Championship Manager 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zaki Mester,és a tobbiek, nagy segitség kéne!!!!!!!!!!!!

1,kéne nekem a cm 3 01/02 reg.file-a hogy felpakolhassam az update-t.
2,vmi ha rendesen elinditom a gamát/rendes nevekkel/akkor egy-két nemzetiségnél hulye neveket ir ki...
ha gyorsinditást alkalmazom akkor meg jo neveked ad!!!!!!!
ezért azt szeretném megkérni az urakat lécci kuldjétek el a az editor mappa-t.tudom 2 mega........

elore is koszi a segitséget.......

zaki
topic up!

rushman
na,
letöltöttem a TrainingSystem-et, elég jónak tûnik, bár kb ugyanannyi fejlõdik felfelé, mint lefelé. Na de nem leszek telhetetlen.

zaki
zaki
a pontos neve Chamiponship Manager 03/04, és nem 5

kisficege
Hé,vannak képek a manager 5rõl. www.cmgamer.com

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

www.tar.hu
adminisztráció
cm0102hun
cm0102hun
irat.tár

ment mél..........
bigfoot
nem tud valaki egy magyarítást??

zaki
email-en keresztül dumcsizzuk +

és nem tudnánk vhogy bizniszelni?
esetleg?
zaki
nekem a 3-tól mind +van

off
Gyerekek ,ha vkinek megvan a cm 01/02 és már nem kell vagy van egy felesleges biztonsági másolata,az dobjon meg egy méllel....
aztán kitalálunk vmit hogy mindenki jol járjon.....:-)))
on
zaki
aha...

kisficege
Új csúcs:Chievo-Milan 19-0Na ezt kapjátok ki.Hogyan lehet a képet felrakni ide.Már mint az eredményt?

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

zaki
nincs

raziel.
Na van valahol olyan patch vagy valami, amivel lehet frissiteni az mostnai igtazolásokat?😄

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

zaki
cmfaq.com

rushman
feldobnád a linket, ahonnan leszedted azt a tréningmachinátort?

zaki
elszántságoddal nincs gond az biztos 😊

zaki
sérülés mindig elõfordul, ilyen a foci, nem kell meglepõdni, hogy meghalt a játékosod 2 hónapra, nekem is elõfordult, hogy a csávó a lábát törte (4-5 hónap pihi)

zaki
nekem se kap nagyon afölött osztályzatot. de ha középsõ védõt keresel Lúvió minden pénzt megér, sose kap 7-es osztályzatnál kevesebbet, nekem minden év végén közel 8-assal zárta a szezont, egészen 36 éves koráig (tovább is kapta volna sztem, csak abbahagytam a játékot)

zaki
én kijelölöm az a bajnokágot amelyben játszani akarok (DE CSAK AZT!!!) full detailban, és és akár 15-16 bajnokság is belefér, azok alatt pillanatok lemegy a meccs, csak annál tölt sokat, amely ország bajnokságában játszom

rushman
egyet, mert idegesítõen lassú

rushman
ha négyes védelmi sorom van, nem nagyon tudom kihasználni a szélsõket. Csak lézengenek, alig érnek a labdához, már támadásban. Védekezésben ugye ezek zárják le a szélekrõl jövõ támadásokat...már elvileg
szóval hiába van világsztár szélsõ védõm, nem nagyon megy átlag 7.5 fölé

zaki
hány bajnokságot szoktál kijelölni új játéknál?

zaki
most ezt így fejbõl nem nagyon vágom

rushman
szerinted milyen tulajdonság kell hogy huszas közelében legyen egy középsõ védõnek és egy szélsõ védõnek?

a középsõ elvileg man marking és tackling. Nem kell hogy gyors legyen (bár gyors csatárok ellen sokszor lemaradnak így)

zaki
😊

zaki
vhol írták, hogy 5 bajnokság bejelölésével rohadt lassú a game, vagy valami ilyesmi. én 15-16 bajnokságot jelölök be, a lényeg az, hogy a full detail-t nem kell bekapcsolni, mert akkor évszázadokig tart, mire lenyomják az összes meccset

rushman
fõleg ha a meccs hevében vagyok...
nagy szitkozódások közepette észreveszek valamit, mondjuk az egyik védõm már másodszor bakizik hatalmasat, elmondom minden szemétnek, gyorsan le akarom cserélni, de mire bejön a taktikai képernyõ, lenyugszom...
...aztán kapok róla még egy gólt

zaki
ja az tényleg elég lassan jön be

rushman
tudod mi idegesít rohadtul?
a meccs közbeni csere! Állatul lassan adja be a taktikai képernyõt! Elszívok addíg egy cigit (majdnem)

zaki
múltkor belekostóltam a játékba, nem igazán jött be, kb 10 percet nyomtam vele, aztán jött az uninstall

zaki
nem kellett ahhoz 11-es(eke)t megfogniuk, hogy 10-est kapjanak

rushman
prószáld ki, szerintem elég jó. Már a communityforumon is komoly konkurensnek tartják....

rushman
akkor 3 tizenegyest fogott, nem?

zaki
nem vágom, nem játszottam a TCM-mel

zaki
de az elõzõ verziókban elõfordult, hogy 10-est kaptak

zaki
nekem se kapott sohasem, pedig 2016-ig nyomtam a Parmával

rushman
mondjuk a tcm2003-ban van 0-ás osztályzat is, aki csereként 25 percnél kevesebbet játszik, az kap nullást (ami viszont nem számít bele az átlagba)

rushman
még soha! az elõzõ verziókban sem! Viszont azt meg a csatárok kapják a legtöbbet!

Más:
A bírók jobbak lettek, nem? Nálam a régebbi verzióknál elég sokat hibáztak (mondjuk úgy volt reális)

zaki
neked hányszor volt olyan, hogy a kapus 10-es osztályzatot kapott?

rushman
ja, a kapusok osztályzata eléggé gagyi!!
Kettõt belerúg a labdába pontosan, és már 7-es osztályzattal lép le a pályáról!!
Ritka szarul kell ahhoz védenie, hogy 6-ost kapjon

zaki
de így van a bajnokság végén is, amikor megválasztják a szezon legjobb játékosát. 10-bõl 5X kapus nyeri meg, ami azért már elég vicces

zaki
vagy pl az aranylabdát 10 alakalomból legalább 3-4-szer kapus nyeri meg

zaki
engem az idegesít, hogy pl. leigazol egy mozgássérült 20 védõt mondjuk a Lazio télen, és játszik 5-6 meccset 6.5-ös, max 7-es átlaggal, és év végén õ lesz a legjobb fiatal játékos, holott nálam a még 20 éves sincs Diego parádézik egész szezonban nem kap semmit

rushman
az elõzõ verziókban szintén nem tapasztaltam ilyet!!

zaki
ezt nem tudtam

rushman
...pedig az edzõk névsorában szerepel a staff panelon (de az edzõ hozzárendelésénél nem)