Championship Manager 4

Oldal 1 / 43Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
Sziasztok!
Valaki tudna adni egy magyar leírást, hogy hogyan lehet neten játszani pl. egy haverral. Esetleg hamachi közbeiktatásával, vagy anélkül is jó. de eddig nem skierült.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
hú, bocsi hogy nem raktam képet, de sajnos csak most próbálom beüzemelni a gamet magyarítással.

Hajrá Magyarország!

DaMarcus
lehet h én is leszedem torrentrõl és kezdek egyet 😊
a skinedrõl egy képet tudsz betenni elõzetesnek?
bocs ha láma kérdés de ehhez nem értek

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

gabber_saviola
ha vki szeretné "megvásárolni" a játékot, PM-ben nálam megteheti 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

miki36
grat!<#worship>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

gabber_saviola

[/img]

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nem rossz ötlet Zsolti 😛

Zsolti9014
lassan nekiállok lehúzni torrentrõl, és kezdek egyet én is.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
alakulgat már szépen, amúgy tényleg nem tudom még 😊

DaMarcus
gabber a skined mikorra várható? 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

csm
gondoltam írok valamit, ha már senki nem ír ide rajtad kívül 😄

BMW 325 iX Rallye Car :)

gabber_saviola
fu ezt most jó hogy megosztottad mindenkivel <#taps>

csm
szerintem senkit sem érdekel, cm4 lejárt...

BMW 325 iX Rallye Car :)

gabber_saviola
nagyon ott vagyok eddig a toppon 😄DDDDd

[/img]

gabber_saviola

gabber_saviola
nos akkor az érkezõk és két meccs után a tabella

gabber_saviola
mingyá nyomom az igazolásokat :ASDasdasdasdsd

McFrost
<#wow1><#wow2><#worship><#worship><#worship><#eljen>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
elsõ barimeccsem:

gabber_saviola
íme 2 új szerzeményem 😄DDDDD

csá!tud vki FIFA Manager 07-hez magyarítást???válaszokat elöre is köszi
helotok kodok kéna a gameshez
Zenszkij
sáripittyom

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Sziasztok!

Tud valaki abban segíteni, h hogyan lehet a játékban Magyarországot az EU tagállamok közé felvenni???

Kösz!
drtie
Sziasztok! Bár más manager játék, de lenne egy kérdésem. Megkaptam a Championship Manager 3-t és -sajnos- nem megy az XP-n. Nincs egy patch valahol, amivel XP kompatibilissá lehetne tenni a játékot? Elöre is köszi! T.
A válogatottnál amikor behívnék valakit a csapatba, akkor miért van az, hogy azt az üzenetet kapom, hogy a játékos most nem tud csatlakozni? És az esetek 90%-ában ez van.(mert ugyebár most az Újpest és a válogatott menedzsere is vagyok... 😄

Az az érdekes, hogy a gólok replayénél bezzeg lehet állítani a megjelenítés sebességén. Játék közben meg nem. Hm...

Igen... 😄DD
Emre örülhetne, hogy lehetõséget nyújtok neki arra, hogy leülhessen egyszer-kétszer az Újpest kispadjára, erre? 😄DD

zaki
csodálkozol? 😄DD

Hát, megpróbáltam, de Emre nem akar az Újpesthez jönni, így ennek a dolognak lõttek.

Szerintetek elfogadjam az ajánlatot, vagy ne?

Berakok egy képet, ami elég lol...

Ok, de akkor nem tud senki semmi módot, amivel lehetne gyorsítani a gyep-megjelenítése közbeni játék menetén? Egyedül ez a funkció hiányzik nekem ebbõl a játékból, de ez nagyon...

szoltan
ha te mondod..

Hala Madrid!

Helló! Valaki nem tud valami módszert, amivel lehetne növelni a játék sebességét? Mármint a mérkõzés közben a pitchen? Valami patch, vagy akármi? Amúgy meg jobb, mint az fm2005... 😄

Hentes Bill
ezt már nem nagyon találod meg sehol, max dc-n, vagy torrent. töltsd le az fm2005-öt, az aktuálisabb 😊

Boldog Karácsonyt!

up! Fontos!

Valaki nem tudna adni egy linket a letöltéshez???

Most kéne!

Valaki nem tudna adni egy linket a letöltéshez???

Most kéne!
Van egy, de az nem kezdi el a letöltést. 😞((

Miért is? Mi a csapatod? Mibõl építkeztél? Hová jutottál?

Jabba
De yó csapatot raktam össze 😄

kapod qtya :))

FREAK
kösz, sajnos azzal nem élek

Riszpekk

zaki
DC...

FREAK
TCM 2004 leszedhetõ még valahonnan?

Riszpekk

Jabba
Nekem sima 4-4-2
Nincsenek nyilak , zóna véd. , lestaktika , long passz , 1-2 játékos instrukció ...
Néha nagyon megy a gólgyártás , néha nagyon nem megy ...
Lehet kéne vmi speckó edzésterv ???

Nálam:

4-3-1-2: Passz: közvetlen Letámadás: Egész pályán(néha ki kell kapcsolni egyes meccseken) más nincsen bepipálva, alapon van, de a játékos instrukciók eléggé speciálisak.

A játékosok: balról jobbra, fenntrõl lefelé: Ayaya,Todorov-Odemwingie-Baca,Ka'bi,Khazirawi-Anderson,Said,Lakatos,Ogunsanya-Ejide

Ezen játékosok közül az elején todorovon kívül szinte mindenki 50M alatt kapható, sõt Anderson 14 éves, de nagyon jól kell edzeni. Én szimplán fogtam az elején, eladtam Sloncikot, s vettem belõle egy zsír csapatot, akik még jók: Shuaibu,Orteman...

S ez már a 4. bl-gyõzelmem 1 sorban...

zaki
én mindig 3-5-2 attacking felállással, passing longra, mentality gung ho-ra, offside trap bepipálva, és a zonal marking is, mindig így tolom. ezzel nyomom, elég jól megy a gólgyártás, 399 merccsen most rúgtam 1119-et, és "csak" 347-et kaptam. Rómával nyomom, most még csak 2010ben vagyok (múltkori elmentésemmel 2025-ig toltam asszem), de én mér természetesen a 03/04-el játszom, nem a cm4-el 😊

Jabba
Fura így jáccani hogy a fél banda már máshol jáccik :|
Ti meccs közbe variáltok a felállással , taktikával vagy 1 taktikán m1 végig a meccs ???

Oldal 1 / 43Következő →