2118
Championship Manager 4
-
inaki ramirez 1 #1951 és nem tudnánk vhogy bizniszelni?
esetleg?
-
#1950 nekem a 3-tól mind +van -
inaki ramirez 1 #1949 off
Gyerekek ,ha vkinek megvan a cm 01/02 és már nem kell vagy van egy felesleges biztonsági másolata,az dobjon meg egy méllel....
aztán kitalálunk vmit hogy mindenki jol járjon.....:-)))
on
-
#1948 aha... -
#1947 Új csúcs:Chievo-Milan 19-0Na ezt kapjátok ki.Hogyan lehet a képet felrakni ide.Már mint az eredményt? -
#1946 nincs -
#1945 Na van valahol olyan patch vagy valami, amivel lehet frissiteni az mostnai igtazolásokat?:D -
#1944 cmfaq.com -
#1943 feldobnád a linket, ahonnan leszedted azt a tréningmachinátort? -
#1941 elszántságoddal nincs gond az biztos :) -
#1939 sérülés mindig előfordul, ilyen a foci, nem kell meglepődni, hogy meghalt a játékosod 2 hónapra, nekem is előfordult, hogy a csávó a lábát törte (4-5 hónap pihi) -
#1937 nekem se kap nagyon afölött osztályzatot. de ha középső védőt keresel Lúvió minden pénzt megér, sose kap 7-es osztályzatnál kevesebbet, nekem minden év végén közel 8-assal zárta a szezont, egészen 36 éves koráig (tovább is kapta volna sztem, csak abbahagytam a játékot) -
#1936 én kijelölöm az a bajnokágot amelyben játszani akarok (DE CSAK AZT!!!) full detailban, és és akár 15-16 bajnokság is belefér, azok alatt pillanatok lemegy a meccs, csak annál tölt sokat, amely ország bajnokságában játszom -
#1935 egyet, mert idegesítően lassú -
#1934 ha négyes védelmi sorom van, nem nagyon tudom kihasználni a szélsőket. Csak lézengenek, alig érnek a labdához, már támadásban. Védekezésben ugye ezek zárják le a szélekről jövő támadásokat...már elvileg
szóval hiába van világsztár szélső védőm, nem nagyon megy átlag 7.5 fölé -
#1933 hány bajnokságot szoktál kijelölni új játéknál? -
#1932 most ezt így fejből nem nagyon vágom -
#1931 szerinted milyen tulajdonság kell hogy huszas közelében legyen egy középső védőnek és egy szélső védőnek?
a középső elvileg man marking és tackling. Nem kell hogy gyors legyen (bár gyors csatárok ellen sokszor lemaradnak így) -
#1930 :) -
#1929 vhol írták, hogy 5 bajnokság bejelölésével rohadt lassú a game, vagy valami ilyesmi. én 15-16 bajnokságot jelölök be, a lényeg az, hogy a full detail-t nem kell bekapcsolni, mert akkor évszázadokig tart, mire lenyomják az összes meccset -
#1928 főleg ha a meccs hevében vagyok...
nagy szitkozódások közepette észreveszek valamit, mondjuk az egyik védőm már másodszor bakizik hatalmasat, elmondom minden szemétnek, gyorsan le akarom cserélni, de mire bejön a taktikai képernyő, lenyugszom...
...aztán kapok róla még egy gólt -
#1927 ja az tényleg elég lassan jön be -
#1926 tudod mi idegesít rohadtul?
a meccs közbeni csere! Állatul lassan adja be a taktikai képernyőt! Elszívok addíg egy cigit (majdnem) -
#1925 múltkor belekostóltam a játékba, nem igazán jött be, kb 10 percet nyomtam vele, aztán jött az uninstall -
#1924 nem kellett ahhoz 11-es(eke)t megfogniuk, hogy 10-est kapjanak -
#1923 prószáld ki, szerintem elég jó. Már a communityforumon is komoly konkurensnek tartják.... -
#1922 akkor 3 tizenegyest fogott, nem? -
#1921 nem vágom, nem játszottam a TCM-mel -
#1920 de az előző verziókban előfordult, hogy 10-est kaptak -
#1919 nekem se kapott sohasem, pedig 2016-ig nyomtam a Parmával -
#1918 mondjuk a tcm2003-ban van 0-ás osztályzat is, aki csereként 25 percnél kevesebbet játszik, az kap nullást (ami viszont nem számít bele az átlagba) -
#1917 még soha! az előző verziókban sem! Viszont azt meg a csatárok kapják a legtöbbet!
Más:
A bírók jobbak lettek, nem? Nálam a régebbi verzióknál elég sokat hibáztak (mondjuk úgy volt reális) -
#1916 neked hányszor volt olyan, hogy a kapus 10-es osztályzatot kapott? -
#1915 ja, a kapusok osztályzata eléggé gagyi!!
Kettőt belerúg a labdába pontosan, és már 7-es osztályzattal lép le a pályáról!!
Ritka szarul kell ahhoz védenie, hogy 6-ost kapjon -
#1914 de így van a bajnokság végén is, amikor megválasztják a szezon legjobb játékosát. 10-ből 5X kapus nyeri meg, ami azért már elég vicces -
#1913 vagy pl az aranylabdát 10 alakalomból legalább 3-4-szer kapus nyeri meg -
#1912 engem az idegesít, hogy pl. leigazol egy mozgássérült 20 védőt mondjuk a Lazio télen, és játszik 5-6 meccset 6.5-ös, max 7-es átlaggal, és év végén ő lesz a legjobb fiatal játékos, holott nálam a még 20 éves sincs Diego parádézik egész szezonban nem kap semmit -
#1911 az előző verziókban szintén nem tapasztaltam ilyet!! -
#1910 ezt nem tudtam -
#1909 ...pedig az edzők névsorában szerepel a staff panelon (de az edző hozzárendelésénél nem)