9
-
#9 "...legfrissebb előrejelzésekből ezenkívül arra is fény derül, hogy az írható CD-k piacán a közeljövőben nem várható jelentősebb ármozgás..."
Majd az ARTISJUS ( vagy valaki ) gondoskodik az arak emelkedeserol... :-(
-
#6 Jaja. Elég egy alaposabb csőtörés is és a virnyáid merülnek géppel együtt... -
Dozer #5 Hat ez mindennel igy van... -
Dozer #4 "Ha mind a három lehalna, akkor tudni fogom, hogy atomháború van, mert másként kizárt hogy ezek egyszerre haljanak be."
Hat ha pl a tapod megpurcan, akkor van ra esely :)
De pl le is eghet a lakasod :) (bar akkor a cd-k is elegnenek)
Adjak meg tippeket?:) -
#3 Érdekes hogy a 0,24 USD-s (60 forint körüli) ár hogyan lesz akár a négyszerese. -
#2 Hello Format!
Te így látod, én másképp. Szerintem most, amikor megbízható minőségű CD-t kb. bruttó 200 forintért illetve ez alatt is kapni, miért ne írjunk? No és az audio CD-ről már nem is beszélve (persze csak a saját készítésű zenéimet írom ki :DD) És amit nem kívánok sem Neked, sem senkinek: a vinyók néha elszállnak, és akkor annyi... -
#1 Kb. fél éve nem vásárolok írható CD-t. Rájöttem hogy sokkal ésszerűbb winyán tartani a cuccot (2x75GB). Az egyik csurig van már, a második meg félig, de már kezdenek is kifutni a régebbi cuccok, szép lassan törölgetni kezdtem az unusable kategóriába került cuccaimat. Tököm fogja mégegszer végigjátszani ugyanazokat a gammákat.
Ráadásul!
Elővettem régebbi lemezeket (pár száz cucczot) és nagy része egy rakás [CENSURED], úgyhogy nem éri meg kimenteni a szoftikat hosszú távra.
A filmekkel dettó ugyanez a helyzet, a nagyon pengék megmaradnak, de nagy részét soha többé nem nézem.
Kár pénzt heccelni az írható CD-be. Esetleg munkák elmentésére. (Bár nálam ez annyiban merül ki, hogy 3 winyón is fent vannak a cuccok. Ha mind a három lehalna, akkor tudni fogom, hogy atomháború van, mert másként kizárt hogy ezek egyszerre haljanak be.
Kell a fenének írható CD.