Championship Manager 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zaki Mester,és a tobbiek, nagy segitség kéne!!!!!!!!!!!!
1,kéne nekem a cm 3 01/02 reg.file-a hogy felpakolhassam az update-t.
2,vmi ha rendesen elinditom a gamát/rendes nevekkel/akkor egy-két nemzetiségnél hulye neveket ir ki...
ha gyorsinditást alkalmazom akkor meg jo neveked ad!!!!!!!
ezért azt szeretném megkérni az urakat lécci kuldjétek el a az editor mappa-t.tudom 2 mega........
elore is koszi a segitséget.......
1,kéne nekem a cm 3 01/02 reg.file-a hogy felpakolhassam az update-t.
2,vmi ha rendesen elinditom a gamát/rendes nevekkel/akkor egy-két nemzetiségnél hulye neveket ir ki...
ha gyorsinditást alkalmazom akkor meg jo neveked ad!!!!!!!
ezért azt szeretném megkérni az urakat lécci kuldjétek el a az editor mappa-t.tudom 2 mega........
elore is koszi a segitséget.......
na,
letöltöttem a TrainingSystem-et, elég jónak tûnik, bár kb ugyanannyi fejlõdik felfelé, mint lefelé. Na de nem leszek telhetetlen.
letöltöttem a TrainingSystem-et, elég jónak tûnik, bár kb ugyanannyi fejlõdik felfelé, mint lefelé. Na de nem leszek telhetetlen.
www.tar.hu
adminisztráció
cm0102hun
cm0102hun
irat.tár
adminisztráció
cm0102hun
cm0102hun
irat.tár
ment mél..........
és nem tudnánk vhogy bizniszelni?
esetleg?
esetleg?
off
Gyerekek ,ha vkinek megvan a cm 01/02 és már nem kell vagy van egy felesleges biztonsági másolata,az dobjon meg egy méllel....
aztán kitalálunk vmit hogy mindenki jol járjon.....:-)))
on
Gyerekek ,ha vkinek megvan a cm 01/02 és már nem kell vagy van egy felesleges biztonsági másolata,az dobjon meg egy méllel....
aztán kitalálunk vmit hogy mindenki jol járjon.....:-)))
on
Új csúcs:Chievo-Milan 19-0Na ezt kapjátok ki.Hogyan lehet a képet felrakni ide.Már mint az eredményt?
Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!
Na van valahol olyan patch vagy valami, amivel lehet frissiteni az mostnai igtazolásokat?😄
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
sérülés mindig elõfordul, ilyen a foci, nem kell meglepõdni, hogy meghalt a játékosod 2 hónapra, nekem is elõfordult, hogy a csávó a lábát törte (4-5 hónap pihi)
nekem se kap nagyon afölött osztályzatot. de ha középsõ védõt keresel Lúvió minden pénzt megér, sose kap 7-es osztályzatnál kevesebbet, nekem minden év végén közel 8-assal zárta a szezont, egészen 36 éves koráig (tovább is kapta volna sztem, csak abbahagytam a játékot)
én kijelölöm az a bajnokágot amelyben játszani akarok (DE CSAK AZT!!!) full detailban, és és akár 15-16 bajnokság is belefér, azok alatt pillanatok lemegy a meccs, csak annál tölt sokat, amely ország bajnokságában játszom
ha négyes védelmi sorom van, nem nagyon tudom kihasználni a szélsõket. Csak lézengenek, alig érnek a labdához, már támadásban. Védekezésben ugye ezek zárják le a szélekrõl jövõ támadásokat...már elvileg
szóval hiába van világsztár szélsõ védõm, nem nagyon megy átlag 7.5 fölé
szóval hiába van világsztár szélsõ védõm, nem nagyon megy átlag 7.5 fölé
szerinted milyen tulajdonság kell hogy huszas közelében legyen egy középsõ védõnek és egy szélsõ védõnek?
a középsõ elvileg man marking és tackling. Nem kell hogy gyors legyen (bár gyors csatárok ellen sokszor lemaradnak így)
a középsõ elvileg man marking és tackling. Nem kell hogy gyors legyen (bár gyors csatárok ellen sokszor lemaradnak így)
vhol írták, hogy 5 bajnokság bejelölésével rohadt lassú a game, vagy valami ilyesmi. én 15-16 bajnokságot jelölök be, a lényeg az, hogy a full detail-t nem kell bekapcsolni, mert akkor évszázadokig tart, mire lenyomják az összes meccset
fõleg ha a meccs hevében vagyok...
nagy szitkozódások közepette észreveszek valamit, mondjuk az egyik védõm már másodszor bakizik hatalmasat, elmondom minden szemétnek, gyorsan le akarom cserélni, de mire bejön a taktikai képernyõ, lenyugszom...
...aztán kapok róla még egy gólt
nagy szitkozódások közepette észreveszek valamit, mondjuk az egyik védõm már másodszor bakizik hatalmasat, elmondom minden szemétnek, gyorsan le akarom cserélni, de mire bejön a taktikai képernyõ, lenyugszom...
...aztán kapok róla még egy gólt
tudod mi idegesít rohadtul?
a meccs közbeni csere! Állatul lassan adja be a taktikai képernyõt! Elszívok addíg egy cigit (majdnem)
a meccs közbeni csere! Állatul lassan adja be a taktikai képernyõt! Elszívok addíg egy cigit (majdnem)
múltkor belekostóltam a játékba, nem igazán jött be, kb 10 percet nyomtam vele, aztán jött az uninstall
mondjuk a tcm2003-ban van 0-ás osztályzat is, aki csereként 25 percnél kevesebbet játszik, az kap nullást (ami viszont nem számít bele az átlagba)
még soha! az elõzõ verziókban sem! Viszont azt meg a csatárok kapják a legtöbbet!
Más:
A bírók jobbak lettek, nem? Nálam a régebbi verzióknál elég sokat hibáztak (mondjuk úgy volt reális)
Más:
A bírók jobbak lettek, nem? Nálam a régebbi verzióknál elég sokat hibáztak (mondjuk úgy volt reális)
ja, a kapusok osztályzata eléggé gagyi!!
Kettõt belerúg a labdába pontosan, és már 7-es osztályzattal lép le a pályáról!!
Ritka szarul kell ahhoz védenie, hogy 6-ost kapjon
Kettõt belerúg a labdába pontosan, és már 7-es osztályzattal lép le a pályáról!!
Ritka szarul kell ahhoz védenie, hogy 6-ost kapjon
de így van a bajnokság végén is, amikor megválasztják a szezon legjobb játékosát. 10-bõl 5X kapus nyeri meg, ami azért már elég vicces
engem az idegesít, hogy pl. leigazol egy mozgássérült 20 védõt mondjuk a Lazio télen, és játszik 5-6 meccset 6.5-ös, max 7-es átlaggal, és év végén õ lesz a legjobb fiatal játékos, holott nálam a még 20 éves sincs Diego parádézik egész szezonban nem kap semmit