Championship Manager 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kapod qtya :))
Hát ez tiszta szégyen
Reál Madridot verem BL-be , aztán a "bóró"-tól kapok 1 4-est idegenbe ...

Rohattul nem vágom mi volt a baj ...
Pihent játékosok , motiváció az egekbe , stb ...
Reál Madridot verem BL-be , aztán a "bóró"-tól kapok 1 4-est idegenbe ...

Rohattul nem vágom mi volt a baj ...
Pihent játékosok , motiváció az egekbe , stb ...
kapod qtya :))
hi
olyan manager progit keresek, mint a Total Club Manager, ahol rendes, 3d-s meccsek vannak, nem csak szimbólikus animációk
van ilyen az említetten kívül? thx
olyan manager progit keresek, mint a Total Club Manager, ahol rendes, 3d-s meccsek vannak, nem csak szimbólikus animációk
van ilyen az említetten kívül? thx
Riszpekk
Hát, nem vagyok gyenge...
Bajnokságban soha semmi visszatöltés, viszont bevallom, a BL- elõdöntõ\döntõben néha megnyomom az exit gombot...
De a legbüszkébb akkor is ayaya-ra vagyok, 57m-rõl lett 11,2Brd(bár az infonál 600m az értéke, de ennyit még adott volna érte a Bayern), mellesleg Nigéria világbajnok...
Bajnokságban soha semmi visszatöltés, viszont bevallom, a BL- elõdöntõ\döntõben néha megnyomom az exit gombot...
De a legbüszkébb akkor is ayaya-ra vagyok, 57m-rõl lett 11,2Brd(bár az infonál 600m az értéke, de ennyit még adott volna érte a Bayern), mellesleg Nigéria világbajnok...
cm 5 õsszel jön asszem, magyarosítást meg itt keressél
Mikor jön már ki a CM5 ???
Van -e már újabb magyarosítás (azok a cfg file-ok
) a CM4-hez ???
Van -e már újabb magyarosítás (azok a cfg file-ok
) a CM4-hez ???kapod qtya :))
Na, most miért nem ment?

Amúgy felnyomtam még néhány képet...
Amikor a kazááról húztam le a cm4-et, az betömörítve vagy 5 programmal csak 30 mega volt...
Amikor a kazááról húztam le a cm4-et, az betömörítve vagy 5 programmal csak 30 mega volt...
270???
Dial-up kapcsolattal? Nem, ez nem lesz meg, de a CM5-t majd már leszedem, mert akkor én fel a bátyóhoz, aztán kiélvezni 752 chello...
Amúgy feltettem két újabb képet...
Dial-up kapcsolattal? Nem, ez nem lesz meg, de a CM5-t majd már leszedem, mert akkor én fel a bátyóhoz, aztán kiélvezni 752 chello...
Amúgy feltettem két újabb képet...
ne viccelj már, csak azért nem nyomod az újabbal, mert nincs még meg?
dc-n rengeteg embernek megvan, onnan simán megtudod szerezni. 27o mega asszem az iso
dc-n rengeteg embernek megvan, onnan simán megtudod szerezni. 27o mega asszem az iso
Lehet, hogy nem aktuális, de nekem nincsen újabb.
De ha tudsz valahol max. 35-50 megás: 03-04-et...
De ha tudsz valahol max. 35-50 megás: 03-04-et...
Végülis csináltam egy gagyi hompédzset:
http://cm4fan.fw.hu
http://cm4fan.fw.hu
Jó, de én csak olyan alap dolgokat tudok htmlben megoldani, hogy kiír szöveget egy háttér elé, én meg ilyen csicsás menüket, meg ilyesmit szeretnék, s max. 10 megát, mert percdíjas a netem.
Akarok csinálni egy honlapot cm4-hez, dfe kéne egy egyszerû weblap szerk. ami max 10 mega...
Igen, pontosan 😊))
Kiegészitö hatására vannak magyar csapatok is...
Probáld ki szerintem be fog jönni az a játék.
Probáld ki szerintem be fog jönni az a játék.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Hát, a cmben mégse tudom megdobni a nézõszámot, pl.: az Arsenal ellen azért telt ház bejátszik...
De pl.: Kispest ellen max. 4ezer.
ui: tcm-ben vannak magyar csapatok?
De pl.: Kispest ellen max. 4ezer.
ui: tcm-ben vannak magyar csapatok?
Valami oka van annak,hogy nincsenek a meccsen probáld megtalálni az okot ez legyen az elsö,én tcm-ben megnyertem a bl-t tözsdére vittem a csapatot és épitettem egy 130 ezer féröhelyes luxus stadiont 😊),de ha 4-5 bl-t nyertem volna(eddig 3-at sikerült de nem egy csapattal 2-öt real 1-et juventussal nyertem),akkor hatalmas pénzeket szakitottam volna!
Pénz az még van is, de hiába kérem a vezetõséget a bõvítésre, mert még négy-öt bl-gyõzelem után sincsenek sokan a meccseimen az Újpesttel...
áááápppp!!!
És a stadionbõvítéssel mi van?
Na jo, de a jelentkezökböl választják 😄DD
TCM-ben lehet jelentkezni azt biztosan tudom.
TCM-ben lehet jelentkezni azt biztosan tudom.
Hava! Az kéne nekem, hogy hogyan lehet megtenni azt, hogy felújítsák a stadionomat pl.: az újpesttel, mert a vezetõség mindig azt mondja, hogy nem szükséges. Hogy lehetne pl. Uefa-kupa döntõ lebonyolítására jelentkezni?
De az a probléma hogy nekem lassú az internetem és emiatt szeretném ha valaki elküldené nekem utánvétellel.
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
03/04-et szerezd meg sztem, az az aktuálisabb. magyarítást itt tudsz szerezni. magyar liga alapból benne van a 03/04-ben. a játékot meg a DC-rõl simán le tudod tölteni. máshol nem hiszem, hogy fent lenne, mivel már elég régi progi
Nem tudtok oldalt ahol letudnék hozzá pár dolgot tölteni? Plusz magyarosítás meg magyar ligát?
köszi😊
köszi😊
Akinek megvan a 2003/2004 az nem tudná nekem elküldeni utánvételle postán? Elõre is köszi.
[email protected] itt megbszélhetjük a részleteket.
[email protected] itt megbszélhetjük a részleteket.