogy sokkal ésszerûbb winyán tartani a cuccot (2x75G😎. Az egyik csurig van már, a második meg félig, de már kezdenek is kifutni a régebbi cuccok, szép lassan törölgetni kezdtem az unusable kategóriába került cuccaimat. Tököm fogja mégegszer végigjátszani ugyanazokat a gammákat.
Ráadásul!
Elõvettem régebbi lemezeket (pár száz cucczot) és nagy része egy rakás , úgyhogy nem éri meg kimenteni a szoftikat hosszú távra.
A filmekkel dettó ugyanez a helyzet, a nagyon pengék megmaradnak, de nagy részét soha többé nem nézem.
Kár pénzt heccelni az írható CD-be. Esetleg munkák elmentésére. (Bár nálam ez annyiban merül ki, hogy 3 winyón is fent vannak a cuccok. Ha mind a három lehalna, akkor tudni fogom, hogy atomháború van, mert másként kizárt hogy ezek egyszerre haljanak be.
Kell a fenének írható CD.