Championship Manager 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mégegy:
ha van egy idõs játékosom, és játékos/edzõ szerzõdést ajánlok fel neki szezon közben (amit el is fogad), akkor nem használhatom az edzõi képességeit az edzés panelon, csak a köv. szezontól.
ha van egy idõs játékosom, és játékos/edzõ szerzõdést ajánlok fel neki szezon közben (amit el is fogad), akkor nem használhatom az edzõi képességeit az edzés panelon, csak a köv. szezontól.
van egy bosszantó bug, melyet az elõzõ verziókban nem tapasztaltam:
ha nálam van kölcsönbe egy adott játékos, és a szerzõdés lejárata (az anyaklub szerzõdése, nem a kölcsönszerzõdés) hat hónapon belül van nem tudom leigazolni, csak kivásárolni. Vagy miután felém lejárt a kölcsönszerzõdés, így viszont lemaradhatok róla.
ha nálam van kölcsönbe egy adott játékos, és a szerzõdés lejárata (az anyaklub szerzõdése, nem a kölcsönszerzõdés) hat hónapon belül van nem tudom leigazolni, csak kivásárolni. Vagy miután felém lejárt a kölcsönszerzõdés, így viszont lemaradhatok róla.
de ez engem aggat! A leírásban olvastam, hogy a 2,5 csillag még megfelelõ edzésmunkát jelent. De ha manuálisan csinálom, akkor el lehet érni a 4,5-öt!(persze akkor a nullát is)
úgy nem kell hozzá cd😊
Akkor adj tanácsot! Hogyan szervezted az edzéseket? Mert nekem ha sajátra van állítva, akkor többen fejlõdnek vissza, mint elõre! Ha meg az asszisztens vezeti, akkor meg alig fejlõdnek. Mondjuk max 3 csillagig.
Tehát?
Tehát?
én nemrég hagytam abba, pontosabban 2016-ban vmi hiba volt a játékban és be kellett fejeznem. 1ébként a Parmával voltam, az utolsó 5 évemben mindent megnyertem + van az 1. 2 évembõl 2 Uefa Kupa, meg az Argentín válogatottal nyertem Konföderációs Kupát, Copa Americát, VB-t...
Dehogynem...
Hol jártok benne? Én 2015-ben, az Újpesttel, 4-szeres bl gyõztes...
Hol jártok benne? Én 2015-ben, az Újpesttel, 4-szeres bl gyõztes...
Hogyhogy gyorsabb???
Az jó...
Bár ha csak az NB1-et nyomom, akkor nagyon gyors így is...
Az jó...
Bár ha csak az NB1-et nyomom, akkor nagyon gyors így is...
melyik a legtutibb edzésprogram? Milyen összefüggések vannak a játékosok képességei és az edzésterv között?
Sziasztok,nekem egy nagy kérdésem lenne,feltelepitem a játékot és rá rakom a 408 patchet amiben ugye benne van a magyar bajnokság is és amint elinditom a gamet kiválasztom a magyar bajnokit el is kezdi betölteni ,de avval a hibával hogy (sg-:Copy protection has failed )le áll .Én már teljessen rosszul vagyok hogy nem megy ,ha valaki tud segiteni küldjön egy levelet .nagyon megkösszöném Szia mindenki

Itt jön Mansell. Hol? Ott megy.
nekem is megvolt, de letöröltem! Egy évben csak egy játékot veszek meg, de abból a számomra legjobbat. Ötezerért meg nem tudtam elmenni mellette. Egyébként nálam gyorsabb az eredeti, nem is kevésbé!
Az jó ár!!!
Ennyit szerintem is megér, de már megvan a kazaaról...
Ennyit szerintem is megér, de már megvan a kazaaról...
Hát mulkor kérdeztem hogy databasét hogy lehet frissiteni!
de ezt irtatok: www.dugout.com
hát ott én nem nagyon találtam cm4 frissitést, de meglehet én vagyok vaksi😊
de ezt irtatok: www.dugout.com
hát ott én nem nagyon találtam cm4 frissitést, de meglehet én vagyok vaksi😊
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Tényleg valami editort honnét lehet beszerezni, hogy átlehessen rakni a friss igazolásokra?😊)
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Egyszerû, megjelenik az akciók alatt egy leigazolni pont. De csak akkor, ha a szerzõdése 1-2-3 hónapon belül lejár.
A magyar válogatottal csak egy meccset nyomtam...
Utána továbbvittem inkább az Újpestet.
A magyar válogatottal csak egy meccset nyomtam...
Utána továbbvittem inkább az Újpestet.
Szoasztok''
Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet megálapodni egy olyan játékossal akinek lejár a szerzodése ugy hogy ne keljen érte fizetni a klubjának''
Koszi
Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet megálapodni egy olyan játékossal akinek lejár a szerzodése ugy hogy ne keljen érte fizetni a klubjának''
Koszi
Áthívott a magyar labdarugó válogatott managernek!!! JEEEE!!!
Sorozatban a 6. Magyar bajnoki cím is +van 

Bár Töki nélkül ez csak az uccsó elötti fordulóban vált véglegessé ...
6 fordulóval a vége elött még 5 pont volt a hátrányom
De átálltam a 3-4-3-as felállásra és + is lett a gyümölcse ... muhahahahaha

Bár Töki nélkül ez csak az uccsó elötti fordulóban vált véglegessé ...
6 fordulóval a vége elött még 5 pont volt a hátrányom

De átálltam a 3-4-3-as felállásra és + is lett a gyümölcse ... muhahahahaha
kapod qtya :))
az is elég vicc lenne.....nekem irkált be manager pointshoz ilyen 50000-eket.....azért az túlzás
hol lehert egyébként a manager points-listát lekérni? /pl. összesített 6. vagy.../
hol lehert egyébként a manager points-listát lekérni? /pl. összesített 6. vagy.../
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Akkor ez loal ...
Sztem kéne 1 idõpont mikor vége az egésznek és akkor a manager pointsot lehetne nézni high scorenak ... vagy vmi ilyesmi ...
Sztem kéne 1 idõpont mikor vége az egésznek és akkor a manager pointsot lehetne nézni high scorenak ... vagy vmi ilyesmi ...
szerintem nincs limit.....csak pl. 2014-ben már nem lesz létezõ játélos 😊
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
csá! ha má' említed a DC++-t, a guinevre-s szerverrõl nem tom leszedni a hublistet, adnál újat?
Kérdés !!!
Meddig tart a gama ???
Pl.: mongyuk 2014-ig ???
Vagy nincs ilyen limit benne ???
Meddig tart a gama ???
Pl.: mongyuk 2014-ig ???
Vagy nincs ilyen limit benne ???